4.generacia glocku

inspiring_bose

Príspevok od používateľa inspiring_bose »

Nooo to musim pozriet u dovozcu co to bude stat, pred mesiacom tam mali iba 17tky s tym novym drsnenim. To to musim vykukut a potom dam vediet. Mal by som k nim ist tento piatok, tak dam sem vediet. Ale oni su trosku pomalejsii-konzervantnejsi, ale napisem.
inspiring_bose

4. generacia Glocku bude pre Europu predstavena na vystave IWA 2010, ako Glock 4.generacie so styrmi zmenami - novinkami. Jeho cena bude stanovena pre Europu az po vystave a aj samotny predaj zacne az po IWE. Teraz sa neda objednat nic na 4. generaciu vsetko az po...podla technika bude dvojita pruzina, ktora nahradza apsenciu dorazoveho buferu, pasovat aj na glock 3. generacie...ostatne az po IWA 2010....
inspiring_bose

...uz je to spomenute na stranke Glocku... :)
inspiring_bose

No tak teraz som sa dozvedel, ze ta dvojita pruzina nebude pasovat na starsi Glock... a ze ani ram a ani zaver nie su rovnake... :evil: Do kelu tesil som sa na tu dvojitu pruzinu...
friendly_brahmagupta

Príspevok od používateľa friendly_brahmagupta »

Skoda, asi sa bali maleho predaja novych a vetsina by tunovala starsie
inspiring_elion

Príspevok od používateľa inspiring_elion »

a uz niekto vie kedy sa dostane 4gen na pulty predajni??????????? a v akej cene ???????? lebo v predajniach nevedia ani prd.......aspon v tych kde som sa pytal... :D :roll:
inspiring_bose

Netvor napis priamo dovozcovi a oni ti odpovedia...
bwarms@bwarms.sk
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

v predaji od 26.03.2010
Používateľov profilový obrázok
Yuri the GUN NUT
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa Yuri the GUN NUT »

To by som rád vedel kedy vyjde na trh Glock 30 4tej generácie, lebo ja som veľmi silno rozmýšľal do dnes či si kúpim ako ďalšiu zbraň Glock 30 SF 3tej generácie alebo počkám na Glock 30 4tej generácie, ktorý bude mať malú pažbičku, iné zdrsnenie pažbičky a zväčšený výpust zásobníka. Ale keďže som neodolal túžbe kúpiť si najprv 22ku :wink: :lol: tak teraz ma to už tak veľmi netrápi, ale každopádne by som rád vedel či bude možné za cca pol roka kúpiť Glock 30 SF 3tej generácie a už aj Glock 30 4tej generácie, lebo ďalšia búchačka bude 45ka to je bez debaty 8)
eager_roentgen

Príspevok od používateľa eager_roentgen »

Glock 22 Gen4 kupujem v pondelok 29.03.2010 z obchodu v Košiciach. Jeho maloobchodná cena je 682,-€... :lol:
Yuri the GUN NUT
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa Yuri the GUN NUT »

U nás v Nitre vraj bude stáť 4tá generácia okolo 580 € - tak vraveli u Fraňa. Ale ja si počkám na Glock 30 4tej generácie pekne 8)
inspiring_turing

Príspevok od používateľa inspiring_turing »

Avirus napísal:Glock 22 Gen4 kupujem v pondelok 29.03.2010 z obchodu v Košiciach. Jeho maloobchodná cena je 682,-€... :lol:
V ktorom obchode ho majú ?
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Vylepsenia 4.generacie oproti 3.generacii.

Obrázok
eager_roentgen

Príspevok od používateľa eager_roentgen »

Yuri the GUN NUT: 580,- € bude prodpokladám cena za G17 Gen4.

Johny1: Zatiaľ mám objednaný jeden kus "protekčne" v Trigonuse.
Časom by ich mali mať na predajni viacero...
gewehr
expert
Dátum registrácie: 21 years 3 months

Príspevok od používateľa gewehr »

chapem to spravne tak, ze nova generacia Glockov bude mat na pazbicke ten nechutny draplavy "grip" co je znesitelny akurat tak v rukaviciach? :cry:
Napísať odpoveď

Návrat na "Glock"