SAPS

Používateľov profilový obrázok
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Mas uplnu pravdu :wink: Ondro a klub Artemis bez lichotok je podla mna jeden s najlepsich,super parta a ludia sa navzajom aj ked sa nepoznaju spravaju priatelsky.Ked som prisiel na akciu a nevidel na parkovisku pomaly auto starsie ako 5rokov,nadupane SUV- a podobne rychlo som prisiel na to ze vrchol je pre povedzme bohatsich :wink: Ale mne sa paci aj to ze kazdy na svoje moznosti skusa co si moze dovolit a kde sa moze zaradit.Moj trening je 500-700nabojov mesacne,co niekto minie len za hodinu tolko.Mat cas sa venovat kondicke pri beznych starostiach s detmi rodinou je tiez umenie :cry: Ale porovnat sa s konkurenciou,zistit ze sem tam padnu nejake parkury kde sme ich aj predbehli je dobry pocit.Na SPL sme uz aj registrovany a zistujem ze si radsej strelim jeden kvalitny pretek ako desat vazickovych,ale tam aspon vyhram :twisted: ked docielim v standarte aspon 85%NA vitaza budem uplne spokojny.
Rasto
expert
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Rasto vsetci vieme, ze kvalitne preteky nedosahu kvalitu drahsich lepsie organizovanych, ale vaz slova, lebo ti uz tlieskat nebudeme :-)
Alebo zacnem trenovat i ja a budes zemiakovy :P
Rasto
expert

Rasto napísal:Rasto vsetci vieme, ze webforum preteky nedosahu kvalitu drahsich lepsie organizovanych, ale vaz slova, lebo ti uz tlieskat nebudeme :-)
Alebo zacnem trenovat i ja a budes zemiakovy :P
BALISTIK
moderátor

Tu poslednu vetu berem za slovo :wink:
Rasto
expert

TO sa lahko hovori, ale tazko realizuje, ved sam vies.
I ked ja sa i dostanem na strelnicu, ale len ked si pozries moj podpis, vzdy ked idem tak vyvencim daco ine a potom toho moc nezatrenujem.
Napr teraz vencim Waltra koli vytazstvu v Komarne :-)
Michal1
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Chcem dat do pozornosti, ze aj SAPS sa aktivne pridala k apelu na ministr vnutra svojim otvorenym listom.
http://www.saps.sk/index.php?session=us ... d_news=335

Kopia listu:

V Lieskovci dňa 22. 09. 2010

Vážený pán minister, dovoľte aby som apeloval v mene všetkých priaznivcov praktickej streľby.
Naša organizácia je súčasťou medzinárodnej organizácie International practical shooting confederacion I.P.S.C. s centrálou v Ontáriu Canada, ktorá celosvetovo združuje viac ako stotisíc aktívnych členov vrátane juniorov a žien. Podstatou praktickej streľby je športové súťaženie z krátkych semi-automatických zbraní, z dlhých semi-automatických zbraní ako aj z brokových semi-automatických zbraní a zároveň aj z manuálnych zbraní ako sú napr. revolvery.
Dňa 19. 09. 2010 sa skončili majstrovstvá Európy IPSC v Belehrade, Srbsko, kde reprezentant Slovenska v junioroch získal zlatú medailu a družstvo Slovenska obsadilo tretie miesto. Už dlhoročne Slovenská reprezentácia získava na medzinárodnom fóre popredné umiestnenia, čím sa Slovensko stáva svetovou veľmocou v danom športe a úspešne reprezentujeme Slovenskú republiku. Strelecké kluby, ktoré sú združené v Slovenskej asociácii praktickej streľby dlhoročne budujú strelecké areály, kde množstvo občanov a hlavne mládeže nachádza uplatnenie a aktívne vyplnenie voľného času.
Apelujem na Vás pán minister hlavne z toho dôvodu, že pripravovaná novela by znamenala pre širokú skupinu poctivých občanov likvidáciu tohto športu a zánik našej organizácie v medzinárodnom združení. Naši členovia športovo streleckých občianskych združení rešpektujú zákon a majú dlhoročné návyky s manipuláciou so zbraňami a naším hlavným krédom na športových súťažiach je bezpečnosť a zdravie súťažiacich.
Samozrejme ako celoslovenská organizácia odsudzujeme akékoľvek zneužitie streľnej zbrane ako aj zbytočnosť každej nezmyselnej obete skratového konania.
Preto Vás žiadam v mene celej širokej streleckej verejnosti aby ste prípadnú novelu zákona o zbraniach realizovali s podporou streleckého športu na Slovensku.
V mene všetkých priaznivcov streleckého športu Vám vopred ďakujem.

S úctou
Ing. Ján Pálka
prezident SAPS

p. Daniel LIPŠIC
Minister vnútra
Pribinova 2
812 72
Bratislava
BALISTIK
moderátor

Krasny list a pravdivy,zlikvidovali by cele strelectvo čo budujeme :cry:
Rasto
expert

Konecne sa IPSC zobudilo a podporilo danu vec.

PS dokument je pristupny len zaregistrovanym :idea:
Michal1
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Myslis ze ma za to zasa budu kamenovat. :lol:

Ja znesem vela. :wink:

Neskorsia reakcia prisla preto, lebo boli na ME a vlastne ani nemali info o prebiehajucich aktivitach na Slovensku.
Toklo na obranu SAPS.

Uz sa angazuju a angazovanienekonci len tymto listom.
Gunslinger
moderátor
Registered for: 17 years 11 months

Príspevok od používateľa Gunslinger »

Michal1: Ak mas kontakt na Palku a ostatnych, bolo by tiez dobre poslat to na Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu. Ti alebo zaspali (v ramci pripomienkoveho konania nezaslali ani len vyjadrenie), alebo sa hraju na pstrosov s hlavami v piesku... Konkretne detaily som uz spominal v debatach o novele, kazdopadne mame zakon o sporte (kde sa k podpore sportu a sportovych aktivit, sutazi, atd. zavazuje jednako vlada a jednako ministerstvo) a existuje aj europska legislativa (zakotvujuca pravo na sport, atd.) ktorou je SR tiez zaviazana (cize ta novela je v rozpore s EU pravom, lenze z pohladu sportu sa zatial na to ti hore nepozerali...).

Minister je nominant SDKU, a da sa to poslat na mnozstvo kontaktov napr. odtialto:

http://www.minedu.sk/index.php?lang=sk&rootId=143

Drzim palce,

Gunslinger
Michal1
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

http://www.saps.sk/index.php?session=&p ... d_news=334

Oznam-žiadosť
S pripravovanou novelou o zbraniach z dielne KDH žiadam všetkých priaznivcov streľby aby sa angažovali v prospech zachovania streleckého športu na Slovensku. Ja osobne pripravujem niekoľko listov popredným ústavným činiteľom preto privítam Vaše dobré nápady prípadne pripomienky.
Ďakujem za pozornosť.

Ján Pálka

Kontakt na Palku je na saps stranke http://www.saps.sk/
email: bardomag@gmail.com

Uz som mu preposlal i nase linky na webfore, kde su pripomienky... .
Michal1
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Neviem ci viete, ale hlasuje sa za nove Logo SADS = byvala SAPSka.

Info zo streanky:
Návrh loga SADS
Admin SADS (2010-11-27 19:52:06)
V menu Fotogaléria nájdete zaslané návrhy nového loga. Jednotlivé návrhy môžete ohodnotiť. Upozorňujem, že každý návrh môžete hodnotiť len jeden krát a musíte byť prihlásený. Heslá na stránku zostali tie isté ako boli na SAPS. :-)

http://www.sads.sk/index.php?session=&p ... d_news=355
profilaktik
občasný prispievateľ
Registered for: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa profilaktik »

Fesaci, skvela praca, skvely list... len ten adresat :( myslim si ze nema zmysel komunikovat na Lipshita a tento pocit som ziskal pri sledovani jeho vyjadreni... prosim vas teda o FW toho listu (i ked to uz je neskoro) alebo jeho zaslanie v el forme na ostatnych clenov vlady
Michal1
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Uz sa stalo.
V inej teme sa to rozoberalo, ale len maloktory poslanec odpovedal. :cry:
inspiring_wu

Príspevok od používateľa inspiring_wu »

milí priatelia WFC, s potešením vám môžem dať niekoľko info:
- po tomto pre niektorých predĺženom víkende má WFC certifikovaných rozhodcov IPSC (zatiaľ ARO), a to: igocu, bbpd, rasťa, Ondreja Bahýla, miriam,
- úspešne sme odpískali prvý pretek Levelu II, pričom sme sa nestratili ani vo výsledkoch:
STD - bbpd 4. (to nie až s takou radosťou) ;)
rasťo 7. miesto
PROD - Ondrej 11. miesto
miriam - 38. miesto

A POZOOOOOR!!!!!!!!!!!!!!!!!
STD v kategórii Senior: igoca - 3. miesto
gratulujemeeeeeeeeeeeee
:D
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"