romanon, nuž neviem čím sa ti zdajú moje vedomosti natoľko infantilné, že by som nemohla mať ZP- event. či to vnímaš len z pozície toho, že zbrane patria len chlapom do rúk? Nič v zlom, patrím k ľuďom, ktorí sa na samotné skúšky pripavovali naozaj zodpovedne, to, že mi prax až tak veľa nehovorí- je druhá strana, práve preto by som sa zdokonaľovať chcela- bez ZP a znalosti daného zákona som so zbraňami nechcela mať nič spoločné- lebo som opatrná a stať sa môže čokoľvek ....
Už v stredu ho budem mať aj v ruke a chcela by som si zaobstarať zbraň, aby som sa naučila manipulovať s ňou a nebyť nebezpečná pre seba alebo okolie. Inak som diskurzívna osoba a ani tie invektívy, ktoré tu "prebzučali" na nás ženy neberiem tragicky, nakoľko veľa našich "ženských " nedokonalostí je len a len chyba vás mužov

:D:D.... veď asi to poznáte o tých 20-tich centimetroch.....

Ja mám len naučené rozdiely medzi pištolou a revolverom- všetko to čo bolo a vyžadovala skúška som sa naučila- teraz - z môjho pohľadu prišlo na to, aby som to vedela aj v reále.
Na margo vedomostí - Osobne vzhľadom k počutému z PP by som asi od málokoho chcela , aby ma musel ošetiť v rámci prvej pomoci- pri takom pneumothoraxe- by asi fundovanejšie mnohí pomohli modlením sa, ako PP a pod. počula som niektoré odpovede

....... toľko na margo vedomostí..... ( vec pohľadu)
Arminius- nuž to je jasné, že minipidi kabelu nenosím- nosenie v kabele- zvažujem, veď budú tam spolu , kde aj peniaze nosím...

Arminius , ty si mi ešte spomínal jeden revolver-???? .
Otázku som zadala, aby som získala čo najviac informácií, skúseností, mala som pocit, že o tom to tu je .....
Ospravedlňujem sa , že neviem všetko, ale snažím sa .....