1.kolo Tekovskej ligy

Používateľov profilový obrázok
Rasto
expert
Dátum registrácie: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

ja to furt hovorim natiahnite si plachtu a mate pokoj, ja si jednu ci dve beriem do Tekova a co na nu padne to je moje :-)
BTV
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BTV »

Kde predavaju padaky?

Aj ja si chcem nieco uchmatnut.... :lol: :twisted:
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

bbpd-krasne napisane Balistik,bbpd,add na stupnoch vitazov :lol: ziaden sig kua to by sme ich ale poriadne zhodili :twisted: Ozaj jedna perlicka mam znameho co ma siga toho co Jozko,natrel ho wurtom hhs 2000,a on mu ho tak seklo ze mu ani psustou neslo hnut :wink: Takze pozor aku zmes na konzervovanie pouzivate.PS-ked prejdeme vraj vsetci na sigi tak Frano nam da stranku aku budeme chciet :twisted:
Igoca
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

.....áááááááááááno už to chytá fazónu :) , len podjebov je málo. Okrem sigistov. ktorí majú najväčšie problémy, lebo si myslia, že majú bohvieaké luskáče :D :D :D :D :D
SIG1
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years

Príspevok od používateľa SIG1 »

Ale to muselo byť natrené slivkovým lekvárom :roll: :roll: :twisted: :twisted: :lol:
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

igoca, kua tak ti do karty pisem okrem diagnoz alzheimer a parkinson este aj tazky daltonizmus, kua kto ma citat tmavozelene pismo na sivom podklade ???
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

roman-prepni si do modra forum :twisted:
pištoľníčka
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa pištoľníčka »

Roman, on chce aby sme horšie videli a potom netrafili terč :lol:
Rasto
expert
Dátum registrácie: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

taketo provokacie riesim Ctrl+A :-)
Igoca
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

to roman: vždy je lepšie písať k veci zeleným na modrom podklade, ako písať čiernym kraviny o alzhajmroch a parkinsonoch čiernym. Keď ja budem písať aj žltou Teba je po tom prd :) Pochopil. alebo len nemáš o čom písať, xixixixixi
edit: :oops: :oops: :oops: .....ak náhodou nevieš môžeš si zmeniť podklad v Nastaveniach Vzhľad fóra: subsilver. Keď to nevieš spýtaj sa kamošov :roll: :roll: :roll:
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

jaj svako, ja viac php for administrujem nez ich oni stihaju zaplacavat farebnymi hovadinami :)
inspiring_hamilton

Príspevok od používateľa inspiring_hamilton »

na margo vykrikovanie- Igoca ty si riadny odborník- len treba zvážiť, keď už farebne píšeš, či to vôbec niekto prečíta- takže aby sa to vykrikovanie neprehliadalo :D nevidíme ťa strááášne dlho, nepridáš sa, aby si prezdradil v akom úbore vybehneš v Tekove na parkúr či vo farbách CZ a či K100 , ale kričať - to vieš :wink:
Igoca treba trénovať, lebo pištoľníčka nám riadne - "strieľa ako ďábel"- natrie a chlieb s maslom to nebude :lol: !
pištoľníčka
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa pištoľníčka »

Bionda :oops: .... netrápte ma už :roll: .....dostanem DQ na 1.stage-i a pôjdem domov s veľkou hanbou..... :oops: ( Budem biť šíriteľov fám o mne :lol: )
Mňa napríklad momentálne zaujíma najviac či si mám na pretek vlasy vyžehliť alebo nechať vlnité a či si oblečiem ružovú mikinu alebo modrú :lol: :lol: :lol:
Michal1
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Vlnite a ruzovu vynechaj. :wink:
Jedin ak spodne pradlo, ale to asi prezentovat nebudes. :cry:

:lol: :lol: :lol: :lol:
inspiring_hamilton

Príspevok od používateľa inspiring_hamilton »

.... prosím ťa! neblázni, ja vždy uvažujem o tom aký očný tieň mi pôjde k oblečeniu :D:D:D ..... a ku zbrani :D:D:D :lol:
a koho budeš biť? Prinesieš si aj fanúšikov-? čo aké fámy- aj chlapci by sa mali triasť !
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"