Ako som ziskal ZP sk. A

eager_fermat

Príspevok od používateľa eager_fermat »

Takže Poprad :D
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

To je blizko mna :D
eager_fermat

Príspevok od používateľa eager_fermat »

Keď policajt akceptoval to áčko, môže to ešte niekto zmeniť alebo zamietnuť?
inspiring_newton

TopGun
mozes to mat v suchu-/ pokial mas dobrych susedov pri overovani spolahlivosti policajtmi/ :)
Používateľov profilový obrázok
majac
častý prispievateľ
Registered for: 19 years 3 months

Príspevok od používateľa majac »

k tomu overovaniu: u mna napriklad neboli, resp. ja som sa to nedozvedel a aj keby boli, tak sa toho vela nedozvedia pretoze uz dlhe roky zijem a pracujem v BA. takze by ma sameho zaujimalo ako to prebieha a aku dolezitost tomu prisudzuju...
igoros
moderátor

Príspevok od používateľa igoros »

Ani u mna neboli, ale prebieha to asi tak, ze zaklopu par susedom, opytaju sa na teba, ako sa spravas,ci niesu s tebou problemy, ci nechodis opity ako tarzan, ci niesi konfliktny typ a tak. A co sa tyka toho,aku vaznost tomu davaju... Ak z 4 opytanych susedov 4 povedia ze ten je pako, atd. mozu ta poslat na dalsie lekarske vysetrenie ku psychologovi,alebo ta zrusia na pockanie. Ak jedna mila susedka,alebo sused o tebe povie, ze si agresivny, konfliktny a atd a dalsi to vyvratia,malo by to byt v poho. Ak uz sa rozhodnu k tebe zavitat a nemas neprajnych susedov, ktorych sa dnes najde az-az, mas to v suchu.
friendly_chatterjee

Príspevok od používateľa friendly_chatterjee »

Co ja viem, tak na mna sa ani neboli informovat u susedov, ked som ziadal "A". Mozno preto, ze som v predstavenstve jednej a.s. a "ona" mi dala potvrdenie na potrebu NOSENIA...
cmy
občasný prispievateľ
Registered for: 18 years 6 months

Príspevok od používateľa cmy »

no na mna sa veru pytat boli, volal mi sused ze mu zvonili policajti, pytali sa ho ci nechodim domov opity, ci sa nestykam so skinheadmi, a ze ci som v poslednej dobe nejako vela necestoval do zahranicia (?!?!?!?!?!?!?!).
potom sa presne to iste pytali jednej susedky, o dalsich neviem. :-)
inspiring_moser

Príspevok od používateľa inspiring_moser »

cmy - na zaklade ich poslednej otazky by som nedostal " A " . Co sme v komunizme ???!!!! :evil:
cmy
občasný prispievateľ
Registered for: 18 years 6 months

Príspevok od používateľa cmy »

Niemand:

No a sused im povedal ze som bol v australii... pozeram na neho a pytam sa,
"V australiii???" a on na to "vsak si bol nie????" hovorim mu bol som v afrike... a on na to "afrika, australia kde je rozdiel???" radsej som mavol rukou a siel domov :-)))
friendly_chatterjee

Príspevok od používateľa friendly_chatterjee »

... si myslim, ze pokial je clovek slusny, nemusi sa bat, ze povedia susedia policajtom "naschval" nepravdu, len aby niekomu uskodili.
yarco
moderátor
Registered for: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

maYchi:
Slusny clovek este musi mat slusnych susedov, potom je to ok.

Ja som v pohode, moja suseda pred 10 rokmi povedala pri "previerke" policajtovi, ze keby nebola vydata (a starsia o cca 20 rokov:), zobrala by si mna. (!)
Policajt sa uskrnul, nieco si poznacil a ZP bol na svete.
Pri nedavnom predlzovani ZP a upgrade na skup. A som sa zatial nedopocul o tom, ze by sa na mna vypytovali u niektorych susedov.
Venet
prispievateľ

Príspevok od používateľa Venet »

Mozem sa spytat ako je to s upgrade na sk. A?
Ci staci kolok, odvovodnenie preco A a hotovo ?
inspiring_newton

Venet
hlavne odovodnenie,ostatne ako pises
yarco
moderátor
Registered for: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

Venet:
Vsetky doklady su rovnake ako pri ziadani noveho ZP, podstatnym na A je prave to zdovodnenie.

Btw. zakon myslim nepozna pojem predlzenie ZP, ten "moj" policajt sa vzdy jezil, ked som hovoril o predlzovani platnosti ZP. Stale mi opakoval, ze ziadam o novy ZP.
A opakovane zdoraznoval, ze to "oni" su ti, kto rozhoduju, kto bude mat ZP a kto nie (to ako reakciu na moje tvrdenie, ze podla zakona ma kazdy obcan pravo poziadat o ZP). Vytrcal pri tom bradu a tukal si ukazovakom do hrude.
Skratka prijemny chlapik ... :evil:
Napísať odpoveď

Návrat na "Zbrojný preukaz"