Glock 22
-
inspiring_bose
Spust mam tiez dvojkilovku a prelestila sa sama strielanim
... Tritiove mieridla mam tiez, musku fixovanu epoxidom, grip navlek som dal dole, pretoze mi nerobil dobre. Nevedel som dobre chytit zbran a tak som skusil aj dusu z bicykla, tiez som mal problem s uchopom...mam asi malu ruku-prsty, ved preto som vlastne predal aj ,Bertu 92, kvoli tomu ze som nie prave najlepsie dociahol na spust
...Aj velky vypustak zaveru som dal dole, lebo som si palcom zasekaval pri strelbe zbran... Kto je lepsi je v tomto pripade jedno, lebo mne o to nikdy vlastne neslo, byt ten najlepsi po pi..i gigant pistolnik...Iba ma ta 40cina trosku vycvicila, ze ked potom chytim kamosov G19 tak je to medulienka z toho strielat. Pri G22 40SW mi dvoj vystrely idu celkom v pohode, ale troj a viac vystrelov odpalenych rychlo po sebe je u mna problem, mam to rozhadzane po celom papierovom tele pachosa... 
Naposledy upravil/-a inspiring_bose v 15 Mar 2010, 16:14, upravené celkom 1 krát.
-
friendly_heisenberg
-
inspiring_roentgen
-
inspiring_liskov
hunter100 cudval by si sa, ale aj starsi chlapi dostali z for letenky aj za mensie prehresky voci netikete.
Mas pocit ze je bezne aby ludia pisali stale velkymi pismenami ?? Kto okrem teba tu este tak pise ? Preco asi ?
Tak sa prosim Ta upokoj a vypni si konecne ten caps lock. Potom ta zacnem povazovat za partnera do diskusie. Dovtedy......
Mas pocit ze je bezne aby ludia pisali stale velkymi pismenami ?? Kto okrem teba tu este tak pise ? Preco asi ?
Tak sa prosim Ta upokoj a vypni si konecne ten caps lock. Potom ta zacnem povazovat za partnera do diskusie. Dovtedy......
Text písaný samými veľkými písmenami sa pokladá za KRIČANIE.hunter100 napísal: ...NEROZUMIEM TI.
...
http://www.facebook.com/photo.php?pid=2 ... 3644124387
- dirty harry
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 16 years 11 months
Teraz do toho vstúpim ja.
Hej, Hunter100, vypni prosím Ta ten Tvoj caps lock a uvidíme, či sa správanie ostatných fóristov k Tebe zlepší. Alebo Ti to teraz nariaďujem, vidím že v problematike G 22 sa asi veľmi dobre vyznáš, preto je treba ulahodiť iným tým, že vyhovieš ich požiadavke.
Nemáš s tým žiadny problém, viem to.
Hej, Hunter100, vypni prosím Ta ten Tvoj caps lock a uvidíme, či sa správanie ostatných fóristov k Tebe zlepší. Alebo Ti to teraz nariaďujem, vidím že v problematike G 22 sa asi veľmi dobre vyznáš, preto je treba ulahodiť iným tým, že vyhovieš ich požiadavke.
Nemáš s tým žiadny problém, viem to.
-
friendly_heisenberg
O.k.
Nemám problém s Caps Lock - keď si to praje viac ludí .... Za partnera ma nemusíš brať - to oslovenie ,,chalanko,, je v poriadku ??? To tiež o niečom svedčí ........................ Ale vážim si tu ostatných ludí a ti s tým problém - nemajú. Len niekto si myslí že keď poslal viac ako 600 príspevkov - tak mu to tu patrí.
Nemám problém s Caps Lock - keď si to praje viac ludí .... Za partnera ma nemusíš brať - to oslovenie ,,chalanko,, je v poriadku ??? To tiež o niečom svedčí ........................ Ale vážim si tu ostatných ludí a ti s tým problém - nemajú. Len niekto si myslí že keď poslal viac ako 600 príspevkov - tak mu to tu patrí.
- dirty harry
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 16 years 11 months
-
inspiring_liskov
Hunter100; dakujem uz je to fajn. Cudoval by si sa , ale vekovo od teba nie som vobec daleko, a ani vacsina ostatnych foristov tu... kopa z nich je o kus starsich a nerobia z toho vedu.
pokial ide o oslovenie, aj "veselsie" tu padaju a aj medzi ludmi s ovela vacsim vekovym rozdielom
hlavne je ze sme sa nakoniec dohodli, ze caps lock nie je dobry spolocnik na tomto fore a mozme pokracovat v diskusiik teme a ta je Glock 22
pokial ide o oslovenie, aj "veselsie" tu padaju a aj medzi ludmi s ovela vacsim vekovym rozdielom
-
inspiring_bose
Je to jednoduche...Kupil som si 2kg stojinu spuste original od Glocka...Kolko taham, neviem nikdy som to nemeral a ani ma to do teraz moc nezaujimalo. Ja som neriesil lestenie, preco to som uz vela krat pisal a castym pouzivanim sa material prelesti viac menej sam...to caste pouzivanie myslim aj pri ,,suseni,, naprazdno...Ja moc nespekulujem co a ako robit s kverom, kupim a uzivam, cize nosim a strielam...Nic viac nic menej...mal som v ruke aj G-cko so lestenou stojinou tusim okolo 1,6kg, prelepenou spustovou poistkou a znizenou silou udernikovej pruziny a to uz bolo ine kafe, taky samostrel...tam uz prst nestihal rychlosti a moznosti G-cka... 
-
friendly_heisenberg
-
inspiring_bose
Ano vsak pri takej spusti sa ani nesmie nosit naboj v komore, pretoze ked si kychnes tak to vystreli... Glock je inak bez uprav taky kostrbaty pracant, a nie kazdemu vyhovuje jeho sluzobne naladenie a casto sa stretavam s tym ze je to hroza a strhavaju vystrely... Ja neviem je to asi fakt o tom co komu sadne, mne celkom sadol, aj ked poznam a mal som lepsie zbrane co do spuste...
-
friendly_heisenberg
kuro159 Tak,Tak. Nedávno som vyskúšal S&W 629 - 6" 44 Rem.Mag.
A Je to ,,hrôza,, Spúšt ako dotykovy display !!! Vyskúšali sme strelivo
Magtech,Remington,Winchester,S&B, jhp,poloplášt,ogival,všetko možné...
Nie je s tým problém ani na 100m !!! Je to kus prekrásnej zbrane - nerez.
Trošku ťažšie ,,skladnejšia,, Ale ,,vreckové delostrelectvo,, !!!
A Je to ,,hrôza,, Spúšt ako dotykovy display !!! Vyskúšali sme strelivo
Magtech,Remington,Winchester,S&B, jhp,poloplášt,ogival,všetko možné...
Nie je s tým problém ani na 100m !!! Je to kus prekrásnej zbrane - nerez.
Trošku ťažšie ,,skladnejšia,, Ale ,,vreckové delostrelectvo,, !!!
K tej 2kg spusti: U G34,35 je montovana standardne,inak som si ju daval na vsetky Gcka co som kedy mal a vyhovuje mi. Lahsiu ci kratsiu by som asi nechcel. To mi totiz uz pripada ako odbocenie od filozofie zbrane,ale je to kazdeho osobna vec. Co sa mi ale zda,tak sa mi vidia G34,35 ci 17L celkovo lepsie spracovane,ako ostatne Glocky. Ake s tym mate skusenosti? A inak,ten predlzeny zachyt zaveru som tiez vymenil za obycajny.