Doplnky na GLOCK

Používateľov profilový obrázok
gewehr
expert
Registered for: 21 years 3 months

Príspevok od používateľa gewehr »

vylestenie stojiny sposobi primarne smensenie odporu spuste, vplyv na chod spuste je len kozmeticky, ked chces zlepsit chod spuste na glocku (a co is budeme hovorit, ten je na vacsine kusov dost "sekany") treba urobit upravy na viacero suciastkach spustaku :wink:
inspiring_bose

Príspevok od používateľa inspiring_bose »

...ano idem si dat ten oval, nepleties si ma, spravia mi to v Skalici. A neotravujes, budem rad ak mozem nejako pomoct, poradit.
K tej vylestenej stojine, pisal som ze prave na mloku mi to pripada zbytocne, lebo pri ,,velkom strielani,, dochadza prave pri mloku k istym deformaciam-opotrebovaniam a to by som musel zakazdym lestit a vymienat nielen tu stojinu no a special z toho nikdy nebude. Takze radsej si to nevsimam a strielam tak ako to je...
NASTY
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NASTY »

Branislav --- kde si kupoval tu stojinu???????
yarco
moderátor
Registered for: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

kuro159 napísal:...ano idem si dat ten oval, nepleties si ma, spravia mi to v Skalici. A neotravujes, budem rad ak mozem nejako pomoct, poradit.
Otravovat budem, ked to budes mat hotove :wink:
Daj potom vediet a hod sem pripadne aj nejake foto.
inspiring_bose

Yarco...mozme a sretnut potom CC-cku a tam si to omakas, tento stvrtok to budem mat hotove...
Xader
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Xader »

Neviete mi poradit nejaky shop, alebo niekoho kto by mi vedel poradit ?
Potrebujem "tycku" s pruzinou, co je pod hlavnou...ale tazsiu, wolframovu najlepsie. Z USA sa to asi neoplati objednavat a cakat :? :x :cry:
inspiring_bose

...staci ti len tycka pruzinu pouzijes vlastnu...ale kupit sa to da niekde v cechach, na mujglock o tom pise jeden manik ,,Haleot,, a ma aj link na cloveka co to predava a stoji to okolo 4000,-Ck, skus ho oslovit cez PM nech ti da ten link...najdes to tu...
http://forum.mujglock.com/wolframova-tycka-t4642.html

...mozno by som skusil aj tu nerez+ortut...ale najlacnejsia bude asi ocelova a tu ti viem nechat vytocit, keby sa nedala kupit... :wink:
Xader
častý prispievateľ

Dik za odkaz, ten uz mam davnejsie prelezeny :D a ta cena sa mi zda byt fakt zderstvo :x tiez som premyslal, ze to dam spravit puskarovi...ale keby si mal aj ty moznost, tak by to bolo super. tu pruzinu pouzijem ? vrchna cast je "zatvaracia" ?
myslim , ze by stacila urcite aj ocelova, lebo tato omelohmotna fakt nevazi nic a nejaky gram navyse by nebol naskodu :twisted:
inspiring_bose

...preco by si nepouzil pruzinu, samo ze ju mozes pouzit, iba tvoja plast tycka to neroschodi :twisted: ...na konci mozem nechat spravit dierku so zavitom na srob...ale ten tam nepotrebujes a budes skladat ako CZ75com...s tym srobom su problemy stale sa uvolnoje...ale ako chcete mozem dat spravit aj take aj take...

Len mi zmeraj priemer tycky zo 17tky, lebo ja mam 22jku a neviem presne ci mame rovnaky priemer.... :wink:
Xader
častý prispievateľ

Pomeram to a napisem...idem ti to hodit do PM...
MRBLUE
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa MRBLUE »

Mam GLOCK 34. Na G34 je stojina 2kg a chod spuste sa mi zdal prijemnejsi ako napriklad na G17. Mozno 34ku robia preciznejsie,alebo je to len moj dojem,z dovodu ze je drahsia. :lol: Upravy som robil len dve,dal prec predlzeny zachyt zaveru a nahodil obycajny a mieridla som dal kovove tritiove. A vlastne este plus2 botku zasobniku... Este rozmyslam nad tyckou vratnej pruziny tlmiacej spatny raz,robi to napr. FAB DEFENSE,ale su zmiesane ohlasy na to. Tiez Wilson ma taky gumovy doraz,ale tam tiez treba dat kovovu tycku vratnej pruziny. Inak,celkom by som prijal hmatniky aj v prednej casti zaveru,ale u nas ani v Cechach to myslim nikto nerobi...
MASH4077
prispievateľ
Registered for: 16 years 4 months

Príspevok od používateľa MASH4077 »

MRBLUE presne taký istý pocit mám u mojich G17, G31 s 2,5kg stojinami. Niečo pravdy bude na tom, že 17-tok a 19-tok "súkajú" viac než ostatných modelov, teda niekde sa to musí odzrkadliť. Škoda, že nielen v cene ale aj v kvalite :cry:
inspiring_bose

...na vasom mieste by som si pockal na original dvojitu pruzinu zo G17 stvrtej generacii...ona bude nahradzat chybajuci dorazovy bufer a strelba ma byt este pohodovejsia...za chvilku to bude vonku a bude sa to dat kupit...ja som si to dopredu objednal na svojho milaska G22 a nebude to stat take nekrestanske peniaze ako od roznych tuningacov...radim vam pockajte tie dva mesiace, bude to stat zato... :wink:
MRBLUE
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa MRBLUE »

Kovove voditko vratnej pruziny stoji od nejakych 50eur,ta vecicka od FABDEFENSE myslim 80-90eur a ten gumovy doraz od WILSON 6ks par dolarov. To zasa neni tak vela,ak by to naozaj fungovalo. Kedy tu maju tie dvojpruziny byt? Asi v tej Skalici,kam chodis to budu mat prvi,co?
inspiring_bose

...po IWE 2010 a ta je v druhej polovici marca...po vystave sa bude dat objednavat oficialne vsetko na 4.gen....a mam take chute :P urobit z mojho milaska ,,superzbran,, :D :D
Napísať odpoveď

Návrat na "Glock"