V Devínskej Novej Vsi sa strieľa - osem mŕtvych!

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
telra
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa telra »

maros15 napísal:Kazdy z tych,ktori su proti zbraniam by dal cokolvek za to ,aby mal po ruke zbran,ked ho prepadnu,ked znasilnuju jeho zenu,alebo dceru atd.Problem je v tom,ze si to nevedia predstavit,pretoze sa im to nikdy nestalo a nevedia si predstavit tu bezmocnost a strach.
Ja som raz vytiahol z pruseru s pistolou v ruke jedneho dedka,ked ho prepadli 2 cigani.Mozno bol tiez predtym proti zbraniam.
-ked v aute mame lekarnicku a hasiaci pristroj pre pripad keby nahodou sme zodpovedni
-ked Lipsic predstavy "novelu" zakona o zbraniach pre pripad dalsieho sialeneho strelca, je zodpovedny
-ked chces nosit zbran pre pripad ze ta prepadnu na ulici, si paranoik a blazon

http://vidan.blog.sme.sk/c/242584/Komu- ... elive.html
R
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 1 month

Príspevok od používateľa R »

ten článok p. Vidana je potrebné preklikať do top karmy
telra
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa telra »

Rudo
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa Rudo »

Ako hovorí Mr. Krivošík - minister musí urobiť silné gesto, aby ukľudnil občanov. Neviem v akom svete žijete vy, ale ja som si nevšimol, že by ľudia boli v súvislosti s DNV nekľudní a volali by po zvýšení bezpečnosti. To skôr "mienkotvorné" média a zaplatení pätolízali sa snažia vytvoriť atmosféru strachu a potreby okamžite riešiť dôsledky, nie príčiny.
Peter Elektro
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 1 month
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peter Elektro »

Rudo presne tak.Rozrušeny mohli byt akurat tak ludia v BA,ale ostatne robia len media a pan L.....
C08R4
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 11 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

Pan L... si na pripade prihrieva politicku polievocku, bohuzial na ukor nas, cele je to vyslovene, ze populizmus a demagogia ako z ucebnice. To tym nasim politikom ide velmi dobre, v tom su skoleni.
DUSO
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa DUSO »

Presne tak. Populizmus a demagogia. Som sklamany z toho, ze sa to uz deje v oboch taboroch. To tu uz fakt nebude koho volit :!: :?:
GLOBUS
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 1 month

Príspevok od používateľa GLOBUS »

......
Naposledy upravil/-a GLOBUS v 31 Mar 2011, 17:41, upravené celkom 1 krát.
Rudo
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa Rudo »

Presne tak, oni sa neboja o bezpečnosť občanov, ale svoju bezpečnosť.
vigorous_colden

Príspevok od používateľa vigorous_colden »

Len teraz som sa pripojil na toto forum, a chcem Vas pozdravit s tym ze vam drzim palce vo vasom usili o zachovania prava na vlastnenie a pouzivanie zbrani. Uz desat rokov byvam v Michigane a vseobecna mienka ludi o zbraniach sa viac menej vyrovna mienke ludi na tomto fore. jednoznacne ludia suhlasia s tym ze kazde omedzovanie vlastnictva zbrani priblizuje vladu demokraticku ku vlade teroru. vlada ma sluzit ludom a nie naopak. (myslel som normalnu vladu, nie Slovensku...)
DUSO
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa DUSO »

Dedo Jozef dakujeme za podporu 8) . Ako je to v Michigane ? Mas uz obcianstvo ? Mas legalnu zbran ?
inspiring_elgamal

Príspevok od používateľa inspiring_elgamal »

vigorous_colden

Príspevok od používateľa vigorous_colden »

V michigane mame relativne slobodu co sa tyka zbrani. v tom je kazdy stat v usa vynimocny. naprilklad obcan moze nosit zbran otvorene a nepotrebuje na to povolenie, kedze kazdy zbran vidi. to je vsak malo znama skutocnost a ludia vecsinou prepadaju panike ak niekoho vidia s pistolou na opasku. v lese je to vsak normalne - hlavne na polovackach. ked som poloval na cierneho medveda tak som mal pistol na opasku 24/7. co sa tyka povolenia na nosenie skrytej zbrane tam sa su uz urcite kriteria. obcan nesmie byt trestany za nasilny trestny cin (alebo aj vyhrazanie), nesmie mat psycho poruchu, musi byt 18 rocny a musi mat legalny pobyt v usa. takze nemusi byt obcanom co sa mi strasne pacilo. tu nam dava stat viac slobody (povedal by som ovela viac), ale na druhej strane tresty su tu na Slovenske pomery neuveritelne prisne. za znasilnenie moze dostat dotycny za urcitych podmienok aj dozivotie. teraz pozatvarali mocipanov z detroitu na 6 rokov a podobne za to ze zobrali uplatok 6 tisic dolarov. inak ja zbrojak na nosenie mam, aj ked zbran nenosim (len ked idem do exponovanych oblasti). na gulovnicu, brokovnicu a poloautomat (mam vz58) zbrojak netreba. vlajkovou lodou slobody v amerike je a vzdy ostane stat Texas.
TURBIAK
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 4 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

choosenone : zaujimave fakty... tj. vonku vystrelil 4 naboje a ostalo 15 ranenych , no to sme teda dopadli : ) este je predsa aj taka moznost ze mal viac zasobnikov a jednoducho ich odhodil ... to by bola velka sikovnost policie zranit 11 ludi 8) az nerealna by som povedal
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

a kde je strelba davkov ktoru prezentoval DL ?????? :shock:
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"