Psychotesty - psychológovia, odporúčania

Používateľov profilový obrázok
Rasto
expert
Dátum registrácie: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa Rasto »

Tak uz i ja mam tu skvelu vecicku za sebou.
Sklbil som to s pracovnymi testami a dostal som i zlavu, lebo niektore testy boli identicke a nemusel som ich absolvovat 2x.
Odporucam Vojensku nemocnicu Ruzomberok
Za branou prva budova na lavo.
Cena 60E
PS novinka v testoch a to 10 karticiek s rukami a jedna prazdna.
Sigarms
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 4 months

Príspevok od používateľa Sigarms »

Tie karticky s rukami som dostal aj . Tak som vyblabotal hned pri prvej co znamena aky signal a cakam . Ona to mate taku malu predstavivost ? hovorim nie ale to je pokyn v posunkovej reci . Teta ach jaj dalsi z policie alebo armady....
Tak potom som si ako blby musel vymyslat dalsie dovetky a ked som kreativne chcel natacat karticky pochopenie som nenasiel. Ta posledna prazdna taku rozpravku som tam vymyslel ze ma radsej zastavila lebo to nemala kam pisat.
lubor
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lubor »

To som nepochopil, to ako mi ukaze obrazok a ja si mam vymyslat pribeh k tomu obrazku? Ved ja nie som spisovatel ci scenarista.
Sigarms
prispievateľ

Vacsina obrazkov su symboli ktore sa pouzivaju v policii a armade ako povely. Pokial tam taky bol a to bol hned myslim prvy tak som povedal a konec. Mna ale nutili ze si mam predstavovat viac hmmm. Dobra haluz tak si mozes diktovat co ta pozitivne napadne kolko chces pokym to vleze na papier. Posledne kde nie je nic si vymyslis debilitu doslova ako chapajuca ruka niekomu pomaha atd.... Take napady ze ruka niekomu fackuje by som neskusal :? Prekuknes to hned im sa strasne paci ako pozitivne myslis no proste ovca ktora je poslusna a poveli si si na zaciatku pomylil eventualne len so svojou robotou.
Tie testy lzi uplna sprostost ked rozmyslas a robil si horsie a mas pamat tak to urobis lahko zaklad je si pamatat ako si odpovedal na podobne znejuce otazky a odpovedat rovnako. Tie gulicky, porovnavania, doplnania su zas o inom.
inspiring_faraday

Príspevok od používateľa inspiring_faraday »

No, tak uz viem o prvom pripade,ze niekto psychotesty nepresiel. U pana (kto chce meno,nech napise cez spravu) v Pov. Bystrici, ku ktoremu som sa chcel objednat. Ze uplne normalny chalan to je, clovek, co mi to vravel,nechapal,ze preco to tak dopadlo. Uz na policii zacali konanie na zobratie zbrojaku (alebo tak nejak), on podal staznost. Detaily neviem, nepoznam osobne toho cloveka. Teraz rozmyslam, ci pan ... uz "splnil kvotu" a ci sa k nemu objednat prave preto :?:

Edit: Nemyslim si,ze by som nepresiel, ale boh vie, ci neni zaujaty voci zbraniam, alebo co.
aris
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 4 months

Príspevok od používateľa aris »

sak daj tu meno a adresu
ved nejde o nejaku loz, ale o fakt (alebo ano?)
inspiring_faraday

Príspevok od používateľa inspiring_faraday »

Ide o fakt z toho najdoveryhodnejsieho zdroja. Nechcem to tu pisat, mam na to svoje dovody.
Sigarms
prispievateľ

Este by bodlo vediet ked neurobil ake subory testov dostal.
Bude dost nakoniec divne ked sa zisti ze dotycny robil testy urcene pre ine ucely.
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

Sigarms
-videl si testy specialne urcene pre testovanie strelcov? Ja nie.

Ondro
tym ,ze nenapises adresu psych.ambulancie, tak si "pomohol" dalsim v okoli PB...
aris
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 4 months

Príspevok od používateľa aris »

ondro napísal:Ide o fakt z toho najdoveryhodnejsieho zdroja. Nechcem to tu pisat, mam na to svoje dovody.
ok, chapem, tym z PB das info cez pm
Sigarms
prispievateľ

Electron nie nevidel ale pre majakove auta su rovnake. Tak ked mu dali teoreticky niaky mischung co sa navzajom vylucuju tak sa necudujem.
Za tie prachy co si beru by si uz laskavo mohli testy zosuladit nie vyberat ako sa im chce. Aj tak stale nechapem ako dosli k tym sumam vsak nemaju ziadne naklady okrem papierov co si namnozia .
inspiring_sutherland

Príspevok od používateľa inspiring_sutherland »

tak som objednany konecne do SALVUSU , v stredu idem na to.
poprosim vas o rady a postrehy, ako to prebiehalo,na co si dat pozor a ci zvyknu robit problemy,
dakujem
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

Sigarms
ja som mal polovicu testov rovnaku,akou ma kazdych 2 roky testuju v praci,ine boli akurat ruky a posledny "doplnackovy" test
parabellum
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa parabellum »

ak je to ten pan psycholog v PB u ktoreho bol kamarat, tak hovoril, ze testy prebiehali v pohode...ja zatial nepoznam nikoho, kto by nepresiel, akurat som sa vcera rozpraval s jednym polovnikom, ze viac mladych chalanov z ich zdruzenia nechce obnovovat zbrojak.....kaslu na to.....takze urcity efekt odradenia od zameru to ma....niekto, kto sa rozhoduje a je z toho znechuteny a nie je to pre neho az taka priorita sa na to nakoniec vykasle a pritom by tie testy kludne spravil...
pif paf
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 5 months

Príspevok od používateľa pif paf »

sparks: k tomu Salvusu, nemám osobnú skúsenosť a ani sprostredkovanú, ale s toho čo som tu čítal hádam že nejde o jednu osobu psychológa, ale o mäsokombinát, kde nevieš ktorý psychoš na teba padne a tak dáke skúsenosti s jedným konkrétnym nie su príliš predmetné. (len môj odhad)
Napísať odpoveď

Návrat na "Zbrojný preukaz"