Rady ohladom kupy plynovej zbrane
-
vigorous_dubinsky
Rady ohladom kupy plynovej zbrane
Zdravim vsetkych!!!!Chcel by som od vas nejake uzitocne rady uvazujem totiz o kupe plynovej pistole.Som majitelom chatky kde sa casto zdrziavam no niie vzdy sa mi tam podari ist autom kvoli dost narocnemumu terenu.Niekedy sa tam zdrzim az do vecernych hodin a mal som stastie na stretnutie s diviakmi ale nastastie si to rozmysleli.Navyse mi okolo chaty robia poriadny bordel.To je tiez jeden dovod preco chcem kupit plynovku.Kamarat je tiez vlastnikom plynovky typu voltran firat 92 a je snim nadmieru spokojny.Preto by som chcel vediet aky maju nato nazor ostatni majitelia tohto typu alebo radsej nejaky iny typ???
-
inspiring_tharp
Tiez sa priklanam k tomuto nazoru, nejaku full auto plynovku (najlepsie Zoraki 914) a mat v nej plny zasobnik 120mg nonivamidu
To ked vyprazdnis diviakovi zblizka do tvare tak ho to aspon zdrzi a budes moct ujst
ale ja by som to asi nerobil, tie dive zvery su fest odolne
ale toto je najucinnejsia vec co mozes s plynovkou spravit, tak ked uz, tak jedine takto.
Alebo si vybav zbrojak... ked udas takyto dovod (chata v lese, v okoli diviaky) tak ti mozno daju Acko, ked budes mat stastie na policajta
Alebo si vybav zbrojak... ked udas takyto dovod (chata v lese, v okoli diviaky) tak ti mozno daju Acko, ked budes mat stastie na policajta
-
vigorous_dubinsky
ale ved Zoraki 914 AUTO stoji okolo 70-80 euro, a ma 14 ranovy zasobnik, neviem ci lacnejsie lepsie zozenes
Voltran/Ekol su kvalitne, ale nemaju full auto ani tolko ran v zasobniku. Zoraki je vsak na vyssej urovni ako ich zbrane a cena, pocet ran v zasobniku, kompaktne rozmery, overena spolahlivost a este aj full auto rezim su silne argumenty voci nej
Ale ked sa ti paci niektory Voltran, tak si ho kludne kup, su to zbrane z tych lepsich, nemavaju casto problemy. Ale zbrane od Atak Arms (Zoraki) hodnotim lepsie ako Ekol/Voltran.
-
inspiring_tharp
Cerstve poznatky ohladom Zoraki 906ky, zasekol sa mi na nej bici mechanizmus - tycka sa nevracala a ostala vystrcena vpredu, bolo ju treba vzdy silno zatlacit srobovakom... dalej kopirujem z cekseho fora
Dnes som bol vyskusat opravenu 906ku, a slape dobre, dal som 21 ran (3 zasobniky) a bez problemu Prelestenie vodiaceho tunela bicej tycky ocividne pomohlo este to pre istotu niekedy prebehnem nejakym malinkym kotucikom s brusnou pastou, ked taky vhodny zozeniem, a dotiahnem to vnutro na zrkadlovy lesk. Potom to uz bude tip top.
A vyriesil som tym mozno celu zahadu sekania 906ky
Ta tycka zrejme drhla od zaciatku, len som si to nevsimol... pretoze teraz ked zostavala zaseknuta vpredu, tak naboj ktory isiel zo zasobnika stale tlacila na zadnom konci dolu - nemal sa ako dostat do komory, vzpriecil sa a ostal zaseknuty kolmo v zavere - a tak sa to niekedy sekalo predtym pri strelbe... Preto taketo divne zaseky, lebo tycka zostavala vysunuta vpredu a vzpriecovala naboje... uz to cele dava zmysel
Umarexy neboli teda zrejme na vine, iba tym ze maju vacsi tlak castejsie nejakym magickym sposobom zasekli tycku v prednej polohe a tym padom dalsi naboj nezobralo zo zasobniku ale kolmo seklo v zavere .. Zostava uz len to prelestit do dokonalosti, a potom test - cela krabicka Umarexov
na 99 percent ju vystrielam bez zaseku, potom dam vediet
Dnes som bol vyskusat opravenu 906ku, a slape dobre, dal som 21 ran (3 zasobniky) a bez problemu Prelestenie vodiaceho tunela bicej tycky ocividne pomohlo este to pre istotu niekedy prebehnem nejakym malinkym kotucikom s brusnou pastou, ked taky vhodny zozeniem, a dotiahnem to vnutro na zrkadlovy lesk. Potom to uz bude tip top.
A vyriesil som tym mozno celu zahadu sekania 906ky