I. kolo Komárňanskej ligy v praktickej streľbe

Používateľov profilový obrázok
yarco
moderátor
Registered for: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

pištoľníčka:
Ak dobre pozeram vysledkove listiny, pri spravnom zaradeni do divizie Standard ako "pištoľníčka111" by si obsadila 23. miesto (z 37), t.j. 12. miesto (z 23) v ramci WFC.
Co je podla mna vyborny vysledok na tvoj premierovy pretek, ostatne uz vcera bolo jasne, ze to bola pekna jazda. Gratulujem a nech sa ti dari aj nadalej!

Je mi jasne, ze vsetkych v Standarde od 23. miesta nizsie som nepotesil, ale taky uz je zivot :wink: :lol:
Ziadna oficialne zmena vysledkov sa samozrejme nekona, ale o to hadam nejde.

Co sa tyka nasich "WFC/SAPS hybridov (c)" :lol: , ja osobne nemam ziadny problem byt s nimi v rovnakej divizii a hodnoteni. Ostatne, WFC sa tyka webforistov bez rozdielu (velkosti) pohlavia, rasy atd atd.
Ako som uz niekedy spominal, kym vo WFC nepojde o prachy a hodnotne ceny, nie je velka pravdepodobnost, ze by sa sem infiltrovali zmrdi. Aspon dufam :roll:

Bol to pekny pretek a nakoniec ani ten stejdz c.1 nebol taky hrozny, ako vyzeral :wink: (Add si mozno prave znechutene odplul :lol: )
yarco
moderátor

Napadla ma jedna parafraza:

Glock 17 ... 600€
Sig X-Five ... 1500€
Pocit, ked vam pocas strelby rozhodca za chrbtom na prstoch rata pocet procedur ... NA NEZAPLATENIE :lol: :lol: :lol:
inspiring_wu

Príspevok od používateľa inspiring_wu »

Robie, pozeráš sa na to zo svojej strany, ale z druhej strany to vyzerá trošku inak :)
Peťo S. dal všetkých strelcov, ktorí sa pri prezentácii priznali k WFC, do Standardu práve kvôli tomu, že je to tak aj v stanovách (pravidlách) WFC. takže nie SAPS-kári sa pridružili k neregistrovaným, ale WFC sa pridružilo k registrovaným strelcom. Tak sme si to odsúhlasili na posedení v Čachticiach kvoli hodnoteniu WFC.
Tie prešľapy voči Vášmu spuadu ma mrzia, škoda, že som v ňom nebol, lebo som huba nevymáchaná (však igoca :oops: ) a nenechal by som skákať WFC po hlave.
Ale Peťo S. vyhlasoval vysledky osobitne kategórie STD, PRD, OPN, a osobitne neregistrovaných strelcov a osobitne WFC. takže keby sa vám dalo ostať až do vyhlásenia výsledkov, tak by ste videli, že vás nikto o umiestnenie neobral...
pištoľníčka
prispievateľ
Registered for: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa pištoľníčka »

yarco napísal:pištoľníčka:
Ak dobre pozeram vysledkove listiny, pri spravnom zaradeni do divizie Standard ako "pištoľníčka111" by si obsadila 23. miesto (z 37), t.j. 12. miesto (z 23) v ramci WFC.
Co je podla mna vyborny vysledok na tvoj premierovy pretek, ostatne uz vcera bolo jasne, ze to bola pekna jazda. Gratulujem a nech sa ti dari aj nadalej!
YO! Tak som dobre ratala. Dakujem Yarco :lol: Takze pozdravujem Igocu,chachachaaa 8) :D
friendly_bartik

Príspevok od používateľa friendly_bartik »

Keď mi dojem zo včerajška nepokazili vietor a zima, nad tie ostatne spominane veci sa viem povzniesť. (Aj keď to čo píše Bionda - ako niekto mieril medzi ľudí - to je fakt sila.)
Je to rok čo chodím na súťaže a zhodou okolností moja prvá bola tiež v Komárne. Netvrdím že som sa prenikavo zlepšil, ale cítim že v niečom som už na tom lepšie a že je to jedine vďaka napomenutiam rozhodcov.
inspiring_ptolemy

Príspevok od používateľa inspiring_ptolemy »

Ako to tu tak čítam tak vidím že sa ešte nikto nepoďakoval organizátorom za ich ochotu usporiadať pretek tak nepriaznivom počasí ,čítam tu len samé negatívne ohlasy . Preto by som sa chcel chlapcom z Komárna poďakovať za super postavené stage a ochotu to tam vydržať v takej zime, my strelci sme si mohli aspoň trochu pobehať ak nám bola zima ale rozhodcovia tam museli mrznúť ,škoda že nebolo troška lepšie počasie .
add
prispievateľ
Registered for: 22 years 10 months

Príspevok od používateľa add »

yarco napísal: ...
Pocit, ked vam pocas strelby rozhodca za chrbtom na prstoch rata pocet procedur ... NA NEZAPLATENIE :lol: :lol: :lol:
:-D
A to som si po dostrielani vravel "No konecne jeden parkur co mi vysiel..." a rozhodca "Cas 27 blabla, 15 krat procedura!"
:shock: :shock: :shock:
Ale to bola uz len ceresnicka na torte. Keby som nepokaslal tie stejdze pred nim tak by ma to asi aj mrzelo ... takto som to bral ako dalsi level anger managementu :-)
cooper
občasný prispievateľ

Príspevok od používateľa cooper »

Vyjkadrím sa aj ja(prvý krát).Preteky boli pekné,organizácia vporiadku,ale inak má Rob 99 a Bionda pravdu,hlavne čo sa týka rozhodovania v našom squade.Rozhodca bol podla mna slabý,nechal opakovaľ stage kočke(svojej)za to,že zabudla!!!! 2 železá???? streliľ?????.To potom mohol aj add a sig 1 za taký malý prešap opakovať stage nie?Aj na poslednom stage si odstrielali skôr (ako rozhodcovia) a nechali pištolníčku a sig1 čakať až do konca.Ešte jedna vec-70 strelcov a 2 prešľapy? a práve týto? Gratulácia pištolníčke k umiestneniu-skvelé.
Michal1
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Pridam sa aj ja s podakovanim.
Podla mna to bol paradny pretek, ako vzdy v Komarne :!:
Tie Stage podla mna daleko prevysuju LI.
Diky hosi za pretek :!:
Skoda ze nik nenatocil Stage 3.
Predviedol som tam Matrix strelbu v skoku. :lol:
Naposledy upravil/-a Michal1 v 15 Mar 2010, 20:46, upravené celkom 1 krát.
pištoľníčka
prispievateľ

Príspevok od používateľa pištoľníčka »

cooper napísal: Gratulácia pištolníčke k umiestneniu-skvelé.
ĎAKUJEM...neuveriteľne ma to teší. Ďakujem
rob999
častý prispievateľ
Registered for: 17 years

Príspevok od používateľa rob999 »

Rozhodca nasho squad to bohuzial nezvladol. Na niekolko veci sme ho patricne upozornili. SAPS na nohy - treba to prehodnotit. Aby sa neopakovala takato nehorazna diskriminacia a buzeracia.
Igoca
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

pištoľníčka napísal:
yarco napísal:pištoľníčka:
YO! Tak som dobre ratala. Dakujem Yarco :lol: Takze pozdravujem Igocu,chachachaaa 8) :D
Ďakujem za pozdrav, ale veď my sme sa predsa pozdravili :wink:
Prezradím Ti čo nevieš, ale nikomu to nehovor :!: , budú z toho reči :roll:
Mňa moje umiestnenia vôbec nevzrušujú :lol:
Peter
prispievateľ
Registered for: 22 years 10 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peter »

Mrzí ma to, čo sa stalo s Vašim squadom, rozhodca bol externý lebo ich bohužiaľ mame malo. Ale to ho neospravedlňuje, pravidla platia rovnako na level I. ako aj na level V., dúfajme že sa to už nebude opakovať.
Postrehol som že padlo 15 proc. to bolo zaco??? prešlap? lebo ak ano tak nabudúce spravíme bariéry aby to strelci nemohli spraviť.
rob999
častý prispievateľ
Registered for: 17 years

Príspevok od používateľa rob999 »

Peter, najvacsi problem bol v pristupe pana rozhodcu ku nam a ku svojej priatelke, buzeracia bola v tom, ze boli rozdielne naroky rozhodcu aj co sa tykalo startovej pozicie pri stage Virginia (uvadzam iba ako priklad). Nas pan rozhodca si sam "susil" stage po kazdom pretekarovi (aj preto sme tak dlho strielali). Uz po prvom stage daval hlasne najavo ako ma toho plne zuby ( to mal to rozhodovanie radsej odmietnut). Nahovaranie postupov pri strelbe a overovanie zasahov svojej priatelke (pocas jej cinnosti v stage) by mi osobne vadilo najmenej ale mali sme tam aj chlapca ktory strielal prvykrat a tam ten pristup rovnaky nebol.
Iste som neuviedol vsetko a mal som to asi poslat v pm, ale nemam problem s tym aby to vedeli vsetci. Tie procedury boli uz len vyvrcholenim vsetkeho.

Iste nam to bolo vsetkym luto nakolko sa nam vzdy v Komarne vsetkym pacilo.
yarco
moderátor

Peter:
Tych 15 procedur nazbierali myslim dvaja strelci, nie cely squad kazdy po jednej.
Bolo to na stejdzi c.1, kde sa strielalo z podrepu/poklaku a vyklonu zo stvorca cca 1x1m. No a strelec zaklakol a zacal palit, pricom vzadu nohou presahoval az za latku. Co rana, to PT, preto sa ich tolko nazbieralo.

Bolo to trocha komplikovane a stiesnene, ale dalo sa. Chlapi mali skratka smolu. :(
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"