Sig sauer P226 S X-FIVE Allround

inspiring_shtern

Príspevok od používateľa inspiring_shtern »

Sig je len... nadstandartna zbran...vo vsetkom ostatnom co si napisal si dovolim nesuhlasit...a viem to argumentovat...a ak ma kazda zbran so SB Subsonic rovnaky faktor,tak ti mojho Siga venujem a uhradim ti aj cestu a poplatky za prepis...a venujem ti samozrejme aj chrono /CED M2/na ktorom to budeme merat...cakam
Rohypnol
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 6 months

Príspevok od používateľa Rohypnol »

Silná pravda, Miro.
Keď som sa díval, ako ti vypadávajú nábojnice zo Sigu / lebo to sa nedá povedať, že vyletujú / Neveril som, že by si mohol prejsť na chronu. Perfektné vyladenie, blahoželám.
Mne viac vyletujú hilzne z malorážneho adaptéru.
Novším, alebo aj nenovším prispievateľom doporučujem, tak, ako Balistik krotkejšie vyjadrenia. Nikto nevie všetko, ale mnohý toho vedia dosť. Tak kľud a trochu pokory!
inspiring_shtern

Ani ja som neveril,ze prejdem cez chrono...Bolo by to v poriadku,keby ta gula mala 140 gr../pri tej vahe som mal faktor okolo 127 /..nikdy som si nedal tu robotu a nedelaboroval som Subsonic /moja hlupost/...ale 137 gr ma dost zaskocilo a bolo to o stasti...to,ze nabojnice ledva vypadavaju ani neriesim...konecne to chvilu neseka a odpaluje na prvu...a aj ja si myslim,ze je lepsie rychlo strielat ako rychlo pisat...
Používateľov profilový obrázok
rob999
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 2 months

Príspevok od používateľa rob999 »

a ono je ešte aj to sranda, že niektoré nábojnice vyletujú (vypadávajú) doboku, ale niektoré aj za mňa a už sa mi stalo aj to, že nábojnica mi buchla o vrch zbrane, alebo do šiltovky :shock: takže??? a teraz babo raď
Rasto
expert
Dátum registrácie: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Kazda nabojnica ina, tried si nabojnice a bud si isty kolko tam mas prachu.
Alebo si vymen vytahovac.
rob999
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 2 months

Príspevok od používateľa rob999 »

strielam ARESY, ha ha alebo si vymeň zbraň, néééé?? :D
Rasto
expert
Dátum registrácie: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa Rasto »

A ty si myslis, ze Aresy su daka kvalita?
Robia to na miliony pre vsetkych a zo vsetkeho co sa im dostane pod ruky.
Nabuduce ti mozem priniest 10 vlastnych a mozes si skusit konzistentnost.
Rohypnol
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 6 months

Príspevok od používateľa Rohypnol »

Ja dávam Aresy 147 grs a spokojnosť, ale iba strely a nie do Sigu, ale do inej značky. Ale to je už mino vlákna. Kašlite na to, kde lietajú nábojnice, len nech to spoľahlivo a presne strieľa. Trochu sa divím, že máte problémi zo Sigmi, tie vraj jedia všetko. Ale problémy sú aj so Sphinxami, tak to chce asi trochu šťastia a trpezlivosť
inspiring_shtern

Sig nema problem so strelivom...vystrelis skoro vsetko,lebo nabojova komora je asi trosku vacsia ako ma byt.Presnost je naozaj super -najlepsia,alebo jedna z najlepsich.Spolahlivost je priemerna a uplne porovnatelna s ovela lacnejsou konkurenciou...Sudruhovia v NDR este musia vela veci doriesit,aby to bolo hodne tie peniaze...
inspiring_heisenberg

Príspevok od používateľa inspiring_heisenberg »

SIG má hlaveň v tolerancích CIPu. To spíš jiní výrobci dělají hlaveň na samé hranici CIPu...a pak ji nechávají posílat do továrny na uvolnění, protože vykazuje závady..

Mohu potvrdit, že subsoniky SB jsou na hranici PF. Ovšem v Glocku 17 mají o 3 na faktoru více. Je to dáno komorou, stoupáním, materiálem... Nevidím na tom nic zvláštního. Co značka zbraně, jiný přístup. Já jsem zatím se SIGem (X5 Allround) maximálně spokojený. Co mi trochu chybí, je dostupnost ND. Ale to už je o něčem jiném :)
Vaquero
moderátor
Dátum registrácie: 15 years 1 month

Príspevok od používateľa Vaquero »

BALISTIK napísal:No no,nemam Siga ale brzdi :!: ked mas jedno strelivo tak bude priklad v troch zbraniach vykazovat inu ustovku a iny faktor :!: a pocasie ma velky vplyv na vykon streliva :!: ked das slabsiu laboraciu v zime zbran ti ani neobtiahne,kamarat mal podobny problem na minolorocnych MSSR v IPSC.Skus pisat jemnejsie tvoje nazory,lebo su tu strelci co vybuchali tolko ze sa ti o tom mnozstve ani nesniva :!:
Máš pravdu. Človek by sa mal zdržať prispievania do diskusie, keď mal zlý deň a evidentne nemá správny úsudok. Ospravedlňujem sa.
inspiring_shtern

Malo ludi dokaze verejne uznat svoju chybu a ospravedlnit sa...Ja som vcera rozobral dva Sigi a prehodil som im navzajom komplet creva...a cuduj sa svete...jeden nefungoval...pokus som opakoval 3x...ked som vratil vsetko ako bolo,tak uz funguju...No dalsia skusenost.
inspiring_heisenberg

Allround má nový typ vytahovače..... (spodní obrázek)

Obrázok
Ambor
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa Ambor »

Gaston: otazka co je novy, v mojom Allrounde - r.v. prva polovica 2010, ho uz mam, takze od nejakeho 05/2010 to je novinka :).
inspiring_heisenberg

Tak to jsem z toho jelen :lol: Mám Allrounda od 3/2011, navíc mi přímo z Německa poslali zadarmo 2 vytahovače typu viz obrázek...a ani se neptali..jestli nový, nebo starší typ...

Obrázok
Napísať odpoveď

Návrat na "Sig Sauer"