SAPS
-
inspiring_wu
takže sľúbené výsledky:
wfc banda strieľala v kategórii STD a dosiahli sme totok:
bbpd - 7. v rámci slovenských MS, celkovo 14. 77,38% 687,40b.
balistik - 14. slovák, 23. celkovo, 71,52% 635,29b.
cyro - 31. slovák, 48. celkovo, 55,98% 497,26b.
durixxxl - 42. slovák, 64. celkovo, 34,77% 308,89b
igoca - 43. slovák, 66. celkovo, 32,35% 287,38b
myslím, že nikto sme si tam hanbu neurobili, pretek bol vážne super.
wfc banda strieľala v kategórii STD a dosiahli sme totok:
bbpd - 7. v rámci slovenských MS, celkovo 14. 77,38% 687,40b.
balistik - 14. slovák, 23. celkovo, 71,52% 635,29b.
cyro - 31. slovák, 48. celkovo, 55,98% 497,26b.
durixxxl - 42. slovák, 64. celkovo, 34,77% 308,89b
igoca - 43. slovák, 66. celkovo, 32,35% 287,38b
myslím, že nikto sme si tam hanbu neurobili, pretek bol vážne super.
Ano nadherny pretek,ukazkova organizacia,vyborny rozhodcovia.Pudink gratulujem-nahanali sme sa tam ako maly chlapci ale bol si o par bodikov lepsí.Dalsia s vecí my sme boli v standarte zo strelcami co su hodnoteny 5,4,2 nie ako my 5,3,1.Kto bol trocha všímavy videl aj hviezdy celosvetoveho mena,bol tam mrknut aj Tycko.
šaman strunka očuvaj-ked mi da Jaro sponzorske budem strielat za neho
ale my Slovaci sme mu uz malo zaujimavy
Rasto-podstatne je to ze sme sa celkovej svetovej konkurencii až tak nestratili,ked si pozreš casy na stranke ssk artemis uvidiš ze hviezdy mali na nas mozno 2sek.Niekde aj nulovy parkur,dalej mam videa kto nezazil neuverí ake peklo blato bolo.Cyro sa rozbehol a ostala mu topanka v blate
to boli šoky.Dalej Duri ako jediny s nas dal dole na cca 30m male popre kazdou ranou 
Som rad chalani ze sa vam sutaz SAPS pacila
Naozaj treba podakovat Ondrovi a jeho parte za po rokoch isto najlepsie MSR.
Len vam nechcem kazit iluzie o tom ako dobre vam to v tom standarde islo...prvy zo slovakov s STD by skoncil v PRD na peknom 9. mieste, teda 7. zo slovakov. Hmm a to mame len 15 v zasobniku a ziadna 40...
PS: tie dve male potvory boli tak na 35 mestrov..aspon podla mojho krokovania. Pritom na tom stage kde bolo len 9 malych potvor to nebolo dalej ako na mozno 18 metrov..a to som tam na 9 ran videl cloveka pouzit treti zasobnik
Naozaj treba podakovat Ondrovi a jeho parte za po rokoch isto najlepsie MSR.
Len vam nechcem kazit iluzie o tom ako dobre vam to v tom standarde islo...prvy zo slovakov s STD by skoncil v PRD na peknom 9. mieste, teda 7. zo slovakov. Hmm a to mame len 15 v zasobniku a ziadna 40...
PS: tie dve male potvory boli tak na 35 mestrov..aspon podla mojho krokovania. Pritom na tom stage kde bolo len 9 malych potvor to nebolo dalej ako na mozno 18 metrov..a to som tam na 9 ran videl cloveka pouzit treti zasobnik
My sme boli doteraz povedzme klubovkari,mozno tak situackari,je to prvy rok čo sme sa dali na extraligu,dokonca moj druhy pretek v Saps.Ked porovnas moju postavu a tvoju myky tak zistis ze je medzi nami rozdiel 50kg a na statickych parkuroch som stihal aj dost velkym esam
s rychlym pohybom je to tazsie,ale paci sa nam a ideme zas do Sielnice na SPL. 
- In - FinitY
- prispievateľ
- Registered for: 17 years
- Kontaktovať používateľa:
OK, dík chalani že sa vám páčilo, aj tebe myky, za ohodnotenie. Len jednu vec mám k tebe myky, tí dvaja v std strielali prematch, čo bolo oproti sobote totálne peklo a tým pádom je ťažké zrovnávať so sobotou. Neber to ako výhovorku na Ondrov a Petrov výkon, ty vieš o čom hovorím
Balistik, registrácia na SPL je už spustená, takže šup, šup...
Balistik, registrácia na SPL je už spustená, takže šup, šup...
Nazdar účastníci M SR!
Ďakujeme všetkým, ktorý prišli. Verte, že sme do prípravy preteku dali všetko a ešte viac. Jediné, čo sa ovplyvniť nedá, je počasie. To nám vyšlo 50-50. Sme však vďačný, aj za to, že v sobotu nepršalo - to by nás už rovno jeblo. Pri tom množstve pretekárov a type pôdy na Sielnici stačí silnejšia rosa a je bahno. Obzvlášť na nových stage, budovaných na jar. Dúfajme, že sa to zlepší, budeme pre to robiť maximum.
Dlhšie strieľajúci strelci si možno všimli, že nám prší v zásade len na III level. Ostané preteky sú väčšinou v peknom počasí. Záhada...
/Tým aj pozývam na SPL - určite bude pekne, je to II level/
Obzvlášť vďaka a rešpekt Ondrovi, ktorý toho odmakal neskutočne veľa a to aj dlho, dlho pred zatlčením prvej latky do zeme.A to sa zvyšok tiež neflákal. Stihol aj len tak mimochodom vyhrať svoju divíziu pre M SR. Fakt ma chvýľami serie.
Páni, ku porovnaniami z špičkovými strelcami na prvých miestach. To môžeme všetci vo chvýli, keď budeme trénovať tak často, ako oni, z takým kvantom streliva, ako oni. Nechcem tým zhadzovať ich talent a šikovnosť, ale nemali by sme porovnávať neporovnateľné.
Ja som si našiel dvoch, troch mojej výkonosti a s nimi sa ťahám za prsty. Verte, že aj pri tom sa dobre zabavým na nazlostím. Vrelo doporučujem.
Ďakujeme všetkým, ktorý prišli. Verte, že sme do prípravy preteku dali všetko a ešte viac. Jediné, čo sa ovplyvniť nedá, je počasie. To nám vyšlo 50-50. Sme však vďačný, aj za to, že v sobotu nepršalo - to by nás už rovno jeblo. Pri tom množstve pretekárov a type pôdy na Sielnici stačí silnejšia rosa a je bahno. Obzvlášť na nových stage, budovaných na jar. Dúfajme, že sa to zlepší, budeme pre to robiť maximum.
Dlhšie strieľajúci strelci si možno všimli, že nám prší v zásade len na III level. Ostané preteky sú väčšinou v peknom počasí. Záhada...
Obzvlášť vďaka a rešpekt Ondrovi, ktorý toho odmakal neskutočne veľa a to aj dlho, dlho pred zatlčením prvej latky do zeme.A to sa zvyšok tiež neflákal. Stihol aj len tak mimochodom vyhrať svoju divíziu pre M SR. Fakt ma chvýľami serie.
Páni, ku porovnaniami z špičkovými strelcami na prvých miestach. To môžeme všetci vo chvýli, keď budeme trénovať tak často, ako oni, z takým kvantom streliva, ako oni. Nechcem tým zhadzovať ich talent a šikovnosť, ale nemali by sme porovnávať neporovnateľné.
Ja som si našiel dvoch, troch mojej výkonosti a s nimi sa ťahám za prsty. Verte, že aj pri tom sa dobre zabavým na nazlostím. Vrelo doporučujem.