WEBFORUM Cup
-
inspiring_tereshkova
-
inspiring_tereshkova
Hej, písal som z Krakowa...a tých miss bolo viacej...ale veď my strieľame pre zábavu... Na strelnici majú wifi a tak som popri výsledkoch pozeral i rozprávky na STV1. Táto strelnica je umiestnená v bývalých vojenských kasárňach viac ako 100 rokov starých, lebo fotky vojakov na stene budovy sú z 1 svetovej. Viac na www.zsd.org.pl
Kde ste boli cez víkend??? Samozrejme myslím strelnice a guláš partie...
Kde ste boli cez víkend??? Samozrejme myslím strelnice a guláš partie...
Tak my DUSO a spol. (daskaz, syn a bracho) sme boli v Turanoch na tretom kole Oravsko - turcianskej ligy v strelbe z malokalibrovych zbrani.
A musim sa pochvalit (sak kto iny ma pochvali ak nie sam
) urobil som si dva osobaky. V sportovej pistoli 280 z 300 (na 25 m), prve miesto.
A v lubovolnej malokalibrovke v lahu (puska na 50 m) 294 z 300, prve miesto. Na to, ze netrenujem to celkom ujde. Nie je to sice WFC ale je to tiez strelectvo. Proste som nemohol odolat
. Tleskejte, mam to rad
.
A musim sa pochvalit (sak kto iny ma pochvali ak nie sam
A v lubovolnej malokalibrovke v lahu (puska na 50 m) 294 z 300, prve miesto. Na to, ze netrenujem to celkom ujde. Nie je to sice WFC ale je to tiez strelectvo. Proste som nemohol odolat
-
inspiring_tereshkova
...tak z týchto disciplín by som bol v prdeli...ani stodolu z vnútra...to si potom musel pekne šľapať...myslím, že to je veľmi dobrý výsledok.
Vo štvrtok som bol na strelnici a boli tam poľovníci, čo strieľajú .22 siluety nejakých živočíchov...cez optiku a v stoji...na 10 až 20 metrov...a viete ako som dopadol?...tiež som bol v prdeli
...kua ako to niekto vie trafiť

Vo štvrtok som bol na strelnici a boli tam poľovníci, čo strieľajú .22 siluety nejakých živočíchov...cez optiku a v stoji...na 10 až 20 metrov...a viete ako som dopadol?...tiež som bol v prdeli
-
inspiring_wu
-
inspiring_tereshkova
-
inspiring_wu
Tie parkury na Komarno vyzeraju jedlo
kua ked zena v nedelu robi
dufam ze bbpd vyprasite,lebo to zas tu budeme pocuvat.Rady je pomaly pri presunoch,pomaly tasi.Siga sa nebojte ten ma rad missky.Werty -skoda nebude tam vela gongov,toto je pre neho behacky,zas pojde ako mala vrtula.Noacoak.nebojte este je v zabehu,par zasekov a je vybaveny.Ozaj tlieskajte mu ma to rad
hlavne pri zavade.Na zaver bacha na igocu ak tam bude kyvacka ten ju rozstriela aj cez gumy ked bude schovana

-
inspiring_wu