skúška
-
eager_elbakyan
chem sa opytat ked si podam ziadost za ako dlho ma zavolaju na skusky
takze som si vytlacil otazky a odpovede z jedneho linku tuna z fora (uz neviem presne v akej teme bol) to su asi otazky z tej cervenej knihy (rok 2004-vraj subor E bol podla noveho nejako zrodukovany) ktoru si chcem tiez stahnut a nabuchat sa co je v nej, ale mam otazku.. nikdy som tu knihu nemal v rukach ale predpokladam ze obsahuje zakony ktore suvisia zo zbarnami ich vlastnictvom a pouzitm, t.j. trestny zakon zak. o zbraniach a pod. chcem sa opytat je tam vsetko ? nebude mi treba zhanat este nejaky zakon na prestudovanie navise?
-a skuska prebieha pisomne alebo ustne, pripadne kombinovane? diky
-a skuska prebieha pisomne alebo ustne, pripadne kombinovane? diky
-
inspiring_proskuriakova
v tej cervenej knihe su aj vybrane paragrafy z tresneho poriadku, spravneho poriadku, trestneho zakona, zakon o strelnych zbraniach a strelive je tam cely samozrejme... urcite treba hodit ocko aj do zakona o policajnom zbore ( pravo odnat zbran )... v zasade ti staci sa naucit tie otazky, z nicoho ineho tam otazky nie su, ale ak to chces brat zodpovedne, tak si pozri tie zakony co som vymenoval
skuska je ustna, ale mas cas na pisomnu pripravu
skuska je ustna, ale mas cas na pisomnu pripravu
Mna caka skuska v utorok na BaIV. Uz som z tych paragrafov zcvoknuty. Aj zene som dnes rano hovoril co chcem na ranajky v paragrafoch (§1 prazenica ods. 1 chlieb, ods. 2 hrianka s maslom, §2 caj)
Cervena knizka je na ucenie fajn ale novelizacie boli namiesto reprintu spravene vlozenym listom. Je z toho potom trochu hokej. Prilepil som to k najviac rozsirenemu §19...
Dufam ze vsetko prebehne ako ma a koncom tyzdna si uz pojdem zapukat do TaT z vlastnej.
Cervena knizka je na ucenie fajn ale novelizacie boli namiesto reprintu spravene vlozenym listom. Je z toho potom trochu hokej. Prilepil som to k najviac rozsirenemu §19...
Dufam ze vsetko prebehne ako ma a koncom tyzdna si uz pojdem zapukat do TaT z vlastnej.
-
inspiring_mclean
Skúška je ústna máš však na prípravu cca 30 min, otázky z každého okruhu po jednej (viď v červenej knižke). Inak u nás nechceli žiadne obkecávačky ale odpovedať jasne bez zbytočnej omáčky, trvalo to desať minút aj s predvedením manipulácie so zbraňou. Pani prokurátorka bola asi spokojná lebo nedávala žiadne dopňujúce otázky, takže žiadna veda keď máš naštudované - si myslím 
Počas prípravy máš dosť času si premyslieť správnu odpoveď. Podobne ako na VŠ aj tu platí, že ak na niečo nevieš odpovedať, tak improvizuj. V tomto prípade platí, že povedať blbosť je zlé, no mlčať ešte horšie. Ale ak si sa poriadne pripravil, nemal by to byť problém zmáknuť. Držím palce, samozrejme.
Naposledy upravil/-a Jack v 02 Mar 2010, 04:14, upravené celkom 1 krát.