WEBFORUM Cup
Ja na preteku od startovneho 20eur vyssie ani nechodim,ani nebudem.Ja osobne nema nic proti nech si kazdy napise do propozicii co chce,ale nikto mi nebude kazat co mam a co nie.OMLUVAM SA VSETKYM KOHO SOM SA PRISPEVKAMI DOTKOL,nehadzem vsetkych do jedneho vreca.Dokonca som spoznal par dobrych ludi,padla.
-
inspiring_lederberg
Práve som sa vrátil a to má byť čo
Chcem všetkých zúčastnených vyzvať, aby sa zamysleli nad svojimi príspevkami a zbytočne nevírili vodu medzi WFC a SAPSom.
Nech mi niekto vysvetlí lebo som len taký buran z dediny nad čím sa mám zamyslieť: nad tým ako ma za chrbtom niekto osiera a ja mám držať hudu to sme kde, a mňa treba riešiť, so mnou sa treba porozprávať, že si poviem názor na majstrov sveta že ma za chrbtom osie.... Komu som nepohodlný.
Prepáčte zdravá jadro strelcov SAPS nikdy som vás nechcel uraziť viem, je vás dosť serióznych ale intrigánov neznášam. Toto je presne ono prečo som odišiel z niektorých strel. disciplín. Ja som nechcel nad vami vyhrať mňa sa nebojte ja roky strieľam pre zábavu a partiu. Takže si najprv vyriešte tých supermanov a potom bude v strelectve fajn. Na mňa nikto bezdôvodne sr... nebude a poviem svoj názor rovno do očí a nie ako trafené husi ktoré som trafil, vy sa zamyslite. Majte sa a nech sa vám darí[/b]
Chcem všetkých zúčastnených vyzvať, aby sa zamysleli nad svojimi príspevkami a zbytočne nevírili vodu medzi WFC a SAPSom.
Nech mi niekto vysvetlí lebo som len taký buran z dediny nad čím sa mám zamyslieť: nad tým ako ma za chrbtom niekto osiera a ja mám držať hudu to sme kde, a mňa treba riešiť, so mnou sa treba porozprávať, že si poviem názor na majstrov sveta že ma za chrbtom osie.... Komu som nepohodlný.
Prepáčte zdravá jadro strelcov SAPS nikdy som vás nechcel uraziť viem, je vás dosť serióznych ale intrigánov neznášam. Toto je presne ono prečo som odišiel z niektorých strel. disciplín. Ja som nechcel nad vami vyhrať mňa sa nebojte ja roky strieľam pre zábavu a partiu. Takže si najprv vyriešte tých supermanov a potom bude v strelectve fajn. Na mňa nikto bezdôvodne sr... nebude a poviem svoj názor rovno do očí a nie ako trafené husi ktoré som trafil, vy sa zamyslite. Majte sa a nech sa vám darí[/b]
-
inspiring_ptolemy
kurňa clopi tak pekne ste začali a tak na K...t to končí . Ja vôbec nechápem o čo vám tu vlastne ide, veď na začiatku sa povedalo že sa nebudú robiť žiadne rozdiely medzi strelcami ( reg./nereg.) . To ste už zabudli na tie krásne predstavy o tom že urobíme preteky WFC pre ludí čo radi striľajú a majú zaľubu v stelbe a radi sa pozhováraju s ludmi podobnej krvnej skupiny. Veď sa tu vadíte ako malé deti v škôke_ ten mi urobil také bobo a on zasa mne také_. Predsa pár dementov čo človek v živote stretne vám nemôže pokaziť chuť strieľať a stretávať sa s dobrou partiou a priateľmi. Dúfal som že WFC bude mať perspektývnejší priebeh a že nezostane len pri tom nultom ročníku.
PS: a ešte niečo nezabúdajte na to že aj vďaka tým luďom zo SAPSU si môžeme ísť streliť level 1 ,veď každý nemá možnosť si isť zastrielať do vlastneho klubu prip.si spraviť vlastnú klubovú súťaž.
PS: a ešte niečo nezabúdajte na to že aj vďaka tým luďom zo SAPSU si môžeme ísť streliť level 1 ,veď každý nemá možnosť si isť zastrielať do vlastneho klubu prip.si spraviť vlastnú klubovú súťaž.
- Igoca
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 18 years 3 months
- Kontaktovať používateľa:
NAZDAR STRELCI A STRELČATÁ, WEB JE VEREJNÉ MIESTO NA VOĹNÉ a SLOBODNÉ PREZENTOVANIE SA, SVOJICH NÁZOROV, MYŠLIENOK, POSTOJOV...etc,etc
ŽIADAM VÁS o KOREKTNE, ETICKÉ a NEKONFRONTAČNÉ VYSTUPOVANIE
================================================
Strieľanie je drahý šport a viem , že ho máte radi,ale nik Vás nenútil strieľať v Sielnici kolo SAPS. Ak áno súhlasili Ste s podmienkami usporiadateľa
DAJTE na radu Vašich priateľov z WFC / glock34, scar, noacoak , bbpd, a spol. OSOBNÉ VECI cez PM a NEZAŤAŽUJME OSTATNÝCH ÚČASTNÍKOV FÓRA
ŽIADAM VÁS o KOREKTNE, ETICKÉ a NEKONFRONTAČNÉ VYSTUPOVANIE
================================================
Strieľanie je drahý šport a viem , že ho máte radi,ale nik Vás nenútil strieľať v Sielnici kolo SAPS. Ak áno súhlasili Ste s podmienkami usporiadateľa
DAJTE na radu Vašich priateľov z WFC / glock34, scar, noacoak , bbpd, a spol. OSOBNÉ VECI cez PM a NEZAŤAŽUJME OSTATNÝCH ÚČASTNÍKOV FÓRA
Naposledy upravil/-a Igoca v 10 Júl 2009, 14:04, upravené celkom 2 krát.
U nas bude asi pekne, aj ked rano sa tvarilo inac
. Ale tu od vcera nejak hrmí
. CO MATE VSETCI PREDMENSTRUACNY SYNDROM ? Nestacim sa cudovat
. No nic. Kazdy ma narok aby mu raz za cas zaj*balo
. Vacsina si to uz vybrala vcera. Uz ste to snad trochu rozchodili a zas bude vsetko OK
.
Naposledy upravil/-a DUSO v 09 Júl 2009, 08:46, upravené celkom 1 krát.
-
inspiring_bose
Nic v pohode ja som to vcera sledoval s otvorenou hubou a pi*oval som ako sa vsetko dokaze pokazit. Inac vobec neviem o co ide, ale myslim si ze sme v prvom rade rodina strelcov a milovnikov zbrani a aj v najlepsej rodine to niekedy zaskripe...dufam ze toto bolo maximum skripotu, lebo ma srdce boli, ked sa moji milacikovia hadaju. Dufam ze vam kramy prestali a dnes bude vsetko iba
takto vesele....budem musiet niekedy prist na to WFC osobne sa na vas kuknut...