OBUV -pracovné i sukromné použitie

...alebo tiež rady ako na to, keď sa všetko poser..
Používateľov profilový obrázok
Jack
moderátor
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Rudo, vyše roka nosím bardejovské botky do terénu. Nie, nie sú to žiadne Tatry, žiadne osemhodinové pochody, ale Malé Karpaty a dlhé hodiny v revíry alebo na túrach. Starám sa o ne, to nepopieram, ale tie boty sú stále v perfektnom stave. Na povrchu sa nájdu nejaké nepatrné škrabance aj ľahké stopy po používaní, ale užitkové vlastnosti absolútne bez zmeny, stieľka aj vložka ako nové...
Keďže teraz majú rovnaký model na sklade, tak som si objednal jedny do zásoby a jedny pre otca. Za tú cenu prakticky nemajú rovnocennú konkurenciu. Mám od nich aj iné, ale sú väčšie, ťažšie, teplejšie a ich vlastnosti využijem len pár dní v roku, keď napadne fúra snehu, čo u nás nebýva zase tak často.
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

uz som spominal,ze po 11 rokoch ,mi odisli "zimne" topanky,tak som sa
rozhodoval medzi Scarpa Manta alebo Asolo Granite GV /black-antracit/
asola su doma
maju "dvojity jazyk",takze topanka sa nohe paradne prisposobi ,uvidime co vydrzia :D

Obrázok
matus69
častý prispievateľ
Registered for: 14 years 1 month

Príspevok od používateľa matus69 »

Jack napísal:Rudo, vyše roka nosím bardejovské botky do terénu.
Jack prosimta ktore konkretne a kolko stali? dakujem

na jar to uz musim poriesit a hoci uz som rozhodnuty pre tie hanwagy, tak stale hladam cestu ako uniknut plateniu 200eur za topanky.
inspiring_austin

Príspevok od používateľa inspiring_austin »

pocul som, ze hanwag bol preradeny z kat. tur. obuv do kat. prac. obuv a s pohodlym uz to nie je co byvalo. ale stale sa najdu ludia co nevedia na ne dopustit, napr. Ivan Lehotsky. http://www.naturtours.sk/
peterson
expert
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

Panzer
Administrátor
Registered for: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Panzer »

electron napísal:... Asolo Granite GV /black-antracit/ su doma
maju "dvojity jazyk",takze topanka sa nohe paradne prisposobi ,uvidime co vydrzia :D

Obrázok
Aku ti urobili cenu a kde? Vyzerajú na prvý aj na druhý pohľad odolne.
inspiring_newton

bral som z Mall.sk,cena tam bola 182.- E /inak stoja 240.- E/ dodavka do KE,moznost vyskusat priamo na odbernom mieste Mall-u na Hutnickej
Pena
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa Pena »

Ja mám už pekných pár rokov (kupované v Rakúsku ešte za šilingy) tieto topánky Meindl: http://www.gore-tex.cz/vyrobek/meindl-t ... 671270607/
Chodím s nimi po horách, brodím sa s nimi po potokoch a sú najlepšie, čo som zatiaľ mal. Pred dvomi rokmi mi na jednej praskla podrážka ( Vibram ) počas dovolenky, tak som si hneď kúpil po ceste domov v Liptovskom Mikuláši nové. Po príchode domov som ale s pomocou uja Google našiel na Morave firmu, ktorá mi za pár eur na tých mojich vymenila podrážky (profesionálna práca, presne tá istá podrážka Vibram, ako nové), takže nosím stále tie pôvodné a nové mám nepoužité v krabici.
Rudo
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa Rudo »

Tie Tajgy su predlzene Islandy jestli-se nemýlim hehe
matus69
častý prispievateľ
Registered for: 14 years 1 month

Príspevok od používateľa matus69 »

v hudy maju zrejme od zajtra do 15.11. -20% na obuv
peterson
expert

mňa nedávno potešil sortiment a prístup fy.Bormis sídliacej v Sv. Juri.

Majú široký výber pracovnej a outdoorovej obuvi a oblečenia + doplnkov na strelnicu(ochr.prostriedky)

http://www.bormis.sk/index.php?ID=2
Rudo
častý prispievateľ

3500korun napísal:
limo222 napísal: hlavne ich dobre a pravidelne impregnuj, najlepsie voskom (napr. Grangers je velmi dobry)
Ráno som sem písal dlhšiu reakciu, ale zmizla. Teraz už nemám čas, tak aspoň na toto - Perfekty sa nemajú voskovať, ale olejovať, Meindl má špeciálne pre ne olej, ktorý sa za tepla nanáša. Je to aj v návode na použitie.
Ivan a si si isty ? Lebo ja som nasiel na stranke Meindlu toto:

Důležité upozornění: Nepoužívejte pro impregnaci přípravky vyrobené na bázi olejů. Způsobují rozleptání pryžových podešví. Stejně nebezpečné jsou různé kyseliny, ropné produkty a minerální oleje. Chraňte pečlivě obuv před těmito agresivními látkami.
...
Ošetřující prostředek Meindl Sil-Proof je určen výhradně pro modely Perfekt a Super Perfekt.
inspiring_newton

peterson
pozeram,ze maju v ponuku pracovnu obuv Bennom a Adamant ...
neviem z kože akeho skunka su vyrobene ,ale ich pachu po 2 tyzdnoch nosenia sa zbavis len kompostovanim :lol:
Rudo
častý prispievateľ

Boli by ste prekvapeni kolko svetovych znaciek si nechava sit topanky u sukromnikov v Partizanskom. Mozno je to i tento pripad.
peterson
expert

electron: možno z hovädzej riti :lol:
Napísať odpoveď

Návrat na "When the shit hits the fan"