Sa vz. 58

Používateľov profilový obrázok
Michal1
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

tango napísal:a na co ti to bude?

inak prave pozeram s cim sa dnes uz robi kseft :lol:

http://www.gunmoviespro.com/cz/?p=galerie/video.html
Ale pekne videjka tam maju. :shock:
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

rasto, ved prave ze to je na opticku predsadku ku kolimatoru a ten das na rigidne nadpazbie a nastrel by mal drzat.
na tomto bazmeku by si mal mat len trubku co prida zvacsenie 1-4x alebo takneco a pred tym mas kolim
Michal1
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

tibor13 napísal:po uprave z izrael-u 180USD SET Obrázok
- este kolim a popruh
Hodte sem nejake skusenosti stymto setom.
Rozmyslam, ze by som ho kupil.
Dik
Rasto
expert
Dátum registrácie: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Roman viem o com hovoris, mam doma 3 rozne modely a tri rozne montaze tych zvacsujucich predsadok :-)
Len som ich neskusal tak daleko od kolimatoru a vznikne ti problem s tym, ze maju byt v jednej osi s kolimom, ale pridem dom a odskusam a dam vediet, ci ma zmysel sa nad tym zapodievat.

Michal nemam s tym skusenosti a pokial chces investovat mam pre teba magpul popruh.
agger
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa agger »

Kolegovia obraciam sa na Vas s prosbou o pomoc pri nakupe 58my. Nerad by som kupil nejaky sunt a kedze som ZVS neabsolvoval (nevhodny rocnik `80) neviem na co sa mam sustredit. Nerad by som totizto kupil "ulozenku" co bude hrkat viac nez moja eurocentova penazenka.
Dobra rada pomoze, obet co by ju isla omrknut so mnou (Ba-erik, deas, frano prinajhorsom hermes) bude odmenena :wink:
duros
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa duros »

waffen.sk - 100vky ich je tam .. vyereš si...... krásne , netknuté...
polucias
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa polucias »

MICHAL:
ten izraelský set nemá konkurenciu !!! nedávnuo som tým vytunoval zbraň kamarátovi, a tá pažba s absorberom, jedna báseň, tá zbraň sa nehýbe, človek ako by strielal z 22jky,
ak nejaký upgrade tak jedine tento.+ ten tpod,
http://www.facebook.com/home.php?ref=ho ... 7668266820
http://www.facebook.com/photos.php?id=210608521820

tu je v plnej kráse, aj počas strelby na cvičení,
majac
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 19 years 3 months

Príspevok od používateľa majac »

agger: nie je potrebne nejako velmi spekulovat. hrkat ti asi trosku bude, kedze je to vojenska zbran a tomu su prisposobene aj vyrobne tolerancie. dolezite je pozriet na plochu pod cielnikom na lavej strane, malo by tam byt iba vyrobne cislo s jednym dvojcislim a ak sa nemylim prekrizenymi mecmi (rok vyroby). ak tam je cokolvek viac, zbran bola opravovana a je sanca ze uz ma vela odmakane. ak tam vsak nic nenajdes, este nemas vyhrate, pretoze to mozu odfrezovat a prerazit nanovo :). druhu vec ktoru by som pozrel je cast nad nabojovou komorou kde by si nemal mat absolutne ziadne naznaky otlacenia. ak je puska pouzivana, uvidis tam dvre ryhy symetricky nad komorou od nosica zavornika. tieto schovas tazko. jedine snad prelakovanim. no a samozrejme treba pozriet piestik, ci nie je zasraty spalinami, stalo sa mi, ze uz mali v obchode aj taku zbran.

drzim palce
C08R4
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

Majac: Suhlasim, ale odporucal by som skontrolovat nielen samotny piest, ale aj vnutro plynoveho nastavca. Ten je totizto Achylova päta vz.58, tam to najcastejsie skoroduje a je to aj dost citlive miesto na znecistenie, ktore neskor spôsobuje zavady na zbrani.
Michal1
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

polucias napísal:MICHAL:
ten izraelský set nemá konkurenciu !!! nedávnuo som tým vytunoval zbraň kamarátovi, a tá pažba s absorberom, jedna báseň, tá zbraň sa nehýbe, človek ako by strielal z 22jky,
Ok a link a ceny?
polucias
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa polucias »

www.zahal.org

tam je to všetko

ale cca to výde aj s Tpodom okolo 420e aj s DPH
agger
častý prispievateľ

Tiez som si odtial objednal, ale na prednu rukovat kombinovanu s dvojnozkou (rukovat sa rozdeluje do dvojnozky a nie ako inde ze sa dvojnozka vysuva) som pouzil ebay, cena tretinova a aj tak je vsetko made in china ;)
agger
častý prispievateľ

Dakujem za rady pani. Kosa vyzera velmi dobre na to ze stala 150€. Piest a ostatne spominane veco su ako zrkadlo. Co sa tyka identifikatorov je tam rv, skrizene mece a tri pismenka a pod tym seriove cislo s pismenkom na konci. Ale v podstate je to jedno kedze bola jedina dostupna v BA... Veci zo zahalu su uz na ceste, takze uz len kolim a kybel guli. :twisted:
djuri
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 11 months

Príspevok od používateľa djuri »

waffen.sk momentalne vyber nema, vraj cakaju na tlakovky..tak mam teraz dilemu ci skusit v dease za 150 alebo pockat
djuri
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 11 months

Príspevok od používateľa djuri »

ma niekto tip na puskara, ktory by vedel zasobnik pre AK (konkretne bubon Norinco) upravit pre vz.58?
Napísať odpoveď

Návrat na "Samopal vz. 58 "