Kúpa HK USP

inspiring_ptolemy

Príspevok od používateľa inspiring_ptolemy »

Zdravím páni nemá tu niekto skúsenosti s ladením spúšte na USPečku mám na mysli niečo takéto

http://www.mujglock.com/ladeni-spouste-glocku.html
Používateľov profilový obrázok
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Spúšť na USP mám veľmi príjemnú od novoty. Nebol dôvod ladiť. Nie je to mlok (našťastie).
:lol:
Xader
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa Xader »

Presne tak, USP ma prijemnejsiu spust ako G. Teraz som spravil to iste s G co je v navode, vcera otestoval a je to uz konecne lepsie - prijemnejsie, ale USP je ine - tam pri resete ta spust tak prijemne "zapruzi" ... ked tak vymen z Experta, to by mohlo byt lepsie, ale aj drahsie ? :roll:
inspiring_satoshi

Príspevok od používateľa inspiring_satoshi »

Caute.
Je tu niekto z BA s USP, najlepsie v razi 45. Planujem kupu, ale radsej by som si ho najprv vyskusal. :idea:
Dakujem.
agger
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa agger »

Ak sa este stale rozhodujes tak sa mi ozvi cez PM a dohodneme nejake pukanie. Mam ho v .45ke.
TeErTe
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa TeErTe »

Ahoj, nechcem zakladať nový topic, iba sa poradiť, či pri kúpe použitej H&K P30 platia podobné zásady ako u USP-čka?

Aká je primeraná cena ročnej P30 /cca. 500 výstrelov/?
gewehr
expert
Dátum registrácie: 21 years 4 months

Príspevok od používateľa gewehr »

pre P30 skor plati to co pre P2000, USP je krapet o niecom inom
agger
častý prispievateľ

TeErTe napísal:Aká je primeraná cena ročnej P30 /cca. 500 výstrelov/?
Ak to nebude tajomstvo daj vediet kolko ta vysla.
TeErTe
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa TeErTe »

Uvidím, jak zhandlujem, samozrejme, že dám vedieť... Inak kolko by som mal dať? Resp. koľko by bola dobrá kúpa?
agger
častý prispievateľ

Pani a dami co mate nieco odstrielane s USP mam na Vas jednu otazku. Kam "odkladate" palec slabej ruky?

V poslednej dobe sa mi stava ze podvedome mi moj sklzne na packu vypustaca zaveru a po poslednom vystrele ostane zaver vpredu...
Je to len moja zaciatocnicka chyba ze mam lenivy palec a furt si dakde liha, alebo sa to stavalo aj niekomu inemu? Nasiel som jednu snimku na stranke hkpro kde mal strelec palce nejak divne prekrizene, ak si dobre pamatam tak silny (bol vertikalne) isiel cez slaby (horizontalne).
Jack
moderátor

No... u mňa je to trochu neštandardné, lebo ukazovák slabej ruky mám až kdesi na lučíku, na čo som si zvykol, lebo takýto úchop mi najväčšmi vyhovuje, aby som dosiahol optimálnu stabilitu zbrane. Palec slabej ruky mám potom na páčke vypúšťania záveru, pričom sa jej ale dotýka až v bode, kde sa napája tŕň, na funkciu to teda nemá žiadny vplyv. Palec silnej ruky mi spočíva na "spodnom" kĺbe palca slabej ruky.
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

agger; mne sa to stavalo na G26 kym mi Palo Brunovsky neklepol po prstoch a nezmenil som drzanie. Sustrely sa zlepsili a palec mi uz nezavadzia... Predtym som podobne ako Jack mal ukazovak slabej ruky az na luciku a palec som podvedome daval na packu vypustania zaveru. Tazko sa to popisuje, mozme to nabuduce vyskusat v CC
Jack
moderátor

... ja som tým (okrem lepšej stability) odstránil aj problém s miernym strhávaním vľavo nadol napr. po tasení. Pripadám si ale mierne schizofrenicky, keď beriem iný kvér, ktorý držm "normálne", teda inak ako USP.
agger
častý prispievateľ

2 Roman: Super, dakujem. Dufam ze to odstrani aj moje strhavanie dolava... Daj vediet kedy mas cas. Zajtre idem zhdou okolnosti do CC (kamarat sa ide prihlasit). Asi tam teraz budem castejsie kedze poobede sa zvykne pocasie pekne po....

2 Jack: Poskusam uvidim, kazdopadne dakujem. BTW naco iny qver ked mas USP :twisted: (dufam ze sa do mna BKSL nepusti :D )
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

zajtra budem v CC okolo 16 ak sa nic nestane
Napísať odpoveď

Návrat na "Heckler & Koch"