edit: odo mna nechcel zbrojak ani občiansky. Nemal by som problem mu ho dať.
FMJ 9mm od ZVS holding
no keď už hodnotíme firmu ako celok, bol som nedávno v ich zavodnej predajni. Strašne príjemná obsluha, chlapík sa vyznal, bez frflania a prevrátených očí dal omakať ich novinku P-20 (mimochodom - bieda). Chcel som vziať 1k lugrov, informoval som sa na cenu
, poďakoval a odišiel.
Naposledy upravil/-a Snoopee v 05 Mar 2013, 20:32, upravené celkom 1 krát.
ja ked som tam bol v tej predajni, tam ma chlapik fakt dojal ked som si cel omakat ich novu pistol, ze ci mu mozem dat zbrojak..pozeram ze co?...no ze ano zbrojak...to ze by cel obcianku aby som mu s tou zbranou nezdrhol by som este pochopil..ale ze iba majitel zbrojaku si moze pozriet ich pistol bolo na mna trochu moc....
Ale hlavne ze kupit asi tak 24 kg prachu a dalsie veci asi tak za 3000 euro nebol problem:-)))
Ale hlavne ze kupit asi tak 24 kg prachu a dalsie veci asi tak za 3000 euro nebol problem:-)))
sorry za OT ale neda mi nenapisat - ked som nedavno na jeden slovensky zbrojny produkt napisal ze sa mi nepaci cena, dostal som odpoved - citujem "nechces, nekupuj..."a nikto, skutocne nikto z pritomnych foristov na to nereagoval sposobom ako tu... a tu roznasate na prach druhu slovensku firmu kvoli pristupu k zakaznikovi... existuje rovnaky meter ?
sorry za OT
naboje som strielal, vcelku v pohode, na rozdiel od SB nontox ktore mi dve neodpalilo ... ale to je iny vyrobca
sorry za OT
naboje som strielal, vcelku v pohode, na rozdiel od SB nontox ktore mi dve neodpalilo ... ale to je iny vyrobca
To mate tak kazda seria sa robi z inych komponentov a vzdy sa na nieco pocas toho pride.
Momentalne sa pouzivaju zname a "kvalitne" zapalky Fiocchi. To ci su take dobre ako sa od nich ocakava ukaze az cas a rozne zbrane a podmienky.
Kazdy vyrobca ma svoje uz za sebou a snazi sa vyprodukovat kvalitny produkt, len nie je kazdy den nedela a treba vykazovat zisky i casova tiesen, ktore ich tlacia z casu na cas pouzit nezname komponenty a problem je na svete.
Momentalne sa pouzivaju zname a "kvalitne" zapalky Fiocchi. To ci su take dobre ako sa od nich ocakava ukaze az cas a rozne zbrane a podmienky.
Kazdy vyrobca ma svoje uz za sebou a snazi sa vyprodukovat kvalitny produkt, len nie je kazdy den nedela a treba vykazovat zisky i casova tiesen, ktore ich tlacia z casu na cas pouzit nezname komponenty a problem je na svete.
-
friendly_hoover
-
friendly_hoover
Včera som vystrieľal 100 ks ZVS, z toho 11-12 neodpálilo na prvý raz, 2 z nich ani na druhý. Zbrane - G19 a G17.
Bol to oveľa vyšší pomer neodpalkov ako doteraz (1-2 na 100 ks), neviem prečo. Zvažujem, či v tom mohla hrať úlohu aj teplota, vonku bolo cca 6-8 stupňov a väčšina z tých neodpalkov (možno všetky?) sa prihodila až počas druhej krabičky.
Koniec reportu.
Bol to oveľa vyšší pomer neodpalkov ako doteraz (1-2 na 100 ks), neviem prečo. Zvažujem, či v tom mohla hrať úlohu aj teplota, vonku bolo cca 6-8 stupňov a väčšina z tých neodpalkov (možno všetky?) sa prihodila až počas druhej krabičky.
Koniec reportu.