Ahojte všetci,
zvažujem kúpu zbrane na vybláznenie sa na strelnici a občas nejakú súťaž skôr kvôli zábave a skúsenostiam ako kvôli umiestneniu. Čo sa týka súťaží som úplný začiatočník. Hľadám "ľavák friendly striker". Môj výber zatiaľ padol na Canik SFx Rival S. Má niekto s touto zbraňou skúsenosti? Prípadne mi viete poradiť niečo iné v podobnej cenovej relácií?
Ďakujem.
Canik SFx Rival S
Máš už nejakú inú pištoľ, ktorú používaš na obranu/nosenie/strelnicu?
Mám GP Q1 mk12.
A čo jej chýba z pohľadu vybláznenia sa na strelnici a občasnej súťaži pre zábavu a zbieranie skúseností?
Nevŕtam, len sa pýtam.
Nevŕtam, len sa pýtam.
Ma nastrielanych cca 2000 ran. V januari som s nou bol na sutazi, len tak pre zabavu, a po vystrielani cca 150 ran sa zacal sekat zaver, ze bol problem ju obtiahnut. Po tom ako som ju vycistil a premazal som ledva dokoncil sutaz (dakujem rozhodcom za trpezlivost). Dovtedy som na strelnici vystrielal vzdy okolo 100 nabojov. Po kazdej strelbe som ju vycistil a premazal. Ziadny problem som si nevsimol. Po sutazi som z nej znovu vystrielal 200 ran na krytej strelnici a robilo to to iste. Tak som ju zobral do Lupce do GP, kde som ich presvedcil nech sa na to pozru. Zistili, ze bol problem v malej tolerancii medzi hlavnou - nabojovou komoro a zaverom a prelestili to. Ked som si zbran vyzdvihol vystrielal som z nej bez cistenia cca 600 ran bez problemu aj na krytej aj na vonkajsej strelnici. Pistol som vycistil a premazal. Na dalsej sutazi (vonkajsia strelnica) mi 4 krat nepodala naboj zo zasobnika do komory. Nabojnicu vyhodilo naboj nepodalo. Je mozne, ze na to mala vplyv nizka teplota a pistol si nerozumela so strelivom (fabricke naboje), s ktorym som dovtrdy strielal bez problemov. Po tomto jej uz nejako neverim a zvazujem nakup niecoho ineho...
Takze tak...
Takze tak...
Nemám ďalšie otázky