K 100 P1

agger
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa agger »

Vidis Vilkos ja mam uplne odlisne skusenosti. K100 na flek a mlok daval plny lavy ;) (oprava uchopu a spustania to odstranili)

Inak na margo "prekvapenia": je to tak dobre pre zaciatocnika aby nestrhaval, neskor sa musis naucit kedy ti zbran spusta. Neviem si predstavit absurdnejsiu situaciu ako ked budes musiet pri obrane tasit a vystrel ta "prekvapi"... :shock:
inspiring_goldstine

Príspevok od používateľa inspiring_goldstine »

Nomed napísal:kacenu sice "zatial" nemam ...pracu je sa na tom :twisted: ale co pistol to iny nastrel iny chod spuste atd ..... chce to len zvyk ... inak trochu sa divim ze si potom nezostal u mloka :?
Ja som Gloka nevlastnil, iba som z neho dal krabicku nabojov na strelnici, ale kupil som P1 lebo sa mi viac pacila, pritom som z nej pred kupou nevystrelil... Takze nebola to volba "rozumom" ale niecim inym )) No dufam, ze sa z nej naucim presne strielat, v ruke mi sedi dobre, akurat ta spust..
DUSO
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 8 months

Príspevok od používateľa DUSO »

Vilkos napísal:Ano, pravdepodobne to bude strhavanim, ale mam pocit, ze chod spuste k tomu strhavaniu "motivuje". Spušť asi 2mm ide uplne lahko a potom treba prekonať vacsi odpor a hned je vystrel, nie je tam teda to "prekvapenie"
vystrelu dane plynulostou chodu spuste. To stravanie sa prejavuje hlavne pri rychlom tempe strelby, ked pekne zamerim a ruky mam o nieco oprete, tak viem trafit kam treba.. Mozno, ze mam slabsie ruky.. neviem..
Ale opakujem, pri Gloku sa mi to nestavalo
Je to presne tak ako pises v prvej vete. To je typicky problem bodovej spuste. Ktoru ma tvoja K100-ka ale aj kopa zbrani inych znaciek. Ta ti neodpusti ziadnu chybu v uchope alebo spustani. Ja bodovky prave preto nemusim. Raz si to neustriehnes a cely pretek je v pr... Ale da sa to naucit. Najdi si nejaku literaturu alebo znaleho strelca ci trenera a naucis sa to skor. Mozes to metodou pokus omyl vyladit aj sam ale to ta bude pravdepodobne stat kopu casu a penazi.
inspiring_goldstine

No a tento problem vymena spuste za sportovu nevyriesi, ze? Ak ma niekto tu sportovu spust, aky je tam rozdiel oproti klasickej? zaujima mna hlavne, ci odpor pri stlacani je rovnomerny..
Používateľov profilový obrázok
Kuro
expert
Dátum registrácie: 22 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kuro »

X-Calibur ma novu spúšť , postupne plavnú :-)
inspiring_goldstine

Kuro napísal:X-Calibur ma novu spúšť , postupne plavnú :-)
Tak to je dobra sprava :) Jaro, budete robit prezentaciu v Presove alebo Kosiciach? Myslim na tu prezentaciu v spolupraci s Legis Telumom. Do BA nepojdem, ale keby to bolo v PO, KE, pripadne niekde na vychode tak by som rad prisiel pozriet sa.. :)
Kuro
expert
Dátum registrácie: 22 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kuro »

ano, planujeme Košice :-)
inspiring_goldstine

Super, a kedy to orientacne planujete? :) ked budete vediet datum a miesto, postnite to, prosim, do prislusnej temy :)
Igoca
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

to kuro: a Ružomberok nemáš v ceste? Pripravím prezentačné priestory aj so strelnicou.
sano2
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 4 months

Príspevok od používateľa sano2 »

Vilkos napísal:Super, a kedy to orientacne planujete? :) ked budete vediet datum a miesto, postnite to, prosim, do prislusnej temy :)
14.4.2011
vanto
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa vanto »

Dnes som bol s P1 na sutazi, a musim povedat, ze som tou zbranou priam nadchnuty. Skusal som si chytit rozne zbrane (CZ, Glock, HK, Sig Sauer) a musim povedat, ze co sa tyka ergonomie, tak P1 mi sedi ako uliata. Strelba a manipulacia velmi prijemna, je presna, funguje spolahlivo, berie prebijance, tej zbrani prosto nie je co vytknut. Zatial som maximalne spokojny a musim povdat, ze mi prirastla k srdcu. Takze hodnotim iba pozitivne.
mgke
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years

Príspevok od používateľa mgke »

Od 11.11.2011 som štastným majiteľom GP P1 Mk7. Krásny meninový darček. Bola to láska na prvý pohľad už od prezentácie Grand Power v KE. :wink: Preukaz zbrane je ešte teplý. :D
miro_sk
prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 4 months

Príspevok od používateľa miro_sk »

gratulujem . . . :)
mgke
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years

Príspevok od používateľa mgke »

Miro vďaka za darček :!: :D Vidíš ten úsmev :?: Radosť jak malé decko.
miro_sk
prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 4 months

Príspevok od používateľa miro_sk »

uz pri druhom zasobniku bolo jasne, ze patrite k sebe . . . :wink:
Napísať odpoveď

Návrat na "Grand Power"