Aké púzdro používate na nosenie?

Aké púzdro najčastejšie používaš?

Fobus
34
11%
Opaskové
100
32%
Opaskové vnútorné
146
46%
Podpažné
9
3%
INÉ
27
9%

Celkom hlasov: 316

Používateľov profilový obrázok
shooti747
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 4 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa shooti747 »

matus69
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 14 years

Príspevok od používateľa matus69 »

dakujem za vase podnety
sirdo
prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 3 months

Príspevok od používateľa sirdo »

mate niekto skusenost s tymto http://www.falco.sk/e-obchod/puzdra-a-t ... -85-v.html respektive s tymto http://www.falco.sk/e-obchod/puzdra-a-t ... -86-v.html vnutornym puzdrom? bol by v tom G19gen4...
Bauer
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 7 months

Príspevok od používateľa Bauer »

Má vlastnosti ako ktorékoľvek vnútorné púzdro, či už od Dasty alebo od Falca. Dôležité je, či ti vnútorné púzdro vyhovuje. Ja nosím, kde môžem fobusa, kde nemôžem hlavne v lete pod košeľu tak Dasta vnútorné. Vždy na rovnakom boku, aby ruka nemusela hľadať.
sirdo
prispievateľ

kedze nie som chlap ako hora (185cm/82kg), tak by som pri mojom sportovom style obliekania asi vonkajsie puzdro velmi neskryl, tak mi vychadza kupit len to vnutorne. ide mi hlavne o to ci ma niekto skusenost s nosenim vnutorneho puzdra z "brusenej" koze na holu kozu. pri styku s kozou by to malo byt OK na pocit, otazkou je ci pot tu brusenu kozu nejak neznici, neuvolni a bude hrozit vypadnutie zbrane u tej verzie bez istiaceho putka...
Naposledy upravil/-a sirdo v 02 Feb 2013, 22:50, upravené celkom 1 krát.
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

Mám skúsenosti s týmto púzdrom, svoju rolu plnilo veľmi slušne viac ako rok. http://www.falco.sk/e-obchod/puzdra-a-t ... 24-92.html Nie že by sa mu nedalo nič vytknúť (malá zmena a mohlo by byť aj Tuckable) ale je pohodlné a dobre sedí. Verziu s jednou sponou by som osobne už nechcel, dva prevleky držia lepšie a aj lepšie rozbijú kontúru púzdra so zbraňou. Spona má výhodu že sa teoreticky dá použiť aj na gatiach bez opasku, ale takým spôsobom by som zbraň nosil iba vo veľmi núdzovej situácii. Odporúčam ti aby si si radšej kúpil to, ak si k tomu dáš kvalitný opasok, tak to bude držať určite lepšie.
sirdo
prispievateľ

4Homar37: vdaka za tip na tento typ puzdra 8). nebude s tou lesklou kozou problem v lete ked sa clovek spoti? nebude sa neprijemne lepit na telo? len aby som upresnil, tak ja skoro 99% casu nosim iba tricka s kratkym rukavom a je jedno ci je leto alebo zima. proste sportove obliekanie. koselu som mal naposledy na nejakej svadbe k obleku, ale bezne sa Vam skor zjavi Jezis Kristus ako by ste videli mna v koseli/svetri/obleku. u tej jednej spony hrozi uvolnenie sa celeho puzdra pri pohybe z "gati" alebo v com je jej najvacsia nevyhoda?...
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

Nie, tá koža práve tým že je lesklá menej ten pot nasáva. Nosil som ho viac ako rok ako primárne púzdro. Nosilo sa príjemne, nelepilo sa. Väčšinou som mal krátke tričko zapravené do nohavíc a na tom púzdro a skrz to mikinu, ale určite som letné mesiace chodil aj tak, že som mal púzdro priamo na tele. Na tom púzdre nie sú žiadne viditeľné poškodenia potom, neverím že by ti pot zničil ani to púzdro čo chceš z toho druhého typu kože, možno trocha zmení farbu ale funkčnúť bude rovnaká. Tie púzdra s jednou klipsou viac plávajú po opasku čo mám ja skúsenosť, nie je to až tak časté ale občas sa podarí vybrať zbraň aj s púzdrom...
sirdo
prispievateľ

OK, mam nad cim rozmyslat...
miro285
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa miro285 »

Nylonové vnútorné púzdro od Falca nosím v gatiach bez opasku bez problémov. Či je púzdro z brúsenej kože lepšie, neviem, možno že dlhšie vydrží držať tvar, len ako hovoríš, je otázne, čo na životnosť povie pot.
71Jany71
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 5 months

Príspevok od používateľa 71Jany71 »

http://www.falco.sk/e-obchod/puzdra-a-t ... 433-2.html

Ja toto púzdro požívam cca dva roky. V lete ho nosím priamo na tele a nebadať na ňom žiadne známky opotrebenia. Vydrží ešte roky :) . Drží pevne a stabilne.
bujny
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 13 years 6 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bujny »

Zatiaľ len krátko, cca 5 týždňov, nosím Falco 85/V. Pre moje potreby - 8 hodín za pultom, sústavný kontakt z ľuďmi a teda nutnosť mať zbraň na 101% skrytú - úplne vyhovuje.
sirdo
prispievateľ

4miro/Jany: vdaka za Vase nazory...

4bujny: super, ze tu ma niekto konkretny model o ktorom uvazujem. fixuje dostatocne zbran, aby nebolo nutne kupovat tu verziu s istiacim zapinanim? vnutorna vola je dostatocna alebo je to puzdro nalepene na zbrani? nemas problem, ze samotna zbran odiera zvnutra tu brusenu kozu a potom je cela "zasrata" od kozenych "pilin"?...
bujny
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 13 years 6 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bujny »

Sirdo: Kver drží v púzdre dobre, stojku som síce nerobil ale nemá snahu vypadnúť či vysúvať sa hore. Aj keď je pravda, že pri mojich kilách a napnutom opasku mu na to nedávam príležitosť. Po opasku sa neposúva akurát ma snahu trochu meniť uhol z hlaveň kolmo dole na cca hlaveň 10 stupňov dozadu. Kožené piliny som mal prvý týždeň na prednej časti rámu, potom sa to vyhladilo a je to OK. Pokiaľ viem chceš kupovať G19 tam by problém s ostrým rámom nemal byť. Púzdro sa nelepí na záver, ale pekne ho obopína čo je dané tvarom záveru, tasenie je bezproblémové (zatiaľ mám nízku muchu, uvidím ked vymením za vyššiu) zapúzdrenie trochu horšie, ale za to môžu zväčšené hmatníky poistky a záchytu (+ moje sadlo :? ). Keby si chcel pozrieť púzdro zastav sa niekedy cez týždeň v Maxe.
sirdo
prispievateľ

OK 8) ...
Napísať odpoveď

Návrat na "Puzdrá na zbrane, príslušenstvo a iné..."