Zbroják, skúšky a literatúra
-
elegant_keldysh
Sorry za umiestnenie prispevku, neskoro som si vsimol. O ziskani ZP len uvazujem no zaujimali ma aj dalsie podrobnosti okolo drzby ZP a nadobudnutia zbrane. Co sa v mojom pripade tyka tak darovanie od pribuzneho by bolo mozne no je to pribuzny z CR. Asi by to bolo uz dost komplikovane...
-
elegant_keldysh
Zakon ma asi 30 stran. Je to hodinka citania. Najdes tam odpovede na vsetky svoje otazky. www.zakon.sk
cislo predpisu 190 z roku 2003 - Zákon o strelných zbraniach a strelive a o zmene a doplnení niektorých zákonov (čiastka 92/2003)
a
cislo predpisu 555 z roku 2003 - Vyhláška Ministerstva vnútra Slovenskej republiky, ktorou sa vykonávajú
niektoré ustanovenia zákona č. 190/2003 Z. z. o strelných zbraniach a strelive a o zmene a doplnení niektorých zákonov (čiastka 227/2003)
cislo predpisu 190 z roku 2003 - Zákon o strelných zbraniach a strelive a o zmene a doplnení niektorých zákonov (čiastka 92/2003)
a
cislo predpisu 555 z roku 2003 - Vyhláška Ministerstva vnútra Slovenskej republiky, ktorou sa vykonávajú
niektoré ustanovenia zákona č. 190/2003 Z. z. o strelných zbraniach a strelive a o zmene a doplnení niektorých zákonov (čiastka 227/2003)
-
inspiring_jang
-
inspiring_lehmann
PaterA: podla mna je jedno, ci si zbran v CR kupis alebo ti ju niekto daruje, teda ti bude treba papiere na trvaly dovoz zbrane zo zahranicia. Kupit zbran v Cechach nie je asi velky problem, osobne s tym skusenost nemam ale malo by to ist bez problemov. Takze najprv zbrojak a potom sa informovat na policii.
-
inspiring_moser
Takze,skuska v skratke : 2 x uniformovany policajt ( z toho 1 x zena ), + 1x prokurator. Vytiahnutie 8x otazka ( podla skupiny aj menej otazok ).
Dostatocny cas na pripravu a ustna odpoved. Cela komisia bola korektna a mila. Obcas doplnujuca otazka, ale len k veci a nic zakerne. Panovala prijemna pohoda. Nervozita bola len pocas cakania pred dverami. Na skuske bolo 5 ludi z toho jedna dama. Vyhovely vsetci.
Teraz vydrzat dva tyzdne cakania a huraaaaaa po Zp a NP.
Dostatocny cas na pripravu a ustna odpoved. Cela komisia bola korektna a mila. Obcas doplnujuca otazka, ale len k veci a nic zakerne. Panovala prijemna pohoda. Nervozita bola len pocas cakania pred dverami. Na skuske bolo 5 ludi z toho jedna dama. Vyhovely vsetci.
Teraz vydrzat dva tyzdne cakania a huraaaaaa po Zp a NP.
Takze uz to mas. Gratulujem ! ! Zober, ze tie dva tyzdne mas na rozmyslenie, co si kupis. Podla toho, ako si sa vcera tvaril, ti to padne na uzitok. Hlavne dobre premysli. A ked nahodou skoncime vsetci s Glockami, nevadi, ze na strelnici nebude pestro, aj taq, vsetci budeme vysmiaty 
Nevadi ze budem posledny so ZP, urcite sa tu coskoro prida nejaky zelenac, a potom budem frajer JA! Tsss
Prakticku ste nerobili? A pre E-ckarov dlhu zbran?
Nevadi ze budem posledny so ZP, urcite sa tu coskoro prida nejaky zelenac, a potom budem frajer JA! Tsss
Prakticku ste nerobili? A pre E-ckarov dlhu zbran?
-
inspiring_moser
-
inspiring_jang
Jarik, ja sa neucim, uz mam po takychto disciplinach, ale mas pravdu, pozeral som to teraz, chybaju tam otazky a napriklad otazka B1-11 je totalny nezmysel. Je uplne vylucene, aby takyto cin bol povazovany v sulade so zakonom. Mozno na skuskach tu odpoved akceptuju, ale v realnom zivote to je holy nezmysel.
-
inspiring_jang
-
friendly_galileo
-
inspiring_jang