Doplnky na GLOCK

niko
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa niko »

Urcite viem, ze ti spravi (presne tak ako si povies) firma Seindel vo Viedni. Specializuju sa na tuning Glocka a 1911. Taka mensia fabrika-obchod a strelnica v jednom. Kopec veci som tam kupoval a stale spokojnost. Ak si z BA a okolia, tak nevahaj.

http://www.seidler-waffen.at/
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Používateľov profilový obrázok
peterson
expert
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

Nasty:

jeden fakt frajer na Glocky v Rakúsku (Neusiedler see) je tento:

http://www.buechsenmacher-umathum.at/

- no a osobne sa môžeš opýtať puškára Dušana MATUŠA z Rače (BA)- hovoril mi, že na Glocku porobí kadejakú úpravu. (0903624351)
niko
častý prispievateľ

Chlapy potrebujem poradit. Konecne som sa dokopal k tomu, ze idem menit mieridla na mojej 17nacke. Viem, ze to tu uz bolo rozoberane, no potreboval by som poradit. Chcem svetlovodnu muchu a urcite uzsi cielnik. Proste taky optimal pre IPSC. Jake mate skusenosti s tym co mate? Co odporucate? Kopec ludi tu striela IPSC, tak poradte to prave orechove. :D
NASTY
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NASTY »

je tazko radit pokial to nemas odskusane kazdemu vyhovuje nieco ine, ja osobne tam mam Truglo tritiove mne to vyhovuje lebo su dobre viditelne v kazdom pocasi za kazdych podmienok
niko
častý prispievateľ

Ja viem. Je to jak s autami, kazdemu vyhovuje nieco ine. Len ma zaujimalo, co kto pouziva a ake ma skusenosti. Ved tu IPSC striela skoro kazdy druhy. :) Mne sa zatial celkom pozdavaju Trugla (tritiovo-svetlovodne) a kombinacia Heinie- Dawson. Ale odskusat nemam kde a je to ako kupovat zmrzlinu cez internet.
NASTY
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NASTY »

vsak sa chod pozriet niekde na sutaz a ked niekoho oslovis co bude mat na zbrani nieco co by sa pozdavalo aj tebe tak si myslim ze si to mozes obzriet, vyskusat, vacsina strelcov nema problem s tym ukazat zbran niekomu inemu
niko
častý prispievateľ

No ja kedze som si nechal mieridla na koniec, tymto som si samozrejme presiel. Kazdy ma a chvali svoje. Prave preto sa pytam tu.
fakestring
prispievateľ

Príspevok od používateľa fakestring »

Zdravim,

1.) riesil tu uz niekto problem zasobnikova sachta (mag well) na G17 Gen4? Ako tak prechadzam shopy, nikde som nenasiel taku, kde by vyslovene pisali, ze je aj na gen4. Akurat sem-tam upozornia, ze ta a ta nie je na gen4. Nevie o tom niekto nieco blizsie? Resp. - nebude niekto pripadne aj objednavat spoza mlaky nieco take? Rad by som sa pridal do kseftu :D .
2.) Druha otazka je podobna - lasery Lasermax - tie, co sa montuju ako tycka vratnej pruziny - vraj tiez nie su uz (ci este?) na gen4? Dali (daju) sa zohnat aj u nejakych "nasincov"? :) Ked v USA maju teraz tie nove colne one... :(
miro285
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa miro285 »

fakestring
prispievateľ

hm,

cena by usla, len ma myli veta: "určena pro všechny modely GLOCK se standardním rámem" - co to znamena? Resp., zase je tu otazka, ci to bude pasovat na gen4 s vymenitelnymi zadnymi castami pazbicky... Skusim im poslat mail.
miro285
častý prispievateľ

Myslím, že všetky tie náhradné chrbty pažby budú univerzálne prispôsobené pre takéto doplnky, ale ako vravíš, skús tam napísať, nič za to nedáš :)
fakestring
prispievateľ

Tak mam aspon nejake info ohladne Lasermax-u,

z glockparts.com mi odpisali, ze coskoro by mal Lasermax prist s novym modelom, ktory uz "will fit the Gen 4". Som zvedavy.. 8) A zrejme sa tie vyvozne obmedzenia netykaju laserov, lebo mi v tejto suvislosti odpisal, ze "we can ship to Slovak Republic. Tak dufam, ze sme sa dobre rozumeli... :)
fakestring
prispievateľ

miro2851,

odpisali mi z www.mujnuz.cz ohladom tej sachty (magwell), tu je odpoved:

Dobry den,

vcera jsme zkouseli poptavanou sachtu na Glocku Gen4 a bohuzel tato zbran ma jinou geometrii otvoru v rukojeti, takze sachtu nelze pouzit.

S pozdravem

Jiří Suchánek

Takze smola :( .
miro285
častý prispievateľ

hmm tak to je škoda, snáď bude niečo také čoskoro aj na 4. generáciu :?

ináč, videl niekto už tieto mieridlá?

http://www.t-a-s.co.il/

Obrázok

vyzerá to zaujímavo :)
Napísať odpoveď

Návrat na "Glock"