Zbroják, skúšky a literatúra
-
eager_khorana
Otazky budes tahat stejne ako v knihe. Zodpovies a plus mozu ale nemusis sa. Spytat este nieco ale len ohladom otazky.
Napr. Budes mat co je NO tak sa mozu spytat na nejaky priklad. A ked ho povies este mozu dat otazku ako by si postupoval ty.
Ale otazky len kniha. Zakon netreba vediet naspamet len aby si ho pochopil.
Napr. Budes mat co je NO tak sa mozu spytat na nejaky priklad. A ked ho povies este mozu dat otazku ako by si postupoval ty.
Ale otazky len kniha. Zakon netreba vediet naspamet len aby si ho pochopil.
Týmto chcem všetkým členom fóra ktorí , svojimi vecnými pripomienkami dopomohli k tomu, že som sa za rok čo som členom fóra dokázal zodpovedne pripraviť na skúšku , ktorú som dnes úspešne absolvoval formou monológu bez doplňujúcich otázok.
Zajtra si idem po ZP skupiny B,E,F.
Ešte raz všetkým vďaka, a teraz idem na stránku LT spáchať
prihlášku.
Zajtra si idem po ZP skupiny B,E,F.
Ešte raz všetkým vďaka, a teraz idem na stránku LT spáchať
oficialne si policajt na verejnej strelnici zo svojej služ.zbrane nepukne.
Je to platné Packove nariadenie, ktoré napr. na strelnici T/T v Dubravke dodržujú. Mali by to dodržiavať všetky strelnice, ale čo viem, tak sa to moc nedodržiava.
Strelnica musí evidovať strelca, jeho ZP a preukaz zbrane. No a služobák je v zmysle tohto nariadenia napostačujúci. Služobné zbrane MV SR nemajú preukaz zbrane.
koniec OT príspevku
Je to platné Packove nariadenie, ktoré napr. na strelnici T/T v Dubravke dodržujú. Mali by to dodržiavať všetky strelnice, ale čo viem, tak sa to moc nedodržiava.
Strelnica musí evidovať strelca, jeho ZP a preukaz zbrane. No a služobák je v zmysle tohto nariadenia napostačujúci. Služobné zbrane MV SR nemajú preukaz zbrane.
koniec OT príspevku
-
minotaurusta3
- občasný prispievateľ
- Dátum registrácie: 15 years 2 months
Velka vdaka vsetkym za otazky a odpovede v tomto fore,cital som si to tu anonimne asi tyzden a predvcerom som uspesne v PP spravil skusku A,E,F