Pre a proti (K100 vs G19).

R
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa R »

detto
Používateľov profilový obrázok
gewehr
expert
Dátum registrácie: 21 years 3 months

Príspevok od používateľa gewehr »

no co mozes cakat od zbrane cez ktoru vidiet skrz :lol:
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

no minimalne to,ze mi nevyduje nabojnicu,neutecie kolik :D
gewehr
expert

Tak glock za tu cenu ako sa da zohnat dnes je sprotrebak, ktory funguje.
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Po rozobrani par zbrani som zistil ze zlaty glock,kua toho rozoberem aj zo zavretymi ocami.A ceny dielov :?: ani nehovorim.Do buducna budem zhanat zbran na nosenie ,mal som uz toho dost ale za cenu okolo 330-350eur je u mna favorit glock 19.Nemusim robit nic,obtiahnem a mam pokoj.Na sport urcite su ine zbrane lepsie :lol: tie co mam :wink:
gewehr
expert

No zo skusenosti, glock na dennodenne skryte nosenie nie je to prave orechove. Vsetky su rovnako siroke (od fullsize az po subcompacty). Po case clovek siahne po zbraniach co maju mensiu sirku.
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Ja mam 110kg mne to problem nerobí,nosim bud Aiges ladvinke,alebo si kupim vnutorne puzdro.Nieco podobne ako maju chalani s Blavy.Ako tak pozeram spravy tam je zbran nutnost.
gewehr
expert

Ja som vyskusal uz dost puzdier a viacero velkosti zbrani, ale po dlhsej dobe sa mi ako najidealnejsie ukazalo klasicke kozene opaskove puzdro, vonkajsie a uzka zbran, pripadne v lete pod tricko "gumeny" pas. Siroka zbran je siroka zbran a je neprijemna aj z vnutornej strany nohavic, tam patria ine veci :wink: . Ale puzdra su iny topic.
C08R4
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

sardnyx: Ja ked som chcel ist kupit glock, tiez som rozmyslal najprv nad G19, kvôli velkosti, skratka taky kompromis. Ale ked som postupne skusal a potom skusil G17, tak ten mi padol lepsie do ruky a tak sa mi s nim aj strielalo, na ten centimetrovy rozdiel kaslem (Praveze by bol na ukor lepsieho gripu), sirka je u oboch rovnaka 3cm a mas aj klasiku fullsize a nie odvodeninu :p. Baby glocky ma este nejako neoslovili (A tam je uchop pre mna este horsi, ale skuseny s tym vie nastrielat rovnako dobre, mal som moznost vidiet). Ale spät k teme, aj K100 ma urcite co ponuknut. Presnost a kultivovane spravanie pri strelbe bude urcite jej prednostou a mozno uz aj spolahlivost a ergonomia( novy ram mk). Ale na druhej strane K100, ale aj P1 sa mi zda, ze uz je to pomerne robustna, velka zbran. Dalej sa mi paci, ze ma plne obojstranne ovladacie prvky a taktiez si mozes vybrat vypustanie zasobnika, ci packu, alebo tlacitko, to je hlavne vyhoda ak prechadzas od H&K, alebo co ti lepsie sedi. Ja osobne som sa napriek tomu rozhodol pre Glock, kvôli ukrutnej SPOLAHLIVOSTI, lahkej ovladatelnosti, systemu save action, no a napokon sa mi s nim aj dobre striela, skratka je to aj znacka :p. Materialov sa nemusis bat, G tu uz nejaky ten piatok je a urcite je overeny. Ak by som ho mal menit za nejaky plastak , idem nie do HK, ale zrejme do K100, pripadne XD, alebo ta nova CZ P07 duty moze byt dobra (Ale neskusal som) to su take alternativy ku glocku za rozumnu cenu, narozdiel od H&K, Walther P99 ci Beretty PX4, ktore za ich prehnanu cenu neponukaju takmer nic naviac, teda aspon mne nie a to uz som drzal P30, ze ju idem kupit :lol:.
Napísať odpoveď

Návrat na "Glock"