Coilgun a zákon
-
elegant_tesla
Zdravim pani , vidim ,ze ste sa tu us zaoberali coilgunom
, ja pracujem na coilgune len na vyssej triede
(kondiky profi od RIFI 4 kusy 4700uF/400V a spinam to radsej ne mechanickymi ,ale IGBT blokmi
o vykone 600A 2 kusy a 1400A
) je to ovladane mikrokontrolermi a softovo cez PC
urychlovacia hlaven je spravena z teflonu a to asi tak zatim secko a este mno mam podporu od firiem CKD polovodice z holandska a inych firem samozrejme aj na Slovensku ..... tak to aby ste vedeli neco o mojom projekte ak budete mat nejake otazky alebo ine veci ohladom toho budem rad ak sa budem moct zapojit do ich rieseni
.
-
elegant_tesla
uplatnenie, jedna sa ciste iba o prezentaciu myslienky, nechceme to prezentovat ako destrukcnu zbran ,ale skor pre komercne ucely aj ked, treraz je to delo aby sme uputali pozornost a ukazali ,ze dokazeme zvladnut a ovladat vykon niekolko stoviek kW.....
ma to slusnejsiu uroven, kedze nam pomohli trosku firmy
.
Ak sa to podari co dufam, ze ano tak na nejakych vystavach alebo sutaziach by to bolo mozne zhliadnut ,ale to je este daleko a velmi veelmi vela problemov...... mimochodom od nejakeho 1950.... nevem presne to ma USA vo vyzbroji je mozne s tym sunDAt dole satelit z obeznej drahy samozrejme maju to v trosku
vacsej mierke
ja by som to chcel skor uplatnit pre vynasanie satelitov na obeznu drahu takse tak ,ale to je eeeste daleko ...... 
ma to slusnejsiu uroven, kedze nam pomohli trosku firmy
Ak sa to podari co dufam, ze ano tak na nejakych vystavach alebo sutaziach by to bolo mozne zhliadnut ,ale to je este daleko a velmi veelmi vela problemov...... mimochodom od nejakeho 1950.... nevem presne to ma USA vo vyzbroji je mozne s tym sunDAt dole satelit z obeznej drahy samozrejme maju to v trosku
-
inspiring_newton
-
elegant_tesla
-
inspiring_newton
-
inspiring_haibt
Mne sa podarilo v skole na praxi spalit nos zostavou kondikou.Sme testovali zariadenia co su v tych bednach pod zeleznicnymi vagonmy.Ked sa testovalo do miesnosti sa nesmelo chodit, az bolo vsetko odstavene a presiel isty cas. No zdalo sa mi ze pri testovani mi obcas zablbli hodnoty, tak som ho po odstaveni siel pozriet, prriblizil som sa hlavou k bedni a zrazu vyboj asi z 10 cm rovno do nosa.
som mal pekny cierny flak na spicke nosa
-
elegant_tesla
mno takze toto zariadenie ma urychlovacie 3 stupne 600A 1400A 600A spickova energia na nich je cca 1500J je to jak presne magneticka draha v japonsku alebo ,ked amte urychlovac na castice len tam su magnety extremne cim vacsi pocet stupnov tym vacsa rychlost ...... samozrejme ,ze amici skor mesto kondikov us pouzivaju na to ich zariadenie iny zdroj napriklad nakladiak olovenych akumulatorov ,kde je prud uz MA co je uz nieco ...... samozrejme ,ze z tychto kondikov som mierne vysraty aj ja ten kto by nebol by bol asi blazon veci okolo toho dobre poznam takse zariadenie bude predimenzovane nielen na ochrane prvky ,ale aj ine veci a neviem ako by to vyzeralo keby kondiky jebli a NECHCEM to radsej ani vediet

-
inspiring_stonebraker
ehm, sry som si nejak nevsimol ze tu je aj dalej ina diskusia 
maximalne som skusal gramaz klincov a spicatenie hrotov... moc to nepomaha, lebo to tazsie ide samozrejme dopredu (nieje rotacia) a tak trafim vacsinou druhou stranou alebo bokom projektilu...
ak vas to zaujme, staviam druhu verziu, zatial dosli peniazky (pajkovacka dead), takze tak...
foto najdete na stranke co som hadzal
maximalne som skusal gramaz klincov a spicatenie hrotov... moc to nepomaha, lebo to tazsie ide samozrejme dopredu (nieje rotacia) a tak trafim vacsinou druhou stranou alebo bokom projektilu...
ak vas to zaujme, staviam druhu verziu, zatial dosli peniazky (pajkovacka dead), takze tak...
foto najdete na stranke co som hadzal
Naposledy upravil/-a inspiring_stonebraker v 05 Dec 2007, 18:06, upravené celkom 1 krát.