Navrh novely #3
este k tomu harmanovi: Neviem ci si pamatate ale bol taky clanok, kde svedok hovoril ze ho mohol zastrelit zo svojho balkona ale bal sa ze by mal s toho opletacky...
Aj taketo veci treba riesit jednoducho potrebujeme taku pravnu upravu aby sa ludia nebali aktivne branit svoj zivot, zdravie a majetok.. a je jedno akymi prostriedkami tento ciel dosiahneme...
podla mna sa treba nadviazat partnerstvo s kazdym kto o taketo partnerstvo stoji alebo je aspon ochotny si nas vypocut...
Aj taketo veci treba riesit jednoducho potrebujeme taku pravnu upravu aby sa ludia nebali aktivne branit svoj zivot, zdravie a majetok.. a je jedno akymi prostriedkami tento ciel dosiahneme...
podla mna sa treba nadviazat partnerstvo s kazdym kto o taketo partnerstvo stoji alebo je aspon ochotny si nas vypocut...
- wizzard160
- prispievateľ
- Dátum registrácie: 16 years 3 months
Butvin vsetkych nie polovnici a Bckari su v "suchu" a pred schvalovanim co bolo v mediach popisane a povedane som to pochopil tak ze psychotesty len pre Ackarov a tych co maju na E skupinu vz 58 ci inu samonabijacu gulovnicu odvodenu z full auto no a teraz tu citam ze psychotesty pre A C a F skupinu a pre E skupinu. No tak terza to chapem tak ze staci ze mam E skupinu a bez ohladu na to ci na nu mam jednovystrelovu kratku pistol v kalibri 22.short alebo vz 58 tak na psycho ist musim. Proste podla toho co bolo povedane pred tym zalezala povinnost psychotestov na tom aku zbran vlastnis no a teraz zalezi od toho aku mas ksupinu. Cely cas mam na mysli periodicke psychotesty nie jednorazove na ktore musi ist kazdy kto ma zp.
Naposledy upravil/-a wizzard160 v 30 Mar 2011, 14:47, upravené celkom 1 krát.
-
inspiring_boyd
-
inspiring_goldstine
A co tak Kalinaka nasmerovat spravnym smerom? Chce "sprisnovat" Acko, dobre, nech to sprisni tak, ze zavedie povinne kurzy pre tych, co chcu zbran aj nosit... v principe, by sa to mohlo sa tykat nielen Ackarov. Myslim, ze takuto iniciativu podporia aj strelci, a aj vlk bude syty. A naoplatku by nam zrusil psichotesty, ved sa s tym stotoznuje. Napokon, vyzera to tak, ze v dalsich volbach vyhra smer a je tu moznost, ze sa Kalinak vrati do kresla ministra...
moja rekapitulacia: Politicke zlyhanie Mostu-presne gabor GAl - zakazat asi po vzore madarska civilne nosenie a aj drzanie zbrane, len lobista polovnikov !
Pado (SDKU) otocka - zo zaciatku odpor proti novele a nezmyslom, potom suputnik ministra
SAS - ak presadila airsoftky tak (pozitive), inak sloboda jednotlivca a jeho prava v nedohladne...
Kalinak - otocka o 180 stupnov, obmedzovat "A"
Podla studii, prichadza obdobie nepokojov, nestability, kde jedina sanca ubranit sa presile, vyhladovanym skupinam bude aktivny odpor a clovek na samote bude sa moct spoliehat len sam na seba, pripadne na svoj GUN. Pri nepokojoch je vsak pre politicku garnituru dolezite, aby ludia neboli ozbrojeni, len tak maju istotu, ze sa lahko proti nim zasiahne, takze ja nemam ruzove okuliare - kam to SMERuje.
Pozriem si, kto hlasoval za a kto proti a zvazim podporu prislusnej strane, inak ako vyjadrit nesuhlas s ich vnimanim ochrany prav a slobod neviem.
myslim, ze 80 eur za 10 rokov prezijeme, ked v protivahe bude ochrana zdravia a majetku (nasho).
Pado (SDKU) otocka - zo zaciatku odpor proti novele a nezmyslom, potom suputnik ministra
SAS - ak presadila airsoftky tak (pozitive), inak sloboda jednotlivca a jeho prava v nedohladne...
Kalinak - otocka o 180 stupnov, obmedzovat "A"
Podla studii, prichadza obdobie nepokojov, nestability, kde jedina sanca ubranit sa presile, vyhladovanym skupinam bude aktivny odpor a clovek na samote bude sa moct spoliehat len sam na seba, pripadne na svoj GUN. Pri nepokojoch je vsak pre politicku garnituru dolezite, aby ludia neboli ozbrojeni, len tak maju istotu, ze sa lahko proti nim zasiahne, takze ja nemam ruzove okuliare - kam to SMERuje.
Pozriem si, kto hlasoval za a kto proti a zvazim podporu prislusnej strane, inak ako vyjadrit nesuhlas s ich vnimanim ochrany prav a slobod neviem.
myslim, ze 80 eur za 10 rokov prezijeme, ked v protivahe bude ochrana zdravia a majetku (nasho).
-
inspiring_goldstine
Téma rozdelená. Debata o novej politickej strane pokračuje tu: http://www.webforum.sk/viewtopic.php?t=6007
Myslim, ze by nebolo odveci v dalsej "Kalinakovej" ci ineho novele zlucit ZP A s B,
Zaviesť tu strelecku školu ale nejak normalizovane aby zas z toho nevyrastli zlate bane. Zavies nejaky ten studijny plan kde by bolo co vsetko musi uchadzac vediet. Na skuskach na ZP zaviest skusku z praktickej strelby.
Hoc by to nebolo az tak o tom ci trafi za 10 alebo 5 ale pri tom sa aspon kusok ukaze ci vie ziadatel so zbranou zaobchadzat.
Psychotesty zrusit. A ak nie tak bez vynimky. Ci je to Policajt Prezident Politik, Alebo dake specialne komando ci vojak. Kazdy co ma, pouziva nosi, drzi zbran povinne na psychotesty. Nech sme si vsetci rovni.
Dalej by som asi aj zaviedol, ze by si vlastnik zbrane zapisanej na ZP F mohol aj zo zbrane raz za cas vystrelit za predpokladu, ze je drzitelom aj inej skupiny ZM ako len F.
Som si vedomy, ze to raz za cas sa neda nijak dostrazit. Ale ak viem dobre tak podla terajsieho zakona sa zo zbrani zapisanych na zberatelsku skupinu strielat neda. Ci?
Zaviesť tu strelecku školu ale nejak normalizovane aby zas z toho nevyrastli zlate bane. Zavies nejaky ten studijny plan kde by bolo co vsetko musi uchadzac vediet. Na skuskach na ZP zaviest skusku z praktickej strelby.
Hoc by to nebolo az tak o tom ci trafi za 10 alebo 5 ale pri tom sa aspon kusok ukaze ci vie ziadatel so zbranou zaobchadzat.
Psychotesty zrusit. A ak nie tak bez vynimky. Ci je to Policajt Prezident Politik, Alebo dake specialne komando ci vojak. Kazdy co ma, pouziva nosi, drzi zbran povinne na psychotesty. Nech sme si vsetci rovni.
Dalej by som asi aj zaviedol, ze by si vlastnik zbrane zapisanej na ZP F mohol aj zo zbrane raz za cas vystrelit za predpokladu, ze je drzitelom aj inej skupiny ZM ako len F.
Som si vedomy, ze to raz za cas sa neda nijak dostrazit. Ale ak viem dobre tak podla terajsieho zakona sa zo zbrani zapisanych na zberatelsku skupinu strielat neda. Ci?
-
inspiring_driscoll