CZ P-07
-
UmiNeywitz
- občasný prispievateľ
- Dátum registrácie: 1 year 9 months
Dakujem za odpoved, take nieco som si aj myslel. Ked sa mozem opytat ako sa da spravit nakup z cajun GW? Cez ich ofiko stranku mi nedovoli objednat veci ako sadu pruzin mimo US.
ked pojdes do FAQ na stranke najdi cast international customers abo tak volajako sa to vola a je tam gmail, mail na jedneho typka na ten mail napises o co mas zaujem, nesmu to byt zbranove casti, mozu to byt len suciastky vyrobene odnich, napr chcel som CZ plug na hlavnu pruzinu, lebo origo je tam to ocko pre vojenske a policajne pouzitie ked chces pripevnit k opasku a sa mi to nepaci, mi odpisal, ze to nemoze lebo je to zbranova cast od OEM vyrobcu, ale ich suciastky sa nerataju za zbranove casti.
potom ti odpise a vyrobi fakturu rataj, ze pripocita vysoke postovne ak si dobre pamatam bolo to 80 dolarov, mozno bude uz vyssie.
Po zaplateni asi cez paypal, som bol potom v nevedomosti hadam aj 3 mesiace a ked uz som chcel pisat, ze ci nema dajake info sa to zrazu objavilo.
Toto bolo asi 2-3 roky dozadu takze ci bude nieco inak, alebo to vobec este takto funguje netusim.
potom ti odpise a vyrobi fakturu rataj, ze pripocita vysoke postovne ak si dobre pamatam bolo to 80 dolarov, mozno bude uz vyssie.
Po zaplateni asi cez paypal, som bol potom v nevedomosti hadam aj 3 mesiace a ked uz som chcel pisat, ze ci nema dajake info sa to zrazu objavilo.
Toto bolo asi 2-3 roky dozadu takze ci bude nieco inak, alebo to vobec este takto funguje netusim.
-
UmiNeywitz
- občasný prispievateľ
- Dátum registrácie: 1 year 9 months
Dakujem za odpoved, je dobre mat info od cloveka co to realne absolvoval. Trochu som sa obaval, ze to bude nejaky krkolomny postup s obmedzeniami, ale ked clovek nieco chce tak to obsolvuje 
-
matyashisko
- prispievateľ
- Dátum registrácie: 3 years 7 months
Mne sa zda, ze uz vobec neposielaju. Ale mozem si to mylit s M-Carbo. Viem, ze niekomu z nich som v nedavnej minulosti takto pisal na medzinarodny dopyt a odkazali ma najst si obchod v EU. Ze uz priamo posielat ziadne gun parts nemozu.
Takto som komunikoval aj s JohnnyGlock a to iste... Jedine cez preposlanie z "US schranky" a to sa naklady na male veci dostavaju na neunosnu uroven.
Takto som komunikoval aj s JohnnyGlock a to iste... Jedine cez preposlanie z "US schranky" a to sa naklady na male veci dostavaju na neunosnu uroven.