Aký dôvod uviesť do žiadosti o zbroják?

Používateľov profilový obrázok
Rudo
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa Rudo »

Rada, ktorú mi dávali ľudia na fóre: vôbec sa s nimi nebav. Nech si priateľka vyplní žiadosť a nenechá sa odbiť. Nemá vôbec čo zdôvodňovať.
inspiring_babbage

Príspevok od používateľa inspiring_babbage »

strašne ma prekvapuje ten rozdielny prístup jednotlivých pracovníkov na oddeleniach...u nás v He nepovedali ani slovko a A-čko mi vydali bez problemov...a inde z toho robia strašné problémy...

nech sa tvoja kočka nenechá odradiť ak to A-čko chce nech sa nenechá a bojujte...
luke
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

dufam ze vidite tu absurdnost a ucelovost tych odpovedi.
ziadatelovi bez zl, povedia ze ho potrebuje, ziadatelovi so zl povedia, ze ho musia prepadnut, tomu co ho prepadli povedia, ze raz nestaci.
nahravaajte si tie odpovede a piste podnety na prokuraturu ludia.
djuri
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 11 months

Príspevok od používateľa djuri »

ona ma trvaly este v baIV tak si to bude riesit pravdepodobne tam..len mi to prislo velmi smutne ta odpoved..
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

V takom pripade moze niekedy stacit pana slusne poziadat, aby to zamietave stanovisko vyjadril pisomne.
Ak nevyjadri (co on urcite nevyjadri :wink: ) a bude trvat na svojom, tak bez ohladu na reci podat ziadost a dat jasne najavo, ze k jej pripadnemu zamietnutiu budes ziadat pisomne zdovodnenie. Viac mozno ani nebude treba.
Rudo
častý prispievateľ

Ja som toto skúšal na feši práporčíčku, keď po mne chcela zdôvodnenie pre vydanie sk. A na A4 napísané.
Hovorím jej, že chcem písomné potvrdenie o tom, že nad rámec zákona 190/2003 musím zdôvodňovať svoju žiadosť o sk. A. Čo ona na to ? "Nie som vám oprávnená takéto potvrdenie vydať". Tým ma spláchla jak suché gowno...
Fakt sa treba pripraviť na čokoľvek, byť hluchý slepý a hoc aj nechať ten papier na stanici ak si ho nechcú vziať.
miro285
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa miro285 »

Rudo, tebe sa ešte ozvem ohľadom pár otázok ku zbrojáku :-)

Ešte som sa chcel opýtať, v interných predpisoch PZ predstavuje stupeň utajenia "O" čo?

Lebo v zákone č.241 som našiel len tieto stupne utajenia

"Stupne utajenia sa označujú slovami “Prísne tajné”, “Tajné”, “Dôverné” a “Vyhradené” alebo skratkami “PT”, “T”, “D” a “V”. "
aris
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

zasnem, ake veci vas trapia

:) 8)
miro285
častý prispievateľ

Tak mňa trápia, lebo každoročne sa upravuje nejaká ich interná smernica, a nakoľko tu niekde bola v prípade žiadosti smernica spomínaná, tak ma to zaujíma :D

Ináč aris, tvoj nick mi je povedomý z jedného hokejového fóra, môžeš to byť ty?
luke
častý prispievateľ

vobec ta to nemusi zaujimat, kedze interna smernica je norma nizsej pravnej sily ako zakon, nemoze s nim byt v rozpore, preto znenie tej smernice povazujem za irelevantne.
Rudo
častý prispievateľ

Miro, asi si nevšimol, že máš odo mňa súkromnú správu :P .
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

miro2851 napísal:Rudo, tebe sa ešte ozvem ohľadom pár otázok ku zbrojáku :-)

Ešte som sa chcel opýtať, v interných predpisoch PZ predstavuje stupeň utajenia "O" čo?

Lebo v zákone č.241 som našiel len tieto stupne utajenia

"Stupne utajenia sa označujú slovami “Prísne tajné”, “Tajné”, “Dôverné” a “Vyhradené” alebo skratkami “PT”, “T”, “D” a “V”. "
stupen utajenia NULA , ergo zadny , nincs, nicevo...
miro285
častý prispievateľ

ďakujem luke, ďakujem roman :-)

áno Rudo viem že si mi písal, ale ešte si musím premyslieť všetko na čo sa chcem opýtať :-D
aris
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

mozem
:D
luke
častý prispievateľ

je celkom pozoruhodne vidiet, ze ti policajt bol schopny iniciativne poradit, nielen ta odhovorit a doporucit radsej B.
ja osobne si myslim, sa ta nikto nic nebude pytat, teda aspon nie, kde robis a aka je tvoja pracovna napln a kamze to tolko cestujes. v kazdom pripade by som tam ale siel pripraveny pohotovo odpovedat.
to ze nemas auto, neznamena, ze nemozes vela cestovat v sluzobnom, alebo ako spolujazdec. koniec koncov aj turistika je cestovanie a lesy a opustene cesty mozu byt tiez nebezpecne.
Napísať odpoveď

Návrat na "Zbrojný preukaz"