WEBFORUM Cup

Používateľov profilový obrázok
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa yarco »

DUSO:
SYNDROM, ked uz :wink:
DUSO
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa DUSO »

opravene na SYNDROM, :idea: 8)
inspiring_tereshkova

Príspevok od používateľa inspiring_tereshkova »

Ja som presvedčený, že sa nič nepokazilo...a držíme sa i naďalej toho, prečo sme sa sem zaregistrovali.
Igoca
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 3 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

VO WFC SA STRIEĽA S PRIATEĽMI PRE RADOSŤ A V POHODE.
Treba si pustiť žilou - súhlasím. Pustili sme žilou a je to vonku .
WFC šlape ďalej, tak ako sme sa dohodli a v zhode so svojím streleckým okolím - nežijeme predsa vo vzduchprázdne. Nič nekončí, je to prirodzený vývoj, musia prísť aj trenice, aj strety s okolím.
Farba písma zmenená na želanie WFC Woman Squad - bycz móze ?
odkaz od jedného z nás:
kurňa chlopi tak pekne ste začali a tak na K...t to končí . Ja vôbec nechápem o čo vám tu vlastne ide. Veď na začiatku sa povedalo že sa nebudú robiť žiadne rozdiely medzi strelcami ( reg./nereg.) . To ste už zabudli na tie krásne predstavy o tom že urobíme preteky WFC pre ludí čo radi strieľajú a majú zaľubu v streľbe a radi sa pozhováraju s ludmi podobnej krvnej skupiny. Veď sa tu vadíte ako malé deti v škôke_ ten mi urobil také bobo a on zasa mne také. Predsa pár dementov čo človek v živote stretne vám nemôže pokaziť chuť strieľať a stretávať sa s dobrou partiou a priateľmi. Dúfal som že WFC bude mať perspektívnejší priebeh a že nezostane len pri tom nultom ročníku.
PS: a ešte niečo nezabúdajte na to že aj vďaka tým luďom zo SAPSU si môžeme ísť streliť level 1 ,veď každý nemá možnosť si isť zastrielať do vlastneho klubu prip.si spraviť vlastnú klubovú súťaž.
Naposledy upravil/-a Igoca v 10 Júl 2009, 11:05, upravené celkom 2 krát.
inspiring_hamilton

Príspevok od používateľa inspiring_hamilton »

Chlapci, poprosím nemeňte farbu písma- normálne mi to vykrikuje z obrazovky a chvíľami od kriku nedokážem ani prečítať ..... 8)
Daskaz
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa Daskaz »

Hlavne ta cervena sa snazi ujst... Pekny den
inspiring_wu

Príspevok od používateľa inspiring_wu »

do tejto debaty som nechcel prispievať a rozvášňovať emócie, ale pre tých, ktorí nevedia, z čoho to vzniklo:
SIG1 bol na súťaži v Sielnici, kde po zaplatení štartovného VOBEC NEBOL VO VYSLEDKOVEJ LISTINE, na čo ho upozornil až rozhodca po odstrieľanom 4. parkúre. Verím tomu, že to chlapci zo Sielnice nespravili zo zlomyselnosti, alebo ziskuchtivosti... pravdepodobne ho upozorniť zabudli, hoci podľa mňa to urobiť mali...
o tom bol ten príspevok, že SAPS-kári budú platiť viac a vyhodnocovať ich nebudeme... jednalo sa o klasický WFC-pod.eb (terminus technicus) a nebolo to myslené vážne a v tej rovine to malo aj ostať. ostatné príspevky boli iba vyfučanou parou nad Papinovým hrncom. Ostávame priatelia, či sme z WFC, ŠSS, SAPS, IDPA... to je jedno. pozrime sa okolo seba, ako sa kvôli peniazom a nezhodám rozpadajú kluby, rušia súťaže, prípadne sa čoskoro rušiť budú (niektoré mierenky napr.) a poučme sa z toho. Môžme si pomôcť jeden druhému a zachovajme tento šport na takej úrovni, ako je, alebo si ho ešte zlepšime. ALE SPOLU.
inspiring_hamilton

ďakujeme za uvedenie svetla do tmy.... moja úplne detinská otázka je: Prečo sa Sig1 priamo neopýtal z akého dôvodu to tak je a mal žiadať okamžitú nápravu! Buď dodatočné zapísanie event. vrátenie peňazí.... nič nenormálne........ bez akýchkoľvek úvah o úmysle :wink:
mňa by ešte zaujímalo- nechcem podnecovať nepokoje - tak to ani neberte- som diskurzívna a zvedavá osoba 8) - ako každá žena, ako bol uvedený Sig1 odškodnený? Môže sa to aj iným stať, tak čisto z tohto dôvodu.
Michal1
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 19 years 1 month
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Bionda: podla pravidiel IPSC, ako neregistrovaný strelec v SAPS, nemal vobec startovat na tom preteku.
Nechali ho si to odstrielat "len pre jeho zabavu", ale pravidla to nedovoluju a preto ho nemohli ani vyhodnotit, naco ho mali ale urcite upozornit.

Strielat a vyhodnotit ho mozu iba na Leveli I, kde mozu podla pravidiel IPSC strielat aj neregistrovany strelci v SAPS.

Je to takto rozdelene, aby na sutaze typu Level I - jednoduche sutaze, prisli zaujemcovia o tento sport a vyskusali si ho a daco natrenovali predtym ako sa prihlasia do SAPS a zaplatia poplatok.
NASTY
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 3 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NASTY »

nechcem este viac mutit vodu SIG-a poznam osobne bol par krat u nas na klubovke strielat je to fajn chlapik no vzdy ked idem na pretek zistim si pre koho je, ci registrovany strelci alebo nie ci je lewel 1 alebo vyzsi a na druhej strane nechapem usporiadatela preco mu vobec dovolili strielat, je to cudne
inspiring_hamilton

Myslím si, že ak to vie každý dopredu, je to korektné a každý má možnosť voľby.
V tomto prípade som však mala dojem, akoby to vopred nebolo jasné.

P.S. ja Sig1a vôbec osobne nepoznám, nie je ani moja rodina, ani nikto z mojich blízkych 8) :wink:
inspiring_lederberg

Príspevok od používateľa inspiring_lederberg »

Bionda...

Tak to je asi posledna vec co ti chyba ku stastiu SIG1-rodina :lol: :twisted:

igoca...
Dievcata frflu na farbu ale v tomto pripade asi pomohla nepokoje utichli :roll:
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Takze uz som spat-predmenstruacny syndrom nemam,ale k veci este tolko.bbpd co napisal mal uplnu pravdu,niektore veci sa myslia ako podj...b a niektory ich beru vazne.Vsetko ostatne bolo vysvetlene,WFC zostava zachovany,nic sa nemeni,ani som nic ja osobne menit nechcel.Iba si chcem povedat co si myslim.Teraz k tomu panovi co rad pise farebnym pismom.igoca-SAPS-robi level 1,alebo viac menej kluby tomu naklonene :!: Doteraz som poriadal aj s partou akcie u nas,dalej som chodil do MT gun klub hodne rokov,ked este niektory s vam nemali ani ZP.Takze mne nejaka organizacia nechyba,dalej je tu v SR situacka,lacna,podla pravidiel IPSC na urovni SAPS.tO ZE KAZDY NEMA MOZNOST SI IST BUCHNUT NA STRELNICU,ALEBO DO VLASTNEHO KLUBU,je dotycnych problem.Na slovensku je vela klubov co radi uvitaju novych clenov,len sa treba kopnut a ist.To ze ma niekto strelnicu a klub to neni na zavidenie.Ten kto presiel pataliamy ten vie co to je,schvalovanie,posudky,zmluvy,najmy a hlavne ked je 50ludi plnych reči a nikto nič preto neurobi.Ako som dostal klub od byvaleho predsedu tak nas bolo 22,teraz vyse 50strelcov,ktorych som skoro vsetkych dotiahol ja.Uz 8 rokov sa snazim aby som zvyditelnil strelectvo u nas v regione,snazim sa pomoct ludom co maju zaujem a pod.Potom ma uraza ked niekto napise kazdy nema moznost-ma ju len treba niečo robit aj pre ludi,treba sa obetovat a mate klub strelnicu a podobne veci.Trocha som sa rozpisal mimo temy ze :twisted: ako obvikle,ale nevrtam do nikoho iba sa snazim obhajit utok ako niekto niečo robi na level 1.Robit sutaze v levele 1 je makacka ,zodpovednost,ale pritiahnut ludi vobec strielat,vysvetlit im ze my strelci niesme zabijaci to je umenie :?PS-musel som pisat lebo po telefone by som sa nedostal k slovu :twisted:
inspiring_lederberg

Príspevok od používateľa inspiring_lederberg »

Ospravedlnte BALISTOiLA on doma asi nemoze tak sa nam rozkecal tu :twisted:
Este par takychto prispevkov a bude to na knizne vydanie :lol:

igoca...
kedze ty sa nestihas ani chvalit Witaj v rodine noRinco :wink: alebo inak povedane made in China :D
HEDO
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 3 months

Príspevok od používateľa HEDO »

SAPS -WFC- a co mi :shock: starsico tak nas hodnotit zvlast nech aj nam nejaka spomienka doma visi okrem nasich ftakov.
Zamknuté

Návrat na "Webforum CUP"