A áno, máš pravdu, že ti "systematicky rozoberám a vyvraciam tvrdenia". Jedným slovom sa to volá diskusia, iným argumentácia. V žiadnom prípade to neber osobne, nič proti tebe nemám ani nie som voči tebe zaujatý. V mnohom sa isto zhodneme. Ale snažil som sa ťa vystríhať pred subjektívnym posudzovaním dobrých/zlých dôvodov, lebo sa môže stať, že aj ty jedného dňa narazíš na niekoho, komu sa tvoje dôvody nebudú zdať dosť "dobré" a pošle ťa do prdele.
Preto je dobré, ak zákon zúži manévrovací priestor pre subjektívne rozhodovanie nejakého človiečika, ktorý ťa môže poslať do ofsajdu len preto, že sa zle vyspal. Je predsa na náš osoh, keď poznáme presné nároky, ktoré musíme splniť, aby sme získali ZP, tak prečo nemôže zákon určovať aj presné nároky, ktoré treba splniť na získanie A-skupiny? Iste, potom by sme sa mohli baviť, či má "A" dostať každý, alebo kto a za akých podmienok má byť vylúčený z možnosti nosiť zbraň. Ale to je už o inom.
Opakujem, nemal som pri vybavovaní problémy. Pokiaľ ide o zbrane, tak mám s našimi policajtmi len dobré a lepšie skúsenosti, ale nie každý môže povedať to isté. A mne to nie je jedno, lebo dnes to môže byť niekto iný, zajtra ty a pozajtra ja, kto sa bude cítiť dotknutý. That's all. Toto sme sa ti snažili ja a niektorí ďalší povedať.
Electron, dúfam, že práve toto ti nepríde príliš OT, lebo mne sa to zdá OK. Stále v nadväznosti na pôvodnú debatu.