Závady zbraní Glock.
Rasto,ja som tym nechcel povedat ze ten Glock bol kšunt,ani nevravim, ze by to v mojej K 100 nespravil, lebo moja K 100 je najsuperšpeciultra najlepsia zbran pod slnkom...bol to jeden naboj z nejakych dvoch krabiciek,mozno keby som ho dal do mojej spravi to to iste, ale to sa uz nedozvieme...ja som svojim prispevkom myslel ze je to vzdy o tej konkretnej zbrani a nie o znacke ako takej...
môžem strielať aj s čínou,ale keď ju poznám, mam z nej odstrielanych par tisic ran, tak jej budem viac verit ako napr. kamaratovmu Sigovi za 5-10 nasobnu cenu, ktoreho budem drzat po prvy krat,aj ked je to nepochybne krasna zbran, sorry Robi
naproti tomu u nas v klube je jedna K 100 ktorá robí jej majitelovi same problemy a tu by som si nezobral ani na jeden stage na sutazi...
môžem strielať aj s čínou,ale keď ju poznám, mam z nej odstrielanych par tisic ran, tak jej budem viac verit ako napr. kamaratovmu Sigovi za 5-10 nasobnu cenu, ktoreho budem drzat po prvy krat,aj ked je to nepochybne krasna zbran, sorry Robi
naproti tomu u nas v klube je jedna K 100 ktorá robí jej majitelovi same problemy a tu by som si nezobral ani na jeden stage na sutazi...
Davat uviaznutu strelu v hlavni do suvisu so spolahlivostou zbrane moze len clovek, ktory nema elementarne znalosti o zbraniach a ich konstrukcii - jedna sa o jasny pripad zlyhania streliva..
Velmi ma mrzi, ze vlakno venovane zavadam Glock sa zmenilo na nekriticku propagaciu K100 zo strany zopar fanatikov, ktori na vyssiu cenovu kategoriu zbrane nemaju a zakupenim K100 dosiahli vrchol svojich moznosti. Ine zbrane ich zaujimaju len v suvislosti s ich problemami, ktore neustale opakuju a zvelicuju pricom sa medzi sebou opakovane odbavia. Ich prispevky z 95% vyznievaju, ze K100 je najlepsia na svete lebo ju kupili - keby to tak nebolo tak si urcite kupia nieco ine - kludne aj Sig v zlate...
Netvrdim, ze K100 je najhorsia a GLOCK najlepsia pistol na svete. Mne nevyhovuje ani jedna. Ide mi o to aby boli informacie vyvazene. U kazdej znacky sa vyskytne zly kus, som zvedavy ako dopadne porovnanie spolahlivosti ked budeme brat pocet vadnych zbrani na celkovy pocet vyrobenych zbrani - myslim, ze K100 nebude uplne naj....
Velmi ma mrzi, ze vlakno venovane zavadam Glock sa zmenilo na nekriticku propagaciu K100 zo strany zopar fanatikov, ktori na vyssiu cenovu kategoriu zbrane nemaju a zakupenim K100 dosiahli vrchol svojich moznosti. Ine zbrane ich zaujimaju len v suvislosti s ich problemami, ktore neustale opakuju a zvelicuju pricom sa medzi sebou opakovane odbavia. Ich prispevky z 95% vyznievaju, ze K100 je najlepsia na svete lebo ju kupili - keby to tak nebolo tak si urcite kupia nieco ine - kludne aj Sig v zlate...
Netvrdim, ze K100 je najhorsia a GLOCK najlepsia pistol na svete. Mne nevyhovuje ani jedna. Ide mi o to aby boli informacie vyvazene. U kazdej znacky sa vyskytne zly kus, som zvedavy ako dopadne porovnanie spolahlivosti ked budeme brat pocet vadnych zbrani na celkovy pocet vyrobenych zbrani - myslim, ze K100 nebude uplne naj....
-
inspiring_kepler
erobos to je tu na fore taky zabavny sport: K100 vs Glock.
Treba to brat trochu s nadhladom a zabavis sa na tom.
Slovensko je velmi male a relativne sa tu na fore skoro vsetci pozname.
Je to take dotahovanie sa ze kto ma vacsieho
.
Ale s tymto si fakt zabil:
"Ine zbrane ich zaujimaju len v suvislosti s ich problemami, ktore neustale opakuju a zvelicuju, pricom sa medzi sebou opakovane odbavia."
Tak to som zvedavy, ze kto sa odbavi ako dalsi
.
Treba to brat trochu s nadhladom a zabavis sa na tom.
Slovensko je velmi male a relativne sa tu na fore skoro vsetci pozname.
Je to take dotahovanie sa ze kto ma vacsieho
Ale s tymto si fakt zabil:
"Ine zbrane ich zaujimaju len v suvislosti s ich problemami, ktore neustale opakuju a zvelicuju, pricom sa medzi sebou opakovane odbavia."
Tak to som zvedavy, ze kto sa odbavi ako dalsi
-
inspiring_boyd
skoda komentovaterebos napísal:Davat uviaznutu strelu v hlavni do suvisu so spolahlivostou zbrane moze len clovek, ktory nema elementarne znalosti o zbraniach a ich konstrukcii - jedna sa o jasny pripad zlyhania streliva..
jeden mudry clovek raz povedal:
"ak si kupis nepodarok je jedno z akej firmy pochadza ...... "
-
inspiring_gagarin
Glocky su velmi spolahlive zbrane, mal som ich uz zopar v roznych kalibroch a max.spokojnost. Najdlhsie mam G22 a na nu sa mozem na 100% spolahnut. Samozrejme ze chybny kus sa moze objavit pri roznych znackach,to je ako s autami. Niekto tu ale popisuje K100 ako najlepsiu zbran,s cim urciete nesuhlasim a na zaklade jedneho chybnehu kusu, dava Glock "dole",ale nie ja,ale U.S.Marshall povedal..citujem.. je to skvela zbran. Strili ve vode i naplnena piskem. Strili vzdy a vsude. Je spolehliva. Nejlepsi.
Citacia z knihy Glock Antonina Kuchynku.
Urcite su aj ine znacky kvalitne,mozno lepsie,ja to nechcem posudzovat,chcel som len povedat svoj nazor, ze chybny kus sa najde vsade a osobne si myslim, ze GLock je skvela a spolahliva zbran, preto je tak rozsirena na celom svete a v roznych bezpecnostnych zlozkach.
Citacia z knihy Glock Antonina Kuchynku.
Urcite su aj ine znacky kvalitne,mozno lepsie,ja to nechcem posudzovat,chcel som len povedat svoj nazor, ze chybny kus sa najde vsade a osobne si myslim, ze GLock je skvela a spolahliva zbran, preto je tak rozsirena na celom svete a v roznych bezpecnostnych zlozkach.
keby len v bezpečnostných zložkách, ale v elitných jednotkách, ktoré operujú v najnáročnejších podmienkach.
komu česť tomu česť, jarovi sa podaril v tejto oblasti na slovenské pomery zázrak, ale netvárme sa že mileniový prevrat, ja som videl Xy k 100viek v akcií a žiadna iná zbraň toľko porúch nemala.
nehovoriac o tom že čo do skúseností a kvantity produkcie môže sotva konkurovať glocku.
ak sa udrží toľko rokov čo glock, potom sa bavme o tom aká je úžasná
komu česť tomu česť, jarovi sa podaril v tejto oblasti na slovenské pomery zázrak, ale netvárme sa že mileniový prevrat, ja som videl Xy k 100viek v akcií a žiadna iná zbraň toľko porúch nemala.
nehovoriac o tom že čo do skúseností a kvantity produkcie môže sotva konkurovať glocku.
ak sa udrží toľko rokov čo glock, potom sa bavme o tom aká je úžasná
- dirty.harry
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 15 years 8 months
nie je to sice zavada samotneho glocku, ale stalo sa to s glockom..
http://www.agresori.com/13100-nenoste-p ... uzdre.html
http://www.agresori.com/13100-nenoste-p ... uzdre.html
-
inspiring_panini
Dokonale to vystihol jeden diskutujúci:
"Když je hlava blbá, trpí celý tělo"
Zoidberg37:
Dlaňovka by imho dotyčnému nepomohla, aspoň nie v dlhodobom horizonte.
Mal by s ňou len väčší pocit 'bezpečia' a naďalej by používal to zjavne poškodené puzdro. Až by raz pri puzdrení do tej dlaňovky zavadil ...
Tu (o5) nezlyhala technika, ale človek.
"Když je hlava blbá, trpí celý tělo"
Zoidberg37:
Dlaňovka by imho dotyčnému nepomohla, aspoň nie v dlhodobom horizonte.
Mal by s ňou len väčší pocit 'bezpečia' a naďalej by používal to zjavne poškodené puzdro. Až by raz pri puzdrení do tej dlaňovky zavadil ...
Tu (o5) nezlyhala technika, ale človek.