Glock 26
Zobral som G26-ku do Cachtic na sutaz kde sa 30 Mája zucastnilo len v Production a Standard diviziach cez 120 strelcov Tu su vysledky
Production spolu 39 strelcov"
1 Michal M.......593 bodov......100 %........CZ SP-01
2 Ernest N...... 585 b............ 98,86%........SPHINX
3 Jan P............557 b........... 93,93%.........K 100
4 Ivan H..........555 b........... 93,57%.......CZ SP-01
5 Ja.................545 b.............92,02%.........G 26[/color]
6 Ernest N JUN.........................................SPHINX
7 Ondrej P...............................................CZ SP-01
Dalsich 32 strelcov
Dal som si tu robotu a preratal podla faktorov na jednotlivych stage moje body a potencionalne umiestnenie v Standarde kde sa zucastnilo 85 pretekarov so zbranami uplne inej kategorie ako je moj BABYGLOCK
Takto by to dopadlo
1 Peter K........577 bodov......100%..... STI 40SW
2 Robert Z......565 b.............97 %...... ???
3 JA...............552 b.............95%.......GLOCK G26
Daldich 82 strelcov !!!!!!!!!!!!!!!!
Na zavode som pouzival zasobniky z G 17 naplnene len na 15 ran podla pravidiel production-u standardne glock mieridla a 2,5kg spust
Myslim ze toto je odpoved na otazku ci je G26 "najlepsia najmensia zbran"
Ak sa s tak malou zbranou ktora sa mesti do ponozky, je bezpecna a spolahliva da bez akychkolvek uprav strielat na takejto urovni....
Vravim ze je to najlepsia najmensia zbran
Production spolu 39 strelcov"
1 Michal M.......593 bodov......100 %........CZ SP-01
2 Ernest N...... 585 b............ 98,86%........SPHINX
3 Jan P............557 b........... 93,93%.........K 100
4 Ivan H..........555 b........... 93,57%.......CZ SP-01
5 Ja.................545 b.............92,02%.........G 26[/color]
6 Ernest N JUN.........................................SPHINX
7 Ondrej P...............................................CZ SP-01
Dalsich 32 strelcov
Dal som si tu robotu a preratal podla faktorov na jednotlivych stage moje body a potencionalne umiestnenie v Standarde kde sa zucastnilo 85 pretekarov so zbranami uplne inej kategorie ako je moj BABYGLOCK
Takto by to dopadlo
1 Peter K........577 bodov......100%..... STI 40SW
2 Robert Z......565 b.............97 %...... ???
3 JA...............552 b.............95%.......GLOCK G26
Daldich 82 strelcov !!!!!!!!!!!!!!!!
Na zavode som pouzival zasobniky z G 17 naplnene len na 15 ran podla pravidiel production-u standardne glock mieridla a 2,5kg spust
Myslim ze toto je odpoved na otazku ci je G26 "najlepsia najmensia zbran"
Ak sa s tak malou zbranou ktora sa mesti do ponozky, je bezpecna a spolahliva da bez akychkolvek uprav strielat na takejto urovni....
Vravim ze je to najlepsia najmensia zbran
- Yuri the GUN NUT
- prispievateľ
- Dátum registrácie: 17 years 1 month
Glock s "policajtskou zlavou" kupis aj u Petra Jedličku v Zelenči pri Trnave (0905 248 478).tycho28 napísal:vcera som pisal do hermesu a bwarms mail ohladom ceny g26 pre OZ.. tu su odpovede a krasne vidiet kto ma aky pristup k potencionalnemu zakaznikovi
Hermes:
Dobrý deň.
Firma Glock poskytuje zľavy na základe predloženého potvrdenia o trvalom pracovnom pomere s vašimi osobnými údajmi. Našou podmienkou je, že musíme mať skladom minimálne 3 kusy inak Vám pištoľ predáme za plnú cenu. Cenu Vám povieme iba osobne po preukázaní sa, že ste príslušník ozbrojených zložiek.
S pozdravom Lenka Martanovičová
BWarms:
Dobrý deň,
Cena pištole Glock 26 pre príslušníkov štátnych ozbrojených zložiek je 465 euro.
S pozdravom, Marek Šoltis
s takymto pristupum sa radsej preveziem 80km do skalice
- Yuri the GUN NUT
- prispievateľ
Páni kúpil som si tento malý zázrak namiesto môjho Glocku 19 (lepší na nosenie je predsa len ten menší
) a musím vám povedať, že som veľmi príjemne prekvapený - tá malá pištoľka je úplne neuveriteľná - strieľa sa mi z nej prisahám aj o čosi lepšie ako z Glocku 19 - a to používam tie štandardné malé 10 ranové zásobníky bez pätky - je to úplná bomba. Samozrejme mi zostali aj zásobníky z Glocku 19 (pretože som si ich nakúpil asi 9 rôznych veľkostí - 15r, 17r do G19, 19r do G17 a samozrejme aj 33r do G18/17
) a všetky fungujú - najviac sa mi páči ten 33ranový keď ho zapichnem do tej maličkej pištoľky a nikto sa so mnou nemôže hádať o tom, že má malú kapacitu
- ak chcete zbraň na každodenné nosenie v púzdre tak jednoznačne doporučujem G26 - presná ako G17 a pri tom maličká a vôbec pri streľbe nevadí, že nemáte ten malíček na nej - ja myslím, že to skôr pomáha - menej strhávam som spozoroval. Takže Glock 26 - máš ďalšiu vrelú pochvalu 
-
inspiring_kepler
A Glock26 a 12 ranovy by ti nestacilo ?
http://www.webforum.sk/viewtopic.php?t= ... sc&start=6
http://www.webforum.sk/viewtopic.php?t= ... c&start=16
http://www.webforum.sk/viewtopic.php?t= ... sc&start=6
http://www.webforum.sk/viewtopic.php?t= ... c&start=16
- Yuri the GUN NUT
- prispievateľ
Nech sa páči
, moja "maličkosť"

Dúfam, že to zobrazí

Dúfam, že to zobrazí
Naposledy upravil/-a Yuri the GUN NUT v 28 Okt 2010, 18:56, upravené celkom 7 krát.
-
inspiring_kepler
- Yuri the GUN NUT
- prispievateľ
A mal som Glock 19 3rd Gen, ten som predal a kúpil tento malý zázrak a je mi smutno za G19 tak si raz kúpim zase G19 ale už 4th Gen
- Yuri the GUN NUT
- prispievateľ
Miro1 a prečo neskúsiš jednoducho strieľať s tým štandardným zásobníkom na 10r a nosiť 15 ran ako záložný
? Alebo keď už ide o to, že si nevieš skrátka zvyknúť na ten základný plochý zásobník tak si kúp 12r s pätkou ako mám aj ja na foto priložený - mne osobne sa veľmi dobre strieľa aj s tým 10 ranovým ale musím si ešte trošku zvykať na rýchle tasenie s ním