WFC POKEC

Používateľov profilový obrázok
add
prispievateľ
Dátum registrácie: 23 years 1 month

Príspevok od používateľa add »

->Cosh

Uz chapem. Vtedy som sice nemal na mysli Pistolnickin vplyv na ich testosteron, ale aj to moze byt relevantna skutocnost... :-)
inspiring_hermann

Príspevok od používateľa inspiring_hermann »

pištoľníčka napísal:To sú tie paradoxy života...ja mám Arrow a zobrali ste ma do SIG Sauer squadu... V Komárne som chcela byť WFC a nebola som....v RS som nechcela byť WFC a tak som sa aj registrovala- ako neregistrovaná- no "niekto" mi tam iniciatívne dopísal tri jednotky...

kto chce objatie od Sig1- treba si ho od neho vypýtať, nezáviďte mi 8) :P
Prečo si nechcela byť vo WFC???
pištoľníčka
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 8 months

Príspevok od používateľa pištoľníčka »

choďte všetci už....proste si chcem vybrať a to môžem až keď budem vedieť o čom wfc je. Nepoznám pravidlá...neviem čo je to wfc. Keď to spoznám, môžem sa rozhodnúť či to chcem alebo nie, ale bez toho by mi to bolo aj ľúto, byť takým členom niečoho čo neviem čo je. Je to dosť zrozumiteľné?
pištoľníčka
prispievateľ

add napísal:No fakt, Silvinka toto sa nerobi...
My do teba pekne - chlebikom, a ty do nas takto - lavovymi kamenmi? ;-)
:shock: my sa poznáme? pm....a hneď :!: :lol:

jááááj :roll: tuším sme sa stretli v KN :lol: :wink: ale tie kamene aj tak prosím dovysvetliť
inspiring_lederberg

Príspevok od používateľa inspiring_lederberg »

pištoľníčka napísal:Nepoznám pravidlá...neviem čo je to wfc.
Lahka pomoc :lol:

WFC PRAVIDLÁ: http://docs.google.com/Doc?docid=0ASJe4 ... cmdn&hl=cs
pištoľníčka
prispievateľ

zas mám čítať,,,to mi nikto nevysvetlí osobne? :roll: :P
Dík :wink:
inspiring_hermann

Príspevok od používateľa inspiring_hermann »

A nepomýlila si si webforum s pokecom???
pištoľníčka
prispievateľ

yo, ešte sa zmestí, ešte pridaj :wink:
inspiring_lederberg

GG...

Ty ich mas len precitat ale si predstav ze niekto ich musel vymysliet :D
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Chalpi trocha tolerancie-je blondina :twisted: sorky :wink:
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Aj ked som s par ludmi v SAPS,ostavam verny pointe WFC.Kto nechape o co nam ide ,ako to cele prebieha nech aspon nepise,alebo nech nedudre na to do coho vela ludi vynalozilo sily dat niečo dokopy co nas spaja.Kto nechce nech ide s kola von,.ide sa dalej.Tot vsio moj nazor na to co sa tu rieši hodne dlho! :!:
DUSO
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa DUSO »

Ja mam sice odstrielane iba jedno kolo WFC v minulom roku ale napriek tomu si dovolim do toho kecat. Nikoho nechcem urazit ani nevnucujem svoje nazory. WFC som chapal ako moznost vytvorenu pre zaciatocnikov prist na pretek IPSC a nestretnut tam len ksichty na ktore sa nesmie ani prehovorit aby sa neprerusili ich kruhy sustredenia. Alebo aby sa novacik nestretol len s ustipacnou poznamkou na svoju adresu. Ci uz na svoju uroven alebo vystroj. Kazdy raz zacinal a urcite mu dobre padlo, ked pri tom narazil na skusenych ludi, ktorym nebol len na obtiaz. Tato spontanna myslienka WFC je unikatna v celom slovenskom streleckom sporte. Som rad ze nieco take vobec vzniklo. Nas strelcov je malo. Treba sa tesit z kazdeho noveho aktivneho cloveka. WFC je sposob ako neznechutit novych a priviest ich k streleckemu sportu blizsie. Preto apelujem na vsetkych akterov poslednej roztrzky. Vazte svoje vyroky a ciny. Ak uz niekto citi, ze vyrastol z moznosti WFC nech proste odide ale nerobi zbytocne zlu krv. Ak uz niekto, mozno aj nechtiac, tu zlu krv urobil prosim ludi co povazuju WFC za svoje dieta nech nereaguju prehnane. Vid posledne vyroky na adresu pistolnicky. Vsetkym za ich snahu dakujem a verim, ze sa WFC nerozpadne pri prvom vaznejsom konflikte. Prezili ste niekedy dost neomalene vtipky na rozne adresy aj mexicke vlny. Verim, ze prezijete aj odchod niektorych vyraznych osobnosti.
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

DUSO, silne myslienky davas....
100% suhlas
PEPIK
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa PEPIK »

Máš pravdu. Som začínajúci strelec a lepšie sa mi strieľa na súťažiach WFC. Sú tu strelci ktorý radšej poradia ako na to. Nechám si poradiť, sú tu ľudia čo toho majú dosť odstrieľane nielen na WFC ale aj IPSC súťažiach predpokladám. Ďakujem toľko môj názor.
inspiring_lederberg

Heeej tak tebe sa lepsie striela WFC :?: No pockaj tak na teba si dam specialne pozor v TEKOVE :D Ako si to vobec dovolujes verejne pochvalit WFC zaciatocnik akysi :lol: :P :lol:
Napísať odpoveď

Návrat na "Webforum CUP"