Je to len solo puska ?
Pocitaj kvalitnu montaz cca 100,-€ a nejaky slusny puskohlad na taky silny kaliber dalsich 800+++ €
....aby si nebol sklamany zbytocne. Lahka puska vs. vykonny kaliber = ziadne pohodlie. Presnost,len priemerna.Nizka cena urcite laka,ale je to spotrebna zalezitost.Na to sa treba pripravit.C08R4 napísal:Presne tak lovec, je k tomu pribaleny aj puskohlad Bushnell. Bral by som to na obcasnu strelbu do 300m, neskor v dalekej buducnosti aj na mozne sutaze.
Xader: Zatial neplanujem prebijat. Ked s tym pojdem pukat sem tam, ta cena streliva by ma nezabila. Jasne, ze na 500m a vyzsie uz budem musiet prebijat, ale tam sa zatial ja nechystam a nemam nato ani strelnice
. Inak vsetko to mozem mat za cenu mensiu ako 1/3 tvojej 700vky a je nova
![]()
. A .300 Win Mag to uz je ina sila.
....Harrisky su doma. Zadny monopod sa niekde tula po Europe....a roedale ma kurwa riadne nasral. Objednal som nerezovu brzdu,cakal vyse mesiaca....bac,otvorim balik a obycajna cierna. Ziadna reakcia na mail,idem mu vynadat po telefone. Tusim do Levic zoberiem radsej .223R,kua aj s takou robotou. V poslednej dobe mam dost silny pocit,ze v "byvalej" zapadnej Europe je kultura obchodovania na velmi biednej urovni....alebo mam ja stastie na takychto pacientov. grrrrr,idem volat tomu oslovi.lovec napísal:Objednal som C21 - nerezovu.
Atlas nieee,ked nenatrafim na nieco zaujimave,tak kupim Harris BRM-S.
Ale este pockam na ostatnych co napisu...