Grand Power obvinil Kaliňáka z ohovárania
-
inspiring_nobel
miro2851 asi ano, 5 rokov. Ale to nie je vec GP, ale MV.
Add chalan pisal, ze ma problem s novou K100. To nie je argument. Kazdy technicky vyrobok moze mat problem. Ci zbran, ci auto, alebo elektronika. Ja nechcem K100 obhajovat, je mi jedno, ci MV nou prezbroji, ale prosim pouzivajme fer argumenty. Keby tie zbrane boli kazove viac ako je v brandzi bezne, pri mesacnej produkcii 2000 kusov by po case firma nerobila nic ine, len servis.
Add chalan pisal, ze ma problem s novou K100. To nie je argument. Kazdy technicky vyrobok moze mat problem. Ci zbran, ci auto, alebo elektronika. Ja nechcem K100 obhajovat, je mi jedno, ci MV nou prezbroji, ale prosim pouzivajme fer argumenty. Keby tie zbrane boli kazove viac ako je v brandzi bezne, pri mesacnej produkcii 2000 kusov by po case firma nerobila nic ine, len servis.
- 2weird2die
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 15 years 9 months
400ks x 250 (cenová ponuka GP) x 12 = 1 200 000 EUR.
821 311 077,- EUR činia bežné výdavky ministerstva vnútra rozpočtované na tento rok, z toho 168 138 510,- EUR na tovary a služby.
17 263 878, - obstarávanie kapitálových aktív - to by mali byť investície do dlhodobého majetku.
Nuž... naši politici musia neprehrať nejakú arbitráž a potom sa uvidí, či, kedy a za koľko budú nejaké zbrane.
Osobne pánovi Kuracinovi držím palce a bol by som rád, keby táto súťaž našla najlepšieho adepta práve na Slovensku.
Zviditeľňovanie kvalitnej domácej výroby potrebujeme
821 311 077,- EUR činia bežné výdavky ministerstva vnútra rozpočtované na tento rok, z toho 168 138 510,- EUR na tovary a služby.
17 263 878, - obstarávanie kapitálových aktív - to by mali byť investície do dlhodobého majetku.
Nuž... naši politici musia neprehrať nejakú arbitráž a potom sa uvidí, či, kedy a za koľko budú nejaké zbrane.
Osobne pánovi Kuracinovi držím palce a bol by som rád, keby táto súťaž našla najlepšieho adepta práve na Slovensku.
Zviditeľňovanie kvalitnej domácej výroby potrebujeme
-
inspiring_gauss
-
inspiring_boyd
heh pejo ale GP neni charita
.................. ber to ako to uz kuracina povedal v interview "prestiz" ....prelozene som obcan tohto statu mam tuto moznost a ponukam ju viacmenej bezplatne.
to co chces ty je predajte mi zbran za par supov co mna potom ze nezarobite ani gros :S
prepac ale tak som to pochopil z tvojho prispevku
to co chces ty je predajte mi zbran za par supov co mna potom ze nezarobite ani gros :S
prepac ale tak som to pochopil z tvojho prispevku
-
inspiring_gauss
ja to chápem tak, že aj pri cene 250€ musí mať firma aký-taký zisk. Alebo je to charita? To by som chápal pri 10-20kusoch, ale pri 5000ks? To by v dnešných časoch vykrvácala aj väčšia firma. Odpoveď na to by nám snáď vedel dať Kuro, ak bude chcieť. Predajná cena K 100 sa bežne šplhá ku 750€. Ak dobre rátam, tak je to navýšenie o 200% oproti cenovej ponuke. Ale na Slovensku je toľko anomálii, že človek sa už nemôže diviť ničomu. Každopádne, ak by táto skvelá zbraň bola v podnikovej predajni za napríklad 300€, tak by som po nej išiel a určite aj stovky ďalších strelcov, ktorý držia staré ČZ a iné haraburdy.
- Michal1
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 18 years 9 months
- Kontaktovať používateľa:
Teraz sa ceny pohybuju inde.
http://www.grandpower.eu/
Dopredaj pištolí, vyrobených v roku 2009 za jednotnú koncovú cenu 400 € vrátane DPH. Sú to nové zbrane, modely K100 a P1, tormentované, s plnou zárukou. Posledných 15 kusov!!!
http://www.grandpower.eu/
Dopredaj pištolí, vyrobených v roku 2009 za jednotnú koncovú cenu 400 € vrátane DPH. Sú to nové zbrane, modely K100 a P1, tormentované, s plnou zárukou. Posledných 15 kusov!!!
-
inspiring_boyd
v akej cene ho predavaju kmenovym zamestnancom ?
v akej cene statu(pre stat) kde sa nachadza automobilka?
ale o com kecam ............. vies vlastne z coho sa tvory cena tovaru ?
myslis si ze kuracina dostal stroje a matros na zaciatku zadarmo ? stroje na ktorych vyraba sa nekazia a netreba ich obmienat? material uz nenakupuje ? vyvoj nic nestoji?
pracovna sila ?a na 2 strane je podnikatel a chcel by "slusne " zit .............
to co ponukol statu je na 99% len cena materialu a vyroby a nie cena "vsetkych nakladov spojenych na vyrobu a chod firmy"............... tie naklady mu platia zbrane ktore predava zo "ziskom".
tak to robia vsetky tovarne alebo comyslis z coho vsetkeho sa to financuje ? ......
ps: ak som to napisal zle poprosim aby to tu vysvetlil niekto fundovanejsi kto rozumie tvorbe cien lepsie v obchode uz nepracujem par rokov ...mozno sa odvtedy nieco zmenilo
pripadne niekto z GP
presne tak, tych 400 zbrani mesacne co pozaduje ministerstvo vnutra je pre jara len par percent, zaraba na zvysnych 80-90%.
Nevraviac o tom, ze teraz len neake 2% idu na nas trh, ostatne idu do sveta.V rusku a na ukrajine sa idu potrhat za T9 a T10.
Dodavka pre policiu by bola pre GP len otazka prestize, ze vyzbrojili aj svoju policiu. Nie len policie a zvlastne jednotky vo svete.
Nevraviac o tom, ze teraz len neake 2% idu na nas trh, ostatne idu do sveta.V rusku a na ukrajine sa idu potrhat za T9 a T10.
Dodavka pre policiu by bola pre GP len otazka prestize, ze vyzbrojili aj svoju policiu. Nie len policie a zvlastne jednotky vo svete.
-
inspiring_proskuriakova
-
inspiring_gauss
-
inspiring_robinson
nič s ňou (firmou) nemám ani proti nej
získať štátnu zakázku je určite aj vecou prestíže, ale štátna zakázka všade vo svete je vždy hlavne vecou veľmi dobrého a dlhodobého biznisu; ak to v tomto prípade nie je tak isto, niečo nie je v poriadku; a ponúkať niečo v takýchto kvantách za výrobné náklady je obyčajná blbosť ktorej ťažko uveriť
mimochodom, nepovažujete niektoré inak presvedčivo sa tváriace výrobky za nedôverihodné práve kvôli ich nízkej cene? nie je moc nízka cena tiež dôvodom nato aby výrobok v súťaži neobstál?
...
získať štátnu zakázku je určite aj vecou prestíže, ale štátna zakázka všade vo svete je vždy hlavne vecou veľmi dobrého a dlhodobého biznisu; ak to v tomto prípade nie je tak isto, niečo nie je v poriadku; a ponúkať niečo v takýchto kvantách za výrobné náklady je obyčajná blbosť ktorej ťažko uveriť
mimochodom, nepovažujete niektoré inak presvedčivo sa tváriace výrobky za nedôverihodné práve kvôli ich nízkej cene? nie je moc nízka cena tiež dôvodom nato aby výrobok v súťaži neobstál?
...
ja osobne neznasam nejake dampingove ceny ani nizke ceny bez marze take cosi nema s obchodnou sutazou nic spolocne.
Dam solidnu cenu so vsetkym co k tomu patri a hotovo aky vyznam pre sukromnu firmu ma obchod bez zisku ? nechapem
Casto robim podklady do sutazi a po vyhodnoteni na dakedy ide jebnut ako niektore spolocnosti dokazu z prepacenim " jebat ceny".
Dam solidnu cenu so vsetkym co k tomu patri a hotovo aky vyznam pre sukromnu firmu ma obchod bez zisku ? nechapem
Casto robim podklady do sutazi a po vyhodnoteni na dakedy ide jebnut ako niektore spolocnosti dokazu z prepacenim " jebat ceny".