Rad by som si vyskusal Saigu s tym rotacnym zasobnikom
Brokovnice
-
inspiring_liskov
-
inspiring_montalcini
-
mototechna
- častý prispievateľ
- Registered for: 15 years 9 months
- Kontaktovať používateľa:
http://zbranepresov.sk/?p=495Ruskyj napísal:Kde na Slovensku maju este tu H&R Pardner pump ? A v akej cene ? V USA sa daju kupit za 160$
http://www.zbrane-frano.sk/main.php?pag ... k=produkty
U Frana ta cena bola podobna, ked tam budes nahodou volat tak sa pytaj na MARLIN, oni to mali vedene pod tymto menom.
Preco, to sa ma nepytaj, ani oni sami nevedeli povedat.
-
inspiring_montalcini
U Frana to bolo este kusok lacnejsie.
Otazka ale je kde na SK zozenies orignal Remingtona, a ci ta kvalita bude stat za tu cenu.
Pokukaj americke fora, fakt tam par ludi pisalo ze sucasna produkcia 870tok od Remington priamo je dost nahovno.
A Sigarms ti porozprava o kvalite 887ciek.
Potom este ci za to bude stat to ostarovanie sa z dovozom niekde z vonka.
Ked za par supov mas rovno pod nosom, s 2 rocnou zarukou, v podstate v pohode fungujucu vec, aj ked cinsku.
Ale je to na "vkuse kazdeho soudruha", ja nemam nic z predaja H&R takze mi je to jedno.

Otazka ale je kde na SK zozenies orignal Remingtona, a ci ta kvalita bude stat za tu cenu.
Pokukaj americke fora, fakt tam par ludi pisalo ze sucasna produkcia 870tok od Remington priamo je dost nahovno.
A Sigarms ti porozprava o kvalite 887ciek.
Potom este ci za to bude stat to ostarovanie sa z dovozom niekde z vonka.
Ked za par supov mas rovno pod nosom, s 2 rocnou zarukou, v podstate v pohode fungujucu vec, aj ked cinsku.
Ale je to na "vkuse kazdeho soudruha", ja nemam nic z predaja H&R takze mi je to jedno.
-
inspiring_montalcini
Svata pravda co pise DDT o tej mojej podarenej origo Remingtonke.
Ked strielame spolu ja nadavam na tu svoju a on striela zo svojej H&R bez problemov. Ja by som si rozhodne pri vybere kupil radsej H&R.
Verzie co som pocul ze v USA sa robia len R700 a vsetko ostatne po inych krajinach neviem co je pravda ale moze byt. Nakoniec to kludne moze byt v jednej tovarni ale akoze origo sa im nedaria
Ked strielame spolu ja nadavam na tu svoju a on striela zo svojej H&R bez problemov. Ja by som si rozhodne pri vybere kupil radsej H&R.
Verzie co som pocul ze v USA sa robia len R700 a vsetko ostatne po inych krajinach neviem co je pravda ale moze byt. Nakoniec to kludne moze byt v jednej tovarni ale akoze origo sa im nedaria
-
bus driver
- častý prispievateľ
- Registered for: 14 years 6 months
290 Eur za H&R Pardner pump by som nedal, aj ked netvrdim, ze je nekvalitna. Ta cena je dost vysoka. Remington 870 som obzeral v KE, ale uz povrchova uprava ma odradila. Rozhodol som sa pre Winchester SXP Defender za 448 Eur z Hermesu a nelutujem. Kvalita vypracovania velmi vysoka, aj ked je to MADE IN TURKEY. Super presna, slugy isli presne tam, kde som mieril. A to som strielal z brokovnice prvykrat v zivote.