Ktorý kaliber na sebaobranu v prevedení FMJ?

Používateľov profilový obrázok
gewehr
expert
Registered for: 21 years 4 months

Príspevok od používateľa gewehr »

Mmne osobne je najblizsie 152ka. Nie FMJ ale OF. :D
Kapo
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa Kapo »

Kua, moja manželka /a +95% zvyšku národa/ keď ráno vstane, tak má iné na práci a až do večera sa nezastaví. A za celý život ju nenapadne dumať nad takými ch******, že aký kaliber použiť, ak by bolo treba. :twisted:
luke
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

40% dospelej, svojpravnej populacie tohto naroda voli red bula, tak co cakas, ze nad cim tak asi budu rozmyslat.
Yuri the GUN NUT
prispievateľ
Registered for: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa Yuri the GUN NUT »

Super páni, presvedčili ste ma, zostanem pri mojom odjakživa obľúbenom kalibri 9 x 19 mm LUGER / NATO / PARA 8) - keď má toľko názvov a toľko armád a policajných zložiek ho používa tak asi bude schopný odviezť tú prácu dosť dobre na to, aby som ho používal aj ja. A pri tom je ešte aj taký lacný :D :wink: Čiže samozrejme ten tréning je najpodstatnejší. A pri hľadaní všetkých tých informácií čo ma zaujímali som si našiel aj taký vzor čo sa týka strelectva :) - je to istý pán z USA prezývaný HICKOCK45 a myslím, že to kvôli nemu som si vlastne kúpil Glock 19 :wink: A ten tvrdí to isté čo vy - kúpte a používajte to čo sa vám najviac hodí a páči a budete s tým schopní trénovať tak často ako bude potrebné. A veru ja BUDEM a v piatok idem na strelnicu zahriať môj milovaný (už som chcel napísať môjho miláška :lol: ) GLOCK 19. P.S. Možno ostatných ľudí čo stretávam denne na ulici ani nenapadne riešiť podobné dilemy ako máme tu my, ale ja osobne som rád, že ich mám a riešim, lebo JA budem VŽDY PRIPRAVENÝ :wink: a volil by som kofolu a nie redbull :P lebo od redbullu sa mi príliš rozbúši srdce ergo roztrasú ruky a nič netrafím - čiže odkaz pre ostatných - pite redbull :D aspoň ma netrafíte :wink:
Marek Z
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa Marek Z »

no mne sa nezda, ze 45 kope vyrazne viac ako 9L. Skus vystrielat naboje Fiocchi 8g luger FMJ a CCI 230gr .45ACP a uvidis co kope viac. Pri tom lugrovom kopanci strilam pomalsie, lebo zbran skace. Takze zalezi od laboracie. Uznavam, kapacita lugrovho zasobnika je dvojnasobna.
yarco
moderátor
Registered for: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

kuro159 napísal:...clovek ako tvor nie je spokojny s tym co prave vlastni a spekuluje o niecom, co prave nema a chcel by to zmenit...
Ono je hlavne oooovela jednoduchsie a lacnejsie si za par korun kupit 'lepsiu' zbran v 'lepsej' razi, nez sa naucit poriadne strielat. :wink:

Nefunguje to, ale ludi to laka a nadalej bude lakat... :?
dirty harry
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa dirty harry »

tak táto druhá stránka ma pobavila asi najviac, fakt dobré príspevky, žena nechápe čomu sa tu tak často rehocem, ale toto jej isto dnes ukážem, a ja mám najradšej kaliber.22 super long rifle magnum super express von hofe turbo twin 4x4 aj s uzávierkou a s tlmičom hluku, výšlahu aj prednej nápravy a s bodákom a taktickou lampou a laserom
inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 18 Jan 2011, 16:43, upravené celkom 1 krát.
luke
častý prispievateľ

je mozne povedat, ze aj objektivne sa bude strelba so .45 nabojom lisit podla toho ci ho vystrelim z mk23 socom, alebo zo subcompact glocku?
Jack
moderátor
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Samozrejme, že bude! To isté platí o devine, štyridsiatke aj iných kalibroch. Ten pocit nemôže byť rovnaký a z vlastnej skúsenosti viem, že ani nie je. Platí to pri porovnávaní veľkostí ale aj modelov. OK, bavíme sa o prudko subjektívnych pocitoch, niekomu to možno tak nepríde, mne však jednoznačne áno.
inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 18 Jan 2011, 16:43, upravené celkom 1 krát.
Yuri the GUN NUT
prispievateľ
Registered for: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa Yuri the GUN NUT »

Keby mi v téme "Glock 30" páni glockári povedali pár skúseností s tou G30tkou (to znie skoro ako moja prvá... :cry: HK P30L hh :D ) tak by som teraz možno nemeditoval nad možnou budúcou kúpou tohto malého sympatického tučka od pána Gastona Glocka.
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

o tyzden - dva bude doma G36 a ten je este sympatickejsi...
C08R4
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

A budes mat na nu vynimku? :lol: :lol:
Mne by sa tiez taka G36 zisla :D
luke
častý prispievateľ

bude ju mat na semi, nepotrebuje vynimku.
Napísať odpoveď

Návrat na "Náboje"