WEBFORUM Cup

Používateľov profilový obrázok
Igoca
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 3 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

normálne sa teším ako "chlapi z Mesta," mastia naše vyladené guny svojimi G26kami. Na yarca a spol spidiplasťákmi v Čachticiach bola radosť pozerať :!:

Hinďo nech si neberie Norinco - lebo neposiluje a nedávajte mu drogy / mätový čaj / úchyláci :!: Dopručujem rumanček poľný, nanajvýš mateřidouška, ale nie do uška :D Teším sa na stretnutie.
Súdruhovia v NDR a okolí majú takéto: pekné: Auf Liebe Wiedersehen. 8)
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

bbpd-davaj vazne pozor aby neprsalo lebo Shadow by sio musel za chvilu vyvarat :twisted:
inspiring_tereshkova

Príspevok od používateľa inspiring_tereshkova »

...igoca...môžeš mať akéhokoľvek glocka a vždy je na neho radosť pozerať...či malý, či veľký, vždy dobre nastrieľa... :lol: :lol: :lol:

Chlapi...mám takú myšlienku...že keď budeme v jednom squade v KN, mohli by sme si všetci dať tričká WFC...len neviem či ho máte všetci...
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

nemame , ja pridem v kostyme ruzoveho zajaca
Igoca
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

glock34: nič v zlom, ale pozerať na glock je úchyľka :shock: Ktosi napísal že je to "velebnosti hnus" a s ním súhlasím :D :lol: :D Ale ja som myslel, ako yarco a spol s pidiplasťákmi gl 26 mastili stage za stageom v Čachticiach. Ale to si Ty nevidel, lebo si čumel do PC :shock: :shock: na holé baby :oops:- vraj robím výsledky :!:
inspiring_tereshkova

Pozrieme sa na tvoj miláčik .45 v KN, ako bude vyleštený, namazaný...zoberiem si biele rukavičky, aby so ti na ňom nenechal daktylky... :lol: :lol: :lol: keď pôjdeme po preteku ho trošku vyvetrať...to je radosť strielať veď to skoro nekope...
inspiring_hamilton

Príspevok od používateľa inspiring_hamilton »

Roman, vidíš, to s tým tričkom- prepočuli, aj tu sa hlásia nejaké ruky, že chcú tričká! :lol:
Počuj a prečo ružového zajaca? Preboha :shock: , ani som sa ešte neopýtala, aké je predpísané oblečenie? ! Takže , je niečo čo je nepovolené event. prudko nariadené?
Igoca - Rob včera skúšal glock - veľmo spokojnučký bol a robí si zálusk, že by si mohol kúpiť ďalšiu zbraň práve Glocka- už mi máva faktúrou za províziu, že mám ho vyplatiť- chce odo mňa 500eur, že zvyšok si doloží.... :D veď sa ti chválil.... 8)
inspiring_tereshkova

Bionda - oblečenie nie je predpísané...sú len zakázané akékoľvek "maskáče", či zelené alebo bielo-čierne a oblečenie pripomínajúce ozbrojené zložky ako i SBS, čiže čiernej farby.
Všetko je to v pravidlách IPSC...viem, že sa to nikomu nechce čítať, ale časom na to príde každý, že si ich musí naštudovať už len kvôli tomu, aby vedel či má napr. v terči A/MISS alebo A/A. A s tým sa časom stretne každý...ja naposledy v Krakowe a uspel som.

Tričká objednávajte u wertyho, na svojej stránke má i nejaké vzory z ktorých sa dá vybrať.
Igoca
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Je mi jasné že, Plastic Fantástic je oblbovák a hnusný ako daňový úrad, ale nechám Vás dospievať samých.
Ak chcete tričká a čiapky WFC aj s nickom čeknite wertyho cez PM a on Vám to rád a promptne zariadi :!: http://alebo www.wertysk.estranky.sk/fotoalbum/tricka-wfc
to roman: Po ružovom zajacovi strieľam najradšej.
BALISTIK
moderátor

Bionda-aj mne kup nejaku novu zbran,lebo moja zena nema so mnou pochopenie-ale zvykla si.Maskace su u nas na nasej wfc priam doporucovane :lol: Myslin Klastor aby to zas nebolo chapane inak :roll:
inspiring_hamilton

Per Glock -To o tom oblečení na súťaž som čítala- ja som sa len zaujímala o oblečenie do Kláštora- keď Roman bude ružový zajko, tak či ste sa tak náhodou nedohodli, že pôjdete za "masky" :D:D:D:D
Per Igoca- nestrieľaj po ňom lebo ti zaspieva- Nestrieľaj ma horár :D:D:D.....
Pozrite ho Balistoila, ako tu začína hrkútať na mňa :lol: :lol: :lol:. Vezmi raz manželku na akciu , kde budem aj ja,porozprávam sa s ňou, len potom , aby nechcela aj ona zbraň a budeš tu potom plačinkať, že koľko vystrieľa ako Rob..........( už počítal koľko mohol mať nábojov a už koľko zbraní....:D)
Do Kláštora som si pieskové maskáče už kúpila :wink: , keď prudko povinné..... :roll:
BALISTIK
moderátor

zenu a zo sebou,uz som to pisal strelba by mi bola polovicna radost a raz tak draha.Ona ma svoju partu ja tiež,ono sa nestara do mna ja do nej :lol: Inac aj ja som chcel zene kupit maskace je to sexi,ale ona nechce :evil: ja a sig 1 mame aj maskacove slipy,ponozky auto a pod.PS-zena uz raz bolo so mnou pred dvoma rokmy na akcii v Klastore,ale ze uz viac nikdy.Ako nas to moze bavit sa nahanat ako chlapcov za loptov.
inspiring_hamilton

Počuj Balistik, ako to tu čítam... :shock: ty vieš , že Sig má maskáčové slipy? ... nuž z tohoto sa hrkútač ťažko vyhovoríš.... :roll: :lol: :lol: , ale proti gustu.... :wink: aj 4% sú ľudia :wink:
Ja mám zatiaľ len nohavice- tie som si špeci išla kúpiť, keď vedúci Balistoil nariadil.... :lol: :lol: 8) .
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

zvazujem este tento outfit:
Obrázok

len neviem ci nebude prilis teplo na cierneho armaniho...
BALISTIK
moderátor

Bionda.vidno ze to je tvoja prva akcia-ja viem tenkrat poprve :twisted: ale my zo Sigom uz nejaky cas sutazime tak sme uz raz od tepla chodily vsetci skoro nahy,a on mal maskacove.Ale ak mas problem bereme ked budeš chodit aj v plavkach aj ostatne devy nestrelkyne.Len ake budu vysledky :roll: co chlapi mohli by nie :twisted: :?:
Zamknuté

Návrat na "Webforum CUP"