Uloženie zbrane
Aris, kašli na hermesákov. Ja som kupoval odniekiaľ z Veľkého Medera, vyšla ma 160 euri, dovoz v cene, kotviaci materiál v cene (hmoždinky a šrouby) a ešte mi ju veľmi ochotne prispôsobili podľa mojich nárokov.
Tiež je to iba plechovica, certifikovaná je ako najnižšia trieda trezorov, ale na to, aby zastavila deti, iného člena domácnosti, alebo feťáka, čo chce splašiť pár drobností, aby mal na dávku pika, tá skriňa úplne stačí. A samozrejme, ak ťa navštívia profíci, nezastaví ich ani podstatne drahší a lepší trezor.
Nemám teraz po ruke kontaktné údaje, ale ak máš záujem, napíš mi PM a ja ti pošlem názov firmy aj telefón na ich bossa.
Tiež je to iba plechovica, certifikovaná je ako najnižšia trieda trezorov, ale na to, aby zastavila deti, iného člena domácnosti, alebo feťáka, čo chce splašiť pár drobností, aby mal na dávku pika, tá skriňa úplne stačí. A samozrejme, ak ťa navštívia profíci, nezastaví ich ani podstatne drahší a lepší trezor.
Nemám teraz po ruke kontaktné údaje, ale ak máš záujem, napíš mi PM a ja ti pošlem názov firmy aj telefón na ich bossa.
Popytaj sa po okoli, alebo bazaroch. Uplne staci ten stary typ co mali za komancov po druzstvach a kancloch, http://sport.bazos.sk/inzerat/6357167/P ... skrinu.php pomer cena/kvalita myslim bezkonkurencna.
Mam stary 50 roku trezor, zdedil som po vytunelovane firme. Pancerovy, ohnuvzdorny s azbestovymi platmi, dva zamky - vymenil jsem za trezorove v Rakousku. Rozmer 200x180x160. Nemam zadny certifikat. Myslim si ze je o dost lepsi ney trezory co vetsina strelcu pouziva.
Jen chci vedet jestli podle dajakeho predpisu musi mit trezor na zbrane dajaky atest, certifikat.
Jen chci vedet jestli podle dajakeho predpisu musi mit trezor na zbrane dajaky atest, certifikat.
-
inspiring_panini
-
inspiring_hoover
-
inspiring_panini