WEBFORUM Cup
-
inspiring_wu
roman, wfc nie je žiadny prd!!! už stúpame sapskárom na päty 
jasné, viem, o čom je reč, po dohode sme zrušili vo wfc divízie std a prd, lebo sme na jednej lodi, tak hoci strieľaš so zbraňou patriacou do std, tak vyhodnotený budeš spolu s ostatnými wfc. výsledky wfc sa totiž budú rátať dohromady (zabezpečuje moja maličkosť) tak, aby to bolo fér, tzn. že budem vyhodnocovať strelcov, ktorí budú strieľať v std po stage, aby bolo zaručené reálne bodovanie voči strelcom prd.
jasné, viem, o čom je reč, po dohode sme zrušili vo wfc divízie std a prd, lebo sme na jednej lodi, tak hoci strieľaš so zbraňou patriacou do std, tak vyhodnotený budeš spolu s ostatnými wfc. výsledky wfc sa totiž budú rátať dohromady (zabezpečuje moja maličkosť) tak, aby to bolo fér, tzn. že budem vyhodnocovať strelcov, ktorí budú strieľať v std po stage, aby bolo zaručené reálne bodovanie voči strelcom prd.
-
inspiring_liskov
-
inspiring_wu
-
inspiring_wu
S ľútosťou v hlase a s bolesťou v srdci Vám oznamujem, že som sa stal držiteľom Shadowa, takže sa máte po riti. A nerevte, mali ste šancu, kým som mal Glocka...
PS: Noacoak ju už má ošahanú a uznal, že to má lepší úchop, ako jeho Norinco Edge
Zajtra ju ideme spoločne prevetrať na strelnicu, tak som ohromne zvedavý, čo to bude robiť na terči. mimochodom, moje prvé dojmy: opracovanie trochu lepšie ako pri SP01, spúšť-jedna báseň SA aj DA, mieridlá super, úchop - ešte lepší ako u SP01 a to som si myslel, že už sa nedá, prebíjanie zásobníkov špica (že, Balistik) no paráda...
PS: Noacoak ju už má ošahanú a uznal, že to má lepší úchop, ako jeho Norinco Edge
-
inspiring_lederberg