Ako som ziskal ZP sk. A

friendly_mclean

Príspevok od používateľa friendly_mclean »

to naozaj rad pocujem.

inak podobnu skusenost som mal ostatny raz na kopcianskej - prislusnici zdvorili, intel.reagujuci a dokonca aj promptni (..no - skoro..)
friendly_mclean

Príspevok od používateľa friendly_mclean »

strucne poradte pls,

do ziadosti na A do zdovodnenia napisat obligatnu vetu: na ochranu zivota, zdravia a majetku na exponovanych miestach (dat tam aj najblizsicH??)
a o tom, ze som konatel sro, + umelec v slobodnom povolani, narabam-prevazam umelecke diela velkej hodnoty (ako spravca galerie) etc vraviet az ked sa ma opytaju v komisii, alebo aj toto naformulovat uz do formularu??

dik

.sm.
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

sumatranec
staci citovat § -nosenie zbrane a streliva na ochranu osoby a majetku + dolozis zivnostak.Nemusis to rozpisovat.
Daniel_sk
prispievateľ
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Daniel_sk »

Cmy, dakujem za prispevok - konecne niekto ten postup napisal strucne a zrozumitelne.
Chcel by som mat Acko - z dovodu, ze chodim casto do lesov na viac dni a clovek nikdy nevie (teda bud pouzitie na odstrasenie zveri, alebo ludi - kedze byvam v okoli, kde vycinaju nasi "spoluobcania". Nosim so sebou dost drahu vystroj a nerad by som ju niekomu prenechal..).
Problem - nemam zivnostnensky list, nepodal som ziadne trestne oznamenia o tom, ze ma napadol neznamy pachatel a podobne.
Je sanca, ze mi vydaju Acko ak tam napisem, ze to je na ochranu osoby a majetku mimo domova? Mam tam rozpisat dovod s tym, ze sa pohybujem casto mimo civilizacie - kde mi nepomoze ziadna policia, ale som odkazany na seba?
Dalsia vec co to komplikuje - studujem este na vysokej skole. Predpokladam, ze kvoli tomu to nema zmysel ani podavat. Ale ak by som teda dostudoval, aka je sanca na A s dovodmi ktore mam?

Dakujem.
Používateľov profilový obrázok
kapula
častý prispievateľ
Registered for: 19 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kapula »

ja tiez studujem na VS a mam A :)
ale nikomu som sa s tym nepriznaval, nastastie robim popri skole, takze som na policii ukazal pracovnu zmluvu a bolo
Xader
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa Xader »

Neviete kedy su v BA IV. obdvode v Dubravke najblizsie skusky na ZP ? :roll: dnes som si zaobstaral knihu u ERIKa - Priprava ziadatela o vydanie ZP na skusku odbornej sposobilosti od MUDr. Jozefa Ingra a Mgr. Jozefa Majoroša... pojdem skusit Ačko nakolko som konatel spolocnosti ... tak ci nas bude viac ? :roll: 8)

btw. tlacivo asi dostanem priamo na BA IV. na PZ ?

popripade je toto to tlacivo ? mozem si ho vytlacit a pouzit ?
http://www.minv.sk/krpztt/tlaciva/zp.zip
igoros
moderátor
Registered for: 19 years 3 months

Príspevok od používateľa igoros »

Xader:
Kludne ho vytlac a pouzi,je to presne to tlacivo, ktore potrebujes, drzim palce :)
yarco
moderátor
Registered for: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

Xader: ja som k tomu dostal este 2 papiere
- formular "Lekarsky posudok"
- papier na zaevidovanie zbrani (to v pripade, ze uz mas ZP a ides len rozsirovat na A)

Ak mas zaujem o scany, posli mi tvoj mail cez PM.
Xader
častý prispievateľ

igoros: dik :wink: snad to zvladnem, ale myslim ze ano. V tej knihe to je zaujimave citanie :)

yarco: ZP este nemam, tak bude stacit len ten papier pre lekara :wink: ale ten som tusim nasiel niekde na googly.sk ale neviem ci spravny :?
igoros
moderátor

Príspevok od používateľa igoros »

papier na lekarsky posudok ti da lekar.
yarco
moderátor

Mne ho dala rovno PZ-teta.
Tak som usetril trochu casu - predvyplnil som lajstro a doktor nemusel hladat to svoje ...
majac
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa majac »

treba davat pozor na jednu vec, mne dala moja obvodacka zly papier, chybala tam citacia nejakeho zakona, takze po obdrzani spravneho tlaciva na OR PZ som cupital naspat k obvodacke....
yarco
moderátor

Chybalo tam asi toto:

Poucenie:
Proti lekarskemu posudku je mozne podat odvolanie podla § 77 Zakona NR SR c. 277/1994 Z. z. o zdravotnej starostlivosti veducemu zdravotnckeho zariadenia do 15 dni odo dna dorucenia.
Xader
častý prispievateľ

Tak som hodil odkazy ku mne na stranku...este raz dakujem YARCOvi za tlacivo - posudok od lekara ... vsetko je dole v odkazoch.

http://www.4x4patrol.sk/ZP/zp-ziadost.doc

http://www.4x4patrol.sk/ZP/ZP-potvrdenie-lekar.JPG
eloquent_fermat

Príspevok od používateľa eloquent_fermat »

cmy
gratulujem a dufam aj mne sa splni sen a potom si kupim legendu;-)
tak drzte palce!
Napísať odpoveď

Návrat na "Zbrojný preukaz"