Vyhlásenie tendra
peterson: asi ju podliezli riadne co ani nieje take prekvapive. Beruc v uvahu napr. .40S&W tak rozdiel medzi MFS a S&B je 5,50 € na krabicku. Rozdiel medzi Geckom a MFS je dokonca 7,50 € za krabicku.
Otazka ma zaver: je pri 82-ke normalne, ze mi sem tam pri strelbe nenatiahla kohut (musel som ho pretlacit ako pri prvom vystrele) a prisaham ze mi raz "decockla" (vypustila udernik?). Ked som sa pytal majitela strelnice ( Igor-Laila Sokolovce) ci je to normalne, povedal ze normalne to nieje, ale tie zbrane to robia.
PS: zbran bola pozicana, ked si na nu clovek zvykol aj celkom presna, ale doveru v nu teda nemam. Ked miesto vystrelu spravila cvak... to nieje prilis dobry pocit.
Otazka ma zaver: je pri 82-ke normalne, ze mi sem tam pri strelbe nenatiahla kohut (musel som ho pretlacit ako pri prvom vystrele) a prisaham ze mi raz "decockla" (vypustila udernik?). Ked som sa pytal majitela strelnice ( Igor-Laila Sokolovce) ci je to normalne, povedal ze normalne to nieje, ale tie zbrane to robia.
PS: zbran bola pozicana, ked si na nu clovek zvykol aj celkom presna, ale doveru v nu teda nemam. Ked miesto vystrelu spravila cvak... to nieje prilis dobry pocit.
Naposledy upravil/-a cubitko v 27 Dec 2011, 00:26, upravené celkom 2 krát.
ceny pre OZ a ceny pre predajne sú dve odlišné veci. OZ nakupuje ročne kvantá streliva a v prípade PZ ešte aj rôznych kalibrov, kdežto predajňa berie čo do počtu máličko.
OZ uzavrie obchodný kontrakt dlhodobejšieho charakteru, kde sa zaviaže k odberu xy množstva za isté obdobie- ak výrobca zagarantuje určitú cenu.
No a aby som nezabudol- OZ musí platiť cash
OZ uzavrie obchodný kontrakt dlhodobejšieho charakteru, kde sa zaviaže k odberu xy množstva za isté obdobie- ak výrobca zagarantuje určitú cenu.
Stary, a čo bráni jednoducho prestat kupovat náboj 9Vz82 a začať nakupovať 9M ?postupne by sa 9Vz82 minul, a ostali by len 9M ?
a inak, s tým cash.om si na omyle, aspon v prípade prezbrojenia polície je tam odberatelom požadovaná faktura splatná 90 dní ( ak sa dobre pamatam )
a inak, s tým cash.om si na omyle, aspon v prípade prezbrojenia polície je tam odberatelom požadovaná faktura splatná 90 dní ( ak sa dobre pamatam )
peterson napísal:ceny pre OZ a ceny pre predajne sú dve odlišné veci. OZ nakupuje ročne kvantá streliva a v prípade PZ ešte aj rôznych kalibrov, kdežto predajňa berie čo do počtu máličko.
Kedže UVO konštatovalo naplnenie skutkovej podstaty §266 manipulacia verejneho obstaravania, dali sme podnet, špec.prokuratura to dala na Urad boja proti korupcii, tam to dali mlademu Npor., meno pre pokoj jeho duše neuvádzam, a ten celú vec odmietol s tým, že skutok sa nestal, ved oni tie pochybenia nakoniec uvedú do súladu zo zákonom, takže nebude nik poškodený........ Tak sme proti tomu dali sťažnosť v zákonnej lehote, + pripravujeme podnet proti dotyčnému pánu Nadporučíkovy na inšpekciu...
aj ked tuším, že aj inšpekcia v duchu dobrej slovenskej tradície skonštatuje , že skutok sa nestal, a pan Nadporučík postupoval presne v súlade s Slovenským Trestným zákonom a trestným poriadkom
aj ked tuším, že aj inšpekcia v duchu dobrej slovenskej tradície skonštatuje , že skutok sa nestal, a pan Nadporučík postupoval presne v súlade s Slovenským Trestným zákonom a trestným poriadkom
sego13 napísal:Mna by len zaujimalo, kto bude niest zodpovednost z uradnikov MV za 2x zbabrany tender.
Kuro: súhlasím, že pri obstarávaní zbraní budú faktúry s dobou splatnosti. Ale pokial mám dobré informácie, väčšinu MTZ včetne nových áut rezort nakupuje cash, nakoľko ma nato v rozpočte viazané prostriedky. A strelivo je komodita, ktorú rezort obstaráva odjakživa.
Výsledok prešetrenia orgánmi prokuratúry a UIS MV SR ma neprekvapuje. Výsledok bol zaiste určený od začiatku. Mám s takými postupmi svoje skúsenosti.
Je škoda, že v našom štáte neexistuje (od štátu) nezávislý orgán, ktorý by mohol posúdiť a konštatovať porušenie pravidiel a zákonov- a na základe jeho stanoviska by bolo možné žiadať súd, aby nariadil zosúladenie pochybení so zákonným stavom.
Výsledok prešetrenia orgánmi prokuratúry a UIS MV SR ma neprekvapuje. Výsledok bol zaiste určený od začiatku. Mám s takými postupmi svoje skúsenosti.
Je škoda, že v našom štáte neexistuje (od štátu) nezávislý orgán, ktorý by mohol posúdiť a konštatovať porušenie pravidiel a zákonov- a na základe jeho stanoviska by bolo možné žiadať súd, aby nariadil zosúladenie pochybení so zákonným stavom.
Starýý, bacha, prokuratura a UIS sa k tomu ešte nevyjadrovali. zatial sme im len v zákonnej lehote dali sťažnosť proti postupu vyšetrovatela. A ver, že viac než dôvodnu. Je plna nepriestrelých argumentov... Som ozbrojený ADVOKATOM ťažkého kalibru, a nevaham ho použiť 
peterson napísal:Kuro: súhlasím, že pri obstarávaní zbraní budú faktúry s dobou splatnosti. Ale pokial mám dobré informácie, väčšinu MTZ včetne nových áut rezort nakupuje cash, nakoľko ma nato v rozpočte viazané prostriedky. A strelivo je komodita, ktorú rezort obstaráva odjakživa.
no ja som tvoj príspevok tak pochopil
Dúfam, že tvoj advokát je ozaj kaliber, lebo presvedčiť uvedené úrady bude dosť fuška.
V mojich očiach tými kalibrami je len hrstka pánov doktorov. Bol ním nebohý Dr.Valko, okrem neho sú to Dr. Filip, Chabada, Mularčík, Almáši, Mojto.
Tieto mená už zvládli zázraky na počkanie
Dúfam, že tvoj advokát je ozaj kaliber, lebo presvedčiť uvedené úrady bude dosť fuška.
V mojich očiach tými kalibrami je len hrstka pánov doktorov. Bol ním nebohý Dr.Valko, okrem neho sú to Dr. Filip, Chabada, Mularčík, Almáši, Mojto.
Tieto mená už zvládli zázraky na počkanie