Kde nakupovat poloplaste, efmj, seca a ine

Používateľov profilový obrázok
luke
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 1 month

Kde nakupovat poloplaste, efmj, seca a ine

Príspevok od používateľa luke »

Napadlo mi, ze by nemuselo byt od veci mat jeden updatovatelny thread, kde sa tieto na slovensku netypicke naboje daju kupit.
kto mate aktualne info, piste co a kde

efmj - vieden
seca - ba, hermes
poloplaste - topolcamy, ares
Jack
moderátor
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Chlapi, už dlhšie mám veľkú chuť na EFMJ v kalibri .40 SW. U nás nezohnateľné. Buďte takí dobrí a dajte mi kontakt na obchod, kde sa dajú kúpiť. Môže byť aj tá Viedeň, mám to blízko. Mimochodom, čo mi (okrem euráčov a dovozného povolenia) treba na nákup munície vo Viedni? Záujem mám o 100 až 200 kusov (podľa ceny).
luke
častý prispievateľ

volal som do hermesu, udajne efmj nie je nikde na slovensku, vraj problem s dovozom.
poloplaste sb, 6,5g strela, 15€/krabica

u vranskeho poloplaste prvi partizan.
Naposledy upravil/-a luke v 12 Jan 2010, 14:59, upravené celkom 1 krát.
duros
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa duros »

kolega z klubu prebija 9mmL s poloplastom 151gr. strela je povodom madarska ma aj mosadzne dno ani zdaleka nespini tak buchacku
luke
častý prispievateľ

ak na to nema papiere, tak jeho naboje nemozem nosit, takze...
C08R4
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

Mna by este zaujimali Magtech poloplaste, okrem spominanych EFMJ v 9Luger, do kelu aky problem s dovozom, sak do teraz ich bezne dodavali do Ciech, pokial im ich nezakazala skusobna, kvôi ich zakonu. Zatial mam S&B SP :roll:(Expanzia nulova). No davat 50€ za tie SeCa sa mi moc nechce, ked som este ani poriadne nevidel ako realne expanduju a aku maju prieraznost oproti SP, FMJ Subsonic :?. Mohol by niekto spravit test, kto ich ma, to by ma dost zaujimalo a hned by sme boli mudrejsi.
R
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa R »

fikcia: ak si prebijem do hilzní zahraničného výrobcu nejaký kvalitný soft point, kto a ako zistí že nejde o továrne strelivo ?
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

no ak by to boli funglace hilzne nevystrelene... neviem.

u prebijancov sa asi vzdy najde nejake rezidualne mnozstvo spalin z predchadzajuceho vystrelenia, pracky asi nefunguju na 100%

myslis ze by sa dali niekde kupit samotne strely EFMJ a pod ?
R
častý prispievateľ

roman: velmi dobré výsledky majú softpointy od speera, nemajú dutinu ale olovené jadro a plášť je rozrezaný do hviezdy a následne zlisovaný, takže vyzerá kompaktne a pri náraze sa pekne otvára.

Obrázok

projektil po priestrele cez 7 tetrapakov zabrzdil v ôsmom, dohromady 80cm vody. (.357sig)

Obrázok

edit: policajt pri bežnej kontrole žiadne rezíduá nenájde, ak by poslal náboj na skúmanie, tam by niečo možno našli ale ak bol náboj v zbrani tak sa spaliny mohli nalepiť tam, otázne je či by sa niekto vôbec zapodieval zložitým dokazovaním takéhoto priestupku.
Naposledy upravil/-a R v 12 Jan 2010, 17:33, upravené celkom 1 krát.
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

OK takze postup je:

delaborovat zopar funglacov FMJ renomovaneho vyrobcu, nasypat prach, zalisovat strely od speera a je to ?? :lol: :lol:
R
častý prispievateľ

roman: podla mňa by to šlo, v prípade NO by bol priestupok tým najmenším problémom...
luke
častý prispievateľ

akurat som sa vratil z hermesu s krabicou seca a krabicou poloplastov.
co sa tyka seca, predavac mi povedal, ze maju posledne 4 krabice, na co prisli 2 borci a zobrali 2 ak som dobre videl, takze kto este nejake chce, tak supsup. povedal, ze mozno dlhsie nebudu, lebo maju nejaky problem v komunikacii so svajciarskom.

dali mi k tomu sice ten posudok z keu, ale az doma som si uvedomil, ze mena, ktore sa pod to pospisali su vyksrtane, takze si s nim asi mozem..
aj ked odtlacok peciatky tam je zretelny.
eager_wilbur

Príspevok od používateľa eager_wilbur »

http://www.barlov.sk/?cat=haag
Asi jediný obchod na slovensku kde majú 40SW s takou strelou.Škoda že len v Rožňave.
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

Juro: veľmi zaujímavá informácia, ďakujem.
friendly_meninsky

Príspevok od používateľa friendly_meninsky »

juro napísal:http://www.barlov.sk/?cat=haag
Asi jediný obchod na slovensku kde majú 40SW s takou strelou.Škoda že len v Rožňave.
S akou strelou myslis EFMJ ? Ak ano nema niekto cestu do Roznavy ? :D
Napísať odpoveď

Návrat na "Náboje"