Chyby na fóre
-
inspiring_tharp
Nie je to chyba, ale nechcel som zakladať novú tému. Všimol som si že info maily o nových príspevkoch už nedostávam od info[zavináč]webforum[bodka]sk, ale od panzer[zavináč]valka[bodka]cz. Prečo bola ureboná táto zmena? Zmenili sa aj iné, pre bežných fóristov transparentné veci?
Naposledy upravil/-a inspiring_tharp v 28 Jan 2011, 17:40, upravené celkom 1 krát.
Keďže som jediným z adminov, ktorí sa fóru venuje, zmenil som aj adresu, na ktorej je možné ma kontaktovať. Ale kto chce, môže písať aj na info[zavináč]webforum[bodka]sk. Má to ale jednu chybu - odpoveď neprídeberserker napísal:Nie je to chyba, ale nechcel som zakladať novú tému. Všimol som si že info maily o nových príspevkoch už nedostávam od info[zavináč]webforum[bodka]sk, ale od panzer[zavináč]valka[bodka]cz. Prečo bola ureboná táto zmena? Zmenili sa aj iné, pre bežných fóristov transparentné veci?
Čo sa týka ďalších zmien - do pracovného pomeru na dobu neurčitú boli prijatí ďalší moderátori, zoznam je tu http://www.webforum.sk/viewtopic.php?p=36687#36687. Iné zásadné zmeny robené neboli.
-
inspiring_tharp
- 2weird2die
- častý prispievateľ
- Registered for: 15 years 9 months