WEBFORUM Cup

inspiring_lederberg

Príspevok od používateľa inspiring_lederberg »

igoca napísal:Skúšanie nových gunov je prirodzeným spôsobom hľadania sa.
Ty si to stale nepochopil... V tvojom pripade by som skusil zmenit ruky :lol: to nemoze byt v zbraniach :wink:
gewehr napísal:v USA sa o K100 urcite nedocitas, pretoze sa tam predava pod znackou STI, to len tak na okraj
Mozno by sa STI u nas lepsie presadilo keby na nasom trhu vystupovalo pod domacou znackou K-XY... :roll:
Používateľov profilový obrázok
gewehr
expert
Dátum registrácie: 21 years 4 months

Príspevok od používateľa gewehr »

Myslim, ze STI na nasom trhu problem nema. Nie je to verejne pretriasana znacka a nema reklamu v odbornych periodikach, ale poznam dost spokojnych uzivatelov ktori ju maju z roznych stran. To ze si dokazala najst tolko zakaznikov aj bez reklamy hovori samo za seba. A maju ju aj ludia, ktori sa Kxx vyhybaju. :D
inspiring_lederberg

Co sa tyka spuste (mrtvy chod, reset) kvalita materialu, vôle a chovanie zbrane po vystrele... lespiu zbran som v ruke zatial nemal :)
rob999
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years

Príspevok od používateľa rob999 »

to baleťák: herčok, dám ti do ruky môj SIG P226 Xfive allround a potom to môžeš povedať. :twisted:
Ale dnes som mal v ruke aj odľahčenú verziu môjho luskáča s označením AL-SO (zainteresovaní vedia). Chlapi - veľká vec, jednočinná SA spúšť plne nastaviteľná, predlžený vypúšťač zásobníka, lievik, drevené pažbičky ale hlavne odľahčený rám. No, ufff ale tá cena :lol: :lol: (budem doma snažiť a dúfať že ježiško ešte existuje :shock: ).
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Neviem Robo ci je to ten co myslim aj ja,ale jeden nas clen klubu ho ma modry perletovy,SA-spust,dlha hlaven,to si myslim ze je vrhol SIGA :!: teraz v buducom cisle zbrane a naboje,bude niečo o nom.Ale bude aj test k-100-P1.PS-najst niekde skoro 3300eur,aj tak by som tolke prachy za Siga nedal.Zbran super ,spica ale cena je prehnana :shock: tak do 1000eur,by sa dalo :!:
inspiring_lederberg

rob999...
1. dakujem ale tvoj do ruky radsej nieee to necham na Biondu :lol:
2. je to len moj osobny pocit...
3. urcite sa najdu aj "lepsie" zbrane ako mam ale ta cena :roll:
rob999
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years

Príspevok od používateľa rob999 »

to Balistik: Rasťo, ak je modrý - to by mal byť asi blue moon (ak sa mýlim, niekto ma opraví) a to je myslím verzia X six (6 palcová hlaveň) a cena môže byť ako uvádzaš (a myslím že má aj pozlátené časti).
To čo som uvádzal ja ma čiastočne odľahčený rám hliníkom, piccatiny rail (čo nám u x-five chýba) a ďalej ako som uvádzal a to najhlavnejšie - cena je niekde okolo € 1700.
BALISTIK
moderátor

Robo-ano ma pozlatene niektore veci :!: to je ale fakt nadhera,ten sa aj chova vinikajuce-toho by som chcel :lol: Zial musim si vystacit s lacnym inym luskacom :roll:
inspiring_tereshkova

Príspevok od používateľa inspiring_tereshkova »

Z mojich skúseností (čo vidím a počujem od iných pretekárov) má STI najmenej závad a porúch...
inspiring_wu

Príspevok od používateľa inspiring_wu »

to Glock34: najlepší ftip, aký som kedy počul, a noacoakovi sa po prečítaní tiež asi vykrívia ústa :) :wink:
BALISTIK
moderátor

veru nas spehoval kedy bude ka-100 blbnut ale to co vyvadzalo jeho STI vraj v zabehu to bolo rodeo!
gewehr
expert
Dátum registrácie: 21 years 4 months

Príspevok od používateľa gewehr »

Tak STI vzhladom na male vole potrebuje riadnu udrzbu a hlavne mazanie. To moje co dostalo, to zozralo a to nie je ziadny "zavodny special". Treba udržiavať a poctivo mazat, konieckoncov ako vsetky presne vyrabane 1911 klony.
inspiring_hermann

Príspevok od používateľa inspiring_hermann »

Vážený strelci a strelčatá. Po dohode rady WFC sa rozhodlo, že vyhodnotenie WFC za rok 2009 bude v Novom Tekove.
Pre bližšie info klikni sem
http://www.wertysk.estranky.sk
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

Dobre to chapem, ze uvodny rocnik WFC je tymto de facto ukonceny a Cachtice presunute na 5.12. uz nebudu jeho sucastou?
Igoca
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

Je to na dobrej ceste a oznam príde ešte dnes .
Rada WFC pracuje na zmene, nakoľko 28.11 je druhé kolo volieb a mnohí z nás sú v komisiách. Len musíme doriešiť, ako odbremeniť glocka34, nakoľko bude mať starosti s pretekom. A potom vyhlásenie WFC 2009 a smerovanie na r 2010 :wink:
Zamknuté

Návrat na "Webforum CUP"