Idem na skúšky, držte palce!

inspiring_noyce

Príspevok od používateľa inspiring_noyce »

ako dovod som dal aj to, ze vypomaham v rodinnej firme a pracujem v nadnarodnej firme, kde mam zverene veci. na skuske som siel bez pripravy a nekompromisne som vsetko vedel. prokurator este zavtipkoval, ze nestihol ani kavu vypit, ale ohladom A-cka nemal ziaden problem :)
miro285
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa miro285 »

V prvom rade gratulujem, v druhom rade, odkiaľ si? :)
inspiring_noyce

Kosice - Okolie. Dakujem. Som rad, ze to uz mam. :)
Používateľov profilový obrázok
peter9898
prispievateľ
Registered for: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa peter9898 »

Tam ja som na skuske nemal prokuratora mozno preto mi to A nedali. Alebo skor koli pomerom ohladom A. Gratulujem este raz.
kamov
prispievateľ
Registered for: 15 years 5 months

Príspevok od používateľa kamov »

Ty si mal na skuske prokuratora? To radsej nepisem o svojej lebo ju uznaju neplatnu :D
sundance.kid
prispievateľ
Registered for: 15 years 4 months

Príspevok od používateľa sundance.kid »

snad nebudem OT v tejto teme, ale tesim sa y cerstveho ZP (5.5.). AEF v PN, uplne bez problemov. Huraaaaa :D
Childe89
občasný prispievateľ
Registered for: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa Childe89 »

v PN? Ja sa tiez chystam na zbrojak v PN :D Budem si davat B a E, Acko ani neskusam, to by mi asi nedali :? Najviac sa bojim teoretickej skusky, lebo ucenie mi moc nejde :oops: Musim si najprv daco postudovat, zohnat novu knihu (mam len cervenu) a potom sa prihlasim... po skuskovom v skole :P
peter9898
prispievateľ

Leon: neboj sa nic to hravo zvladnes :) ja som mal tiez obrovsky strach a nakoniec sme sa vsetci aj zasmiali ...na mne samozrejme :D
inspiring_noyce

gratulujem ku skuske. app. mam po skuskach tu zelenu knihu, ked niekto potrebuje. (podla mna si to staci dobre precitat 2x a malo by to stacit, nie je to tazke)
inspiring_knuth

Príspevok od používateľa inspiring_knuth »

A tak 2x je asi malo, jedine ze by mal fotograficku pamat. Len sa to poriadne nauc a potom ta ziadna doplnujuca otazka od prokuratora neprekvapi.
peter9898
prispievateľ

Ja som tiez len 2x precital ...teda zakony raz a 2x otazky a odpovede. Stacilo to ;)
kamov
prispievateľ
Registered for: 15 years 5 months

Príspevok od používateľa kamov »

Na skuske so mnou bol jeden ujo ktory to precital dvakrat (aspon tak vravel) a nevedel ani povedat co je Kn a NO, nieto rozdiel medzi nimi. Najlepsie bolo ked zapotil ze hlaven si mozme navrtat a lubovolne upravit aby sme tym docielili vyssi vykon, o prebijani streliva sa vyjadril ze to je zakazane :D Samozrejme nespravil

Mne najviac pomohlo citanie tohto fora, pri citani otazok som zistil ze si dost veci iba opakujem :) Kebyze sa mam ucit len z knihy ako tatalny laik bolo byto omnoho omnoho tazsie
inspiring_knuth

Príspevok od používateľa inspiring_knuth »

Ja som sa tomu venoval viac aby som nemusel ist druhy krat. Ale je pravda, ze ono je to dost logicky poskladane a ked porozmyslas - odpovies spravne.

Pocas mojej skusky tam bolo par borcov co sa do toho moc nekukli a tak to aj vypadalo. Riadna grilovacka. :twisted:
inspiring_hoover

Príspevok od používateľa inspiring_hoover »

na mojej mal typek otvorenu knihu a odpisoval z nej .... policajt si to vsimol asi po 5 minutach a typek s prehladom : ved ja som myslel ze to sa moze :D
3500korun
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 6 months

Príspevok od používateľa 3500korun »

Ja som robil pred 7 rokmi, tak si to už moc nepamätám, ale tuším som to tiež len prečítal raz zákony, 2x tie otázky na ktoré som už na väčšinu vedel odpovedať lebo som si to pamätal z toho zákona. Bolo to celkom "logické" keď som sa nad tým zamyslel, že prečo to asi tak je, a potom som si to podľa toho lepšie zapamätal.
Ako príklad ma napadá otázka z autoškoly - nemôže sa parkovať tesne A, pred prechodom B, za prechodom C, alebo ani ani? Z môjho pohľadu dosť blbá otázka hodná nabiflenia, kým mi kamoš nepovedal - veď ale to preto, aby prichádzajúce auto videlo na chodcov, takže A je správne.
No a takto je to aj so zbrojákom. Treba sa nad tým zamyslieť a neučiť sa naspamäť tie otázky, nedajbože paragrafy. Pôjde to oveľa rýchlejšie a aj si to človek zapamätá.
Prajem veľa šťastia a radosti budúcim držiteľom :wink:
Napísať odpoveď

Návrat na "Zbrojný preukaz"