www.colosus.sk

eager_mayer

www.colosus.sk

Príspevok od používateľa eager_mayer »

zdravim. chcel by som sa spytat, ake mate skusenosti s tymto obchodom. chcel by som si odtial zobrat vzduchovku, ale rad by som vedel, ake s nimi mate skusenosti. ako rychlo dodaju na slovensko a ci sa tam musi do objednavky pisat aj cislo OP, lebo nikde som tom tam nenasiel. tak dik za vase postrehy
inspiring_bell

Príspevok od používateľa inspiring_bell »

Nechcem robit reklamu ale je to celkom dobry shop...ja som si u nich objednaval vzduchnu a normalne my prisla tak ze v piatok poslu a v utorok to mas doma...
inspiring_euler

Príspevok od používateľa inspiring_euler »

No tak ale ceny ma sokovali :o ! Ved tu su vyborne ceny. Tak sa mi zda ze po brigade asi nebude Jawa 350 ale vzduchovka :D
eager_mayer

to s tym posielanim by ma zaujimalo. na slovensko posielaju iba vylucne v piatok???
inspiring_bell

To milox: Ano su tam bezprostredne najlepsie ceny vzduchoviek aj inych zbrani SR vs. CR.
To hunter41: Ano iba v piatok lebo maju vela objednavok od nas,Slovakov takze neposielaju to hocikedy len vsetko v piatok a v utorok to mas doma...
inspiring_darwin

Príspevok od používateľa inspiring_darwin »

a kolko učtuju poštovné na Slovensko?
napr.pri vzduchovke za 100 EUR?
peniaze chcu vopred na učet?
dík
eager_mayer

ked si vlozis veci do kosika a kliknes na objednavka, tak potom sa ti objavi suma aj s postovnym.

to thomas75: a ked si objednaval tu vzduchovku, daval si k objednavke aj cislo OP???
inspiring_bell

No postovne nezalezi od takej sumy ako 100 euro...ja byvam na juhu banskobystrickeho kraja a postovne ma vyslo na 6 euro...celkom dobra cena.
To hunter41: nie nemusis aj ja som si pripravil OP ale nemusel som ho tam odpisovat.
Napísať odpoveď

Návrat na "Vzduchovky"