Brokovnice

Používateľov profilový obrázok
Sigarms
prispievateľ
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa Sigarms »

tu Turecku som uz videl v predponuke jednej Ceskej firmy. Ked bude s nou realna skusenost a bude to mat zasobnik aspon na 20 nabojov :lol: tak porozmyslam. Na zombikov by som ale v tomto momente bral urcite ten klon 870ky.
Rad by som si vyskusal Saigu s tym rotacnym zasobnikom :roll:
luke
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 1 month

Príspevok od používateľa luke »

minule si hovoril ze nutne potrebujes keltec ksg...
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

jj nutne potrebujem hlavne miesto v trezore... alebo vacsi trezor

na rozdiel od KelTeca , tu H&R alebo 1919 a vacsi trezor na SK aj zozeniem
inspiring_montalcini

Príspevok od používateľa inspiring_montalcini »

Kde na Slovensku maju este tu H&R Pardner pump ? A v akej cene ? V USA sa daju kupit za 160$ :shock:
Sigarms
prispievateľ

Viem len ze u Frana inde neviem. Ano aj ja ked vidim tie ceny v statoch tak dostavam mdloby . Ani sa potom necudujem ked citam ich fora a tam to zacina isli sme na nakupy zena do Kmartu ci co ja do obchodu so zbranami a tak som tam videl novu xy.... tak som to kupil. Radsej uz dalej necitavam. :(
mototechna
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mototechna »

roman napísal:jj nutne potrebujem hlavne miesto v trezore... alebo vacsi trezor

na rozdiel od KelTeca , tu H&R alebo 1919 a vacsi trezor na SK aj zozeniem
Tento istý problém rieši zrejme aj tento týpek... Alebo to možno vôbec nerieši :)
Obrázok
DDT
prispievateľ
Registered for: 15 years 2 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DDT »

Ruskyj napísal:Kde na Slovensku maju este tu H&R Pardner pump ? A v akej cene ? V USA sa daju kupit za 160$ :shock:
http://zbranepresov.sk/?p=495

http://www.zbrane-frano.sk/main.php?pag ... k=produkty

U Frana ta cena bola podobna, ked tam budes nahodou volat tak sa pytaj na MARLIN, oni to mali vedene pod tymto menom.
Preco, to sa ma nepytaj, ani oni sami nevedeli povedat. 8)
inspiring_montalcini

Dik za tipy. Len tych 290€ sa mi vobec nepaci, to sa mi asi aj oplati priplatit 100€ za origo Remingtona... :(
DDT
prispievateľ
Registered for: 15 years 2 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DDT »

U Frana to bolo este kusok lacnejsie. :wink: :wink:

Otazka ale je kde na SK zozenies orignal Remingtona, a ci ta kvalita bude stat za tu cenu.
Pokukaj americke fora, fakt tam par ludi pisalo ze sucasna produkcia 870tok od Remington priamo je dost nahovno.

A Sigarms ti porozprava o kvalite 887ciek. :twisted:

Potom este ci za to bude stat to ostarovanie sa z dovozom niekde z vonka.
Ked za par supov mas rovno pod nosom, s 2 rocnou zarukou, v podstate v pohode fungujucu vec, aj ked cinsku.

Ale je to na "vkuse kazdeho soudruha", ja nemam nic z predaja H&R takze mi je to jedno. :twisted: :twisted: :D 8)
inspiring_montalcini

Tak v Ziline som to isty cas riesil u Stasika (ked som mal € navyse) a vychadzala nejakych 420€ zakladna verzia 870ky. Ale to bolo minuly rok, tak neviem ci to este plati, ani odkial to malo byt.
vanto
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa vanto »

V ke som videl novu 870-tku za nejakych 450. V plastovom prevedeni.
me2dik
prispievateľ
Registered for: 14 years 5 months

Príspevok od používateľa me2dik »

No kedze kamarat ma ten presovsky shop so zbranami tak sa mozem vyjadrit :D mali sme na strelnici 870 a h&r, totalna kopia aj co sa criev tyka a zo strelby vysla lepsie h&r, momentálne vraj na slovensku už niesu budu v juni, kamarat mi vravel ze ma prist 15 kusov.
Jean
prispievateľ
Registered for: 14 years 8 months

Príspevok od používateľa Jean »

Na zahranicnych forach sa dost casto rozobera ze h&r je kvalitativne na tom lepsie ako origo remington 870.

Ta cena v USA je fakt brutal.
Naposledy upravil/-a Jean v 11 Apr 2012, 20:48, upravené celkom 1 krát.
Sigarms
prispievateľ

Svata pravda co pise DDT o tej mojej podarenej origo Remingtonke.
Ked strielame spolu ja nadavam na tu svoju a on striela zo svojej H&R bez problemov. Ja by som si rozhodne pri vybere kupil radsej H&R.
Verzie co som pocul ze v USA sa robia len R700 a vsetko ostatne po inych krajinach neviem co je pravda ale moze byt. Nakoniec to kludne moze byt v jednej tovarni ale akoze origo sa im nedaria :shock:
bus driver
častý prispievateľ
Registered for: 14 years 6 months

Príspevok od používateľa bus driver »

290 Eur za H&R Pardner pump by som nedal, aj ked netvrdim, ze je nekvalitna. Ta cena je dost vysoka. Remington 870 som obzeral v KE, ale uz povrchova uprava ma odradila. Rozhodol som sa pre Winchester SXP Defender za 448 Eur z Hermesu a nelutujem. Kvalita vypracovania velmi vysoka, aj ked je to MADE IN TURKEY. Super presna, slugy isli presne tam, kde som mieril. A to som strielal z brokovnice prvykrat v zivote.
Napísať odpoveď

Návrat na "Ostatné"