Ako som ziskal ZP sk. A
-
inspiring_newton
Ani u mna neboli, ale prebieha to asi tak, ze zaklopu par susedom, opytaju sa na teba, ako sa spravas,ci niesu s tebou problemy, ci nechodis opity ako tarzan, ci niesi konfliktny typ a tak. A co sa tyka toho,aku vaznost tomu davaju... Ak z 4 opytanych susedov 4 povedia ze ten je pako, atd. mozu ta poslat na dalsie lekarske vysetrenie ku psychologovi,alebo ta zrusia na pockanie. Ak jedna mila susedka,alebo sused o tebe povie, ze si agresivny, konfliktny a atd a dalsi to vyvratia,malo by to byt v poho. Ak uz sa rozhodnu k tebe zavitat a nemas neprajnych susedov, ktorych sa dnes najde az-az, mas to v suchu.
-
friendly_chatterjee
-
inspiring_moser
-
friendly_chatterjee
maYchi:
Slusny clovek este musi mat slusnych susedov, potom je to ok.
Ja som v pohode, moja suseda pred 10 rokmi povedala pri "previerke" policajtovi, ze keby nebola vydata (a starsia o cca 20 rokov:), zobrala by si mna. (!)
Policajt sa uskrnul, nieco si poznacil a ZP bol na svete.
Pri nedavnom predlzovani ZP a upgrade na skup. A som sa zatial nedopocul o tom, ze by sa na mna vypytovali u niektorych susedov.
Slusny clovek este musi mat slusnych susedov, potom je to ok.
Ja som v pohode, moja suseda pred 10 rokmi povedala pri "previerke" policajtovi, ze keby nebola vydata (a starsia o cca 20 rokov:), zobrala by si mna. (!)
Policajt sa uskrnul, nieco si poznacil a ZP bol na svete.
Pri nedavnom predlzovani ZP a upgrade na skup. A som sa zatial nedopocul o tom, ze by sa na mna vypytovali u niektorych susedov.
Venet:
Vsetky doklady su rovnake ako pri ziadani noveho ZP, podstatnym na A je prave to zdovodnenie.
Btw. zakon myslim nepozna pojem predlzenie ZP, ten "moj" policajt sa vzdy jezil, ked som hovoril o predlzovani platnosti ZP. Stale mi opakoval, ze ziadam o novy ZP.
A opakovane zdoraznoval, ze to "oni" su ti, kto rozhoduju, kto bude mat ZP a kto nie (to ako reakciu na moje tvrdenie, ze podla zakona ma kazdy obcan pravo poziadat o ZP). Vytrcal pri tom bradu a tukal si ukazovakom do hrude.
Skratka prijemny chlapik ...
Vsetky doklady su rovnake ako pri ziadani noveho ZP, podstatnym na A je prave to zdovodnenie.
Btw. zakon myslim nepozna pojem predlzenie ZP, ten "moj" policajt sa vzdy jezil, ked som hovoril o predlzovani platnosti ZP. Stale mi opakoval, ze ziadam o novy ZP.
A opakovane zdoraznoval, ze to "oni" su ti, kto rozhoduju, kto bude mat ZP a kto nie (to ako reakciu na moje tvrdenie, ze podla zakona ma kazdy obcan pravo poziadat o ZP). Vytrcal pri tom bradu a tukal si ukazovakom do hrude.
Skratka prijemny chlapik ...